🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 951
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 960
  • ВАРНА
Васил според Косара

# 961
  • Варна
Оф, тая изобщо не е на център, иначе е симпатяга.

# 962
Срещата с Адриана си беше абсолютен хорър, през цялото време си представях мъж да ми се държи по този начин.
Ревнивите разпити, нарушаващите всякаква лична сфера въпросчета и гнусното натискане за, насила, изпросени целувки…:scream:Neutral Face  Представям си някакъв полу непознат да ми се държи така, ще се измъкна, уж, че до тоалетната и никога няма да се върна. Леле, горкото момче, ама да не е ходил в предаването, нищо не може да направи без да се злепостави.
И това непрекъснатото плямпане, каканижене на нищо, само и само да е в главната роля, тази  е опасен червен флаг. Лошо ми стана. От такива жени и мъже трябва са се пазим! Аз и приятелка не бих могла да изтърпя такава, дори само заради начинът на обличане.
Иначе, разбира се, че Роси -лудото ще заинтригува този пън Васил, поне по време на романтичната среща.
Просто няма начин да сложиш емоционално лабилен, изтъкан от несигурност, комплекси и противоречия човек, до произволен - рогат и дебилен представител на зодиака и последният да не се захласне и умили, откривайки, непознати за него страни на човешката душа. А и кой друг би я изтърпял, той затова успя и Адриана да изтърпи. Горкан.
Младото семейство са ясни, много добре й се получи на Даниела, ще спечели сума симпатии, до дъртия козел, който всички го разбраха що за стока е. Не са един за друг, тя не му се дава.

# 963
Скрит текст:
А от къде сме сигурни, че средния пръст е бил за Васил?
Не сме, но той изглеждаше най-заслужил към момента Sweat Smile

За какво точно става въпрос, явно съм пропуснала?
Миналата седмица Роси пита Васко дали тя не му е план Б за избор, и Васето я излъга, че не.
На синхрон, джентълменски каза даеб@ план Б ми е.
Роси пусна риилс показвайки среден пръст.

И сега гадаем за кой е бил средния пръст Smile

# 964
За нас... 😂

# 965
  • в сърцето на един мъж...
Не че нещо, ама една камара известни хора показват среден пръст, а са доста по-напред с всичко от Роси, че и на години и вероятно и на възпитание даже, ама ние се хванахме точно за нейния и обясняваме колко не става за нищо Simple Smile

# 966
Роси връща се във Щатите,
Адриана - на Луната,
Косара - да плеви доматите,
не му е лесно на Васята.

# 967
За нас... 😂
Sweat Smile

Ще ти се. Доста повече трябва да се постараем.

# 968
Обърнахме го на "за и против средния пръст", но който е гледал въпросните сторита ще разбере какво се има предвид под "неадекватно".

# 969

Ето затова не се знаят думите.

# 970
А, положението много отдавна е трагично...

# 971
  • here and now
Разбра ли се коя е забил Туджаров?
Аз залагам на Росица.

# 972
Разбра ли се коя е забил Туджаров?
Аз залагам на Росица.
Залагам на Даниела, защото коефициентът е по–висок.

# 973
Залагам на Ивет.

# 974
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нали казват Славина или Славена? ,която отказа да ходи в Шри Ланка.
В Софийски срещи се появи само.

То пък един театър,да ви кажа..
Мин лято ходих на две постановки и за двете много съжалявам.
Тази с Бабинова - Пистолет в торнадо, досадно и скучно.
Другата - 5 жени в еднакви рокли ли беше заглавието,не помня точно. Страшни цинизми и големи простотии. Всяка втора дума беше вулгарна и на мен ми ставаше неудобно. В залата имаше майки с деца,които станаха и си заминаха.

Общи условия

Активация на акаунт