🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 951
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Дайми според мен само е помирисвала луксозен живот. Говоренето ѝ е в сферите на пожелателното - fake it till you make it. Има вид на фльорца, която живее в олющена гарсониера с мухъл и хлебарки и никога не кани мъжа у дома, за да не види колко всъщност струват претенциите ѝ.

# 946

Защо да е неадекватно поведението ѝ в Инстаграм? Сякаш няма нещо особено смущаващо?

За мен е неадекватно, защото се държи като петнайсетгодишна от 2000-та година, когато беше модерно да се правиш на лоша и да размахваш средни пръсти.

Краули, нали правим разлика между мнение и внушение?

# 947
  • somewhere over the rainbow
Защото е по-лесно да се правят внушения, отколкото да се аргументираш защо не харесваш някого.
Аз Роси не я видях/чух да се аргументира за каквото и да е. Имаше някакви опити, но безуспешни. Не е тъпа, но има някакви дефицити. Подозирам, че е възпитавана твърде строго.

# 948
Поне се държи по-естествено и младежки. При Косара и други подобни (почти) всичко е фасони и клишета.

P.S. Не съм върл фен на Росица, но мисля, че точно вродената ѝ романтичност и това, че преглътна егото си и бе отворена към Васко, го накараха да я види в друга светлина.

# 949
Какво значи да си умен? Ако визираме начетен - не ми изглежда такава. Ако го имаме предвид в смисъла на добри умения за преценка, практически умения, адаптивен характер...и тук сме греда. Наистина, в края на това предаване, искам да разбера кое прави Роси толкова умна? Grinning

# 950
[
Аз Роси не я видях/чух да се аргументира за каквото и да е. Имаше някакви опити, но безуспешни. Не е тъпа, но има някакви дефицити. Подозирам, че е възпитавана твърде строго.

Напротив, пред Мартин, на басейна, когато отиде да й държи сметка много добре си се аргументира и защити позицията си. Просто за мен не е получавала достатъчно любов, подкрепа и внимание в семейството си и това избива в неувереност, липса на самочувствие и и неспособност да чете поведението на околните и да има чувство за мярка в конкретни моменти в комуникацията си с мъжете.

# 951
Косара не беше ли със сини очи в предаването? В надкаста ми се струва, че са и кафяви или пъстри.
Косара има хетерохромия

# 952
Понякога няма смисъл да хабиш думи за да кажеш нещо на някого, един среден пръст е достатъчно красноречив.

Не употребявам средни пръсти за протокола.

# 953
То не е до това колко си красноречив, както и една потребителка отбеляза, мислех, че оставихме средните пръсти в пети клас, заедно със стилни обиди като 'bitch' и т.н. Просто е смешно. Grinning

# 954
Да обобщим: Васил - чернокож и с дебели пръсти.
Косара - без корекции, типична прабългарска моделиерка, израсла в столицата.
Ади - видна певица и астроложка, която ако резко спре да работи и отиде внезапно на СПА, никой няма да разбере.

Мартин - Сиганин, водкаджия

JoyJoyJoy

Мен ми я няма музата, но ако някой има идеи за други обобщения... Hug

# 955
То не е до това колко си красноречив, както и една потребителка отбеляза, мислех, че оставихме средните пръсти в пети клас, заедно със стилни обиди като 'bitch' и т.н. Просто е смешно. Grinning
В никакъв случай не казвам, че е хубаво.

В нейният случай е каквото повикало, такова и се обадило в отговор на даеба план б е и не, Роси не си ми план б, как можа само да си го помислиш пък и да ме попиташ.

# 956
  • Варна
А от къде сме сигурни, че средния пръст е бил за Васил?

# 957
😂😂😂
Тотален фарс! Ай аз си легам, на останалите до финала ЧЕСТИТО!
Смучита и джиприсанчи за всички.🥤💊🧧🧧

Скрит текст:

# 958
Не сме, но той изглеждаше най-заслужил към момента Sweat Smile

# 959
Не сме, но той изглеждаше най-заслужил към момента Sweat Smile

За какво точно става въпрос, явно съм пропуснала?

Общи условия

Активация на акаунт