🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 312 815
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 975
  • Ню Йорк
Ще взема да си я върна срещата на Васил с Росица да я изгледам какво точно романтично е имало там, аз почувствах само огромно притеснение у двамата, ако имаше разговор въобще, той беше с възклицания, Роската фърляше едни белтъци, които явно са се приели за изкусителни, беше с увиснало деколте на рокля, с която приличаше на дойна крава и не оставяше нищо на въображението. И на сутринта о, изненада - съвет към Васко да "пуска за виза". Срещата с Ади ми беше по-естествена на мен, но тя пък ме подразни с откровенията си как не искала да работи, а да се посвещава на семейството си и търси мъж, който да и го осигури. Иначе в началото спомена, че с правилния човек навсякъде е хубаво, ама накрая - тя нямало да работи, че да ходели на почивки когато мъжът решал. То това семейство и тези деца на фотосинтеза ли ще карат и с какво ще си плащат почивките? Аз явно съм от друго поколение, където жените бачкат и изкарват наравно с мъжете, та тези мамини сладки куклички дето чакат от ръцете на мама и тати да отидат в ръцете на обгрижващ съпруг нещо не ги разбирам.

Точно! По-тегава среща не съм гледала. Те и двамата са супер флегматични и безжизнени, така че биха били кошмарна двойка. Ще си седят и ще си мълчат и ще гледат тъпо. И пак се връщаме на това, че Росито си беше 101-ва резерва. Колко безкрайно унизително за нея, ама тя дори и като го разбере пак ще има: каквооооотоооо стаааанеееееее.

# 976
  • München
Хайде прекрасни 🌹
За последен път напундрени👸🏻👗💄, с токчета 👠, пили преди това джиприсанчита 💊 с ино смучи 🍹и естествено с тетрадки 📓 и тефтери 📒 под ръка
😁🤩🥳 приятно гледане

# 977
  • Street of Dreams
Васко се държи като пълен пън, защото никоя не харесва. Никоя не му разпука черупката за да бъде себе си и да не дрънка клише след клише, глътнал бастун, изкуствен и притеснен. Не е виновен за което, с Алек се получи същото нещо - когато никоя не те докосне, слагаш маската и играеш ролята. Правилно би било да си тръгне сам, но според мен заради предаването ще избере Адриана.

# 978
Доживяхме най-накрая финала на това дъълго ШОО .Да свършва вече Joy

# 979
Ще има кекс май 🤣🤣

# 980
Ами тъпо е да ни губят два часа, при положение, че той ще спи с нея...

# 981
Много е муден, исках да превъртя напред и после включих, че е на живо.
Ади пък много обстоятелствена.

# 982
Аз не знам как млади хора само щели да се гушкали в леглото ????
Как става тая раЛта че не се сещам...

Абе кого лъжете ве Joy

# 983
  • София
Айде, Вася, слагай пижамата и мий зъбите.

# 984
Оф, колко е криндж... Васил хич не го бива да се прави на току-що събуден... Адриана не успя изобщо, то с тая логорея как да се прави на сънена.

# 985
Охоо Васята валидирал Ади 😃

# 986
Ей затова ги сложиха в апартамент на толкова горен етаж, за да са сигурни, че няма комари Sweat Smile
и ще играят карти Sweat Smile

# 987
Те са с железните гащи в леглото Joy

# 988
Еее, щом я валидираха Ади вече е ясно кой ще избере...тъпо!

# 989
Айде, намачкаха чаршафите. Game over за Роси.

Общи условия

Активация на акаунт