🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 002
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 930
Абе хора, стига с това име. Не е престъпление да се смени, нито е лъжа и като си го смениш, "истинското" ти име е новото. Не е твърдяла, че няма пластични операции, а родителите ѝ не са част от шоуто и не е длъжна да ги развява. Ако искаше да се захаросва, щеше да плямпа каквото всички останали, то не е никак далеч от ума.

# 931
Косара беше много пожалена включително и от Неделчо, което ме изненада. Той много резонни въпроси й задаваше, но тя хлъзгаво бягаше от ясен отговор. Знае, че ако влезе в дискусия с Неделчо, ще я загуби. Пита я дали е загубила интерес към Виктор още преди появата на Васил и после си измисли повод с целувката на Люба, за да скочи при Васил. Тя започна нерде Ямбол, нерде Стамбул да се отклонява. Да плачела ли, че Виктор целунал Люба, а никой не я е питал защо не плака. Тоест, наистина се направи на засегната, за да иде при Васил, но не може да го признае. Иначе 100 пъти повтори, че била много принципна и не можела да сменя отбори. Ако не бил влязъл Васил щяла да си тръгне. Rolling Eyes
Не можа да каже и бъкел по повод притовиречието защо заяви, че не е важна първата, а последната целувка, а после заряза Виктор, щото целунал друга.
Неделчо я пита дали се е притеснявала, че ще изглежда зле на екран за начина по който заряза Виктор.  Тя : не се интересувала от хорското мнение. Неделчо - защо тогава се разсърди на Васил, че ти каза, че си сръдлива пред камери. Тя : не беше така, той Васил не разбира от дума, продукцията изрязвала и я показала в лоша светлина.
Туджаров - тормозят ли те в соц. мрежи. Тя - не ми пука, но много са лоши хората, не й е приятно да говорят за семейството й. Обаче хейти Васил и  по - късно с огромна наслада заяви, че не знаела как ще се покажел по улиците, все едно е някой сериен убиец.
Неделчо я пита защо след като заряза Виктор започна да се държи снизходително към него. Тя - нее, не било показано, не било така, тя само се шегувала с него. Туджаров се притече на помощ да я защитава, че всичко било само на шега. Всичко било само "лигавене". Не го гледала пренебрежително. Rolling Eyes

Имала лошо мнение за Мартин, но след срещата им станало положително. Питат я е какво толкова си говорихте, че той ти промени мнение. Тя - не си спомняла. Rolling Eyes Дразнило я, че излъчили как му казва, че няма корекции. Всъщност му казала, че само уста имала и зъби. Зъбите обаче не били корекция, щото който има нужда трябва да започне от тях. Логика ? Няма ! Joy
За тъпотията с прабългарката вече е разказано. Но тя допълни, че прилича на прабългарка, защото много харесвала историята. Joy Те (прабългарите) били с големи скули и дръпнати очи.

Питат я само заради принципите си ли не искаше да отиде при Мартин или защото е много по - голям от нея. Тя - защо да слагаме рамки на възрастта, нямала предразсъдъци.  И пак бля, бля странични общи приказки. Тук Туджаров пак се включи да охранява и помага.

Целувката с Васил изобщо не й харесала. Още тогава усетила, че нещо не е наред. Мъчи се да го оплюе, но реално няма какво да каже срещу него и повтаря общите й врели - некипели за принципите й. Не бил целеустремен, значи не ставал за семейство.

Най - смешното : тя много обичала да се забавлява, да се смее, била много луда. Rolling Eyes (да бе, като глътнала бастун е). Неделчо - не видяхме такова нещо. Туджааров пак скочи е защита - не сме видяли, щото все я карали да скача във водата, а тя не искала. Тук вече се чувствам с 1000 умрели мозъчни клетки и се чудя защо слушам тази тъпотия.
Косарчето тук само се включи кокетно, за да каже, че не обича водата, но се къпела по час и 1/2 и си умира от смях колко е специална и в къпането.

Туджаров - бил възхитен колко много обичала да работи, занимавала се със 100 неща (тя така му казала). Косата се разтапя от кеф и се киска. Да, много съм работна.

Неделчо я пита защо Васил е влязъл, според нея. Тя : може би за преживяването или щото е женкар. Rolling Eyes (А Мартин е съвършен и не е женкар).

За скандала с Роси - Косара не й била повишавала тон. Какво лошо имало я това да я пита "ти имаш ли уста, имаш ли какво да ми кажеш" ? И чак супер учудена, че някой е възприел скандала като тормоз, нищо лошо нямало.

Елвира - тя никаква интрига не била направила. Само дето отишла да пита Буба кога да каже на Бранимира. Обаче дошъл Мартин, тя и на него казала и само съвет му поискала, той й казал да не се коси, щото ще изфъчка Елвира. Тя нищо лошо не направила, а то какво станало.

Мисля че Туджаров каза, че тя и Ана Мария са еднакви. Само че Косара била скритото оръжие, а АМ открито колела и бесела. Това за мен е обидно, но  Косе Босе го прие като комплимент.

Ох и още има, ама искам да забравя всичко. Имам чувството, че Косара  е тарторката - принцеса във втори клас в началното училище.

# 932
От Чакалкаст казват че никоя от отпадналите не искали им да гостуват - само там където са обвързани с договори, че много хейт се изсипал върху тях.
А какво си мислиха? Ще ги посрещнем с ръкопляскане като излезнат : Браво! Какви умни жени! Какви стратегии! Какви свалки! Какво шоу!
Не са ли гледали филмчета тип Mean Girls? Обикновения човек не долюбва такива гаднярки.
Най лошото е че и в подкаста където гостуваха, още повече се изложиха. Или се разкриха.
Даже в последния, който изглеждаше като предварително уговорен да са мили с нежната кралица, Неделчо отново почти го преспа, Туджаров не спря да се мазни...абе и там успя да се изложи... Е какво искат??

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 01:09 от Glutenfree

# 933
Още нещо, учила моден дизайн в НБУ и Неделчо я пита защо там, а не в Нац. художествена академия. Тя вместо да каже, че изобщо не се е насочвала към НХА, каза че то там нямало такава специалност. Неделчо много се учуди, защото знае, че има и предположи, че е закрита. Тя остави така нещата, само в НБУ имало и го остави в заблуда, вместо да каже, че не знае. Реално си има моден дизайн в НХА, ама Косара щом не знае нещо, значи то не съществува.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 19:34 от Siska25

# 934
От Чакалкаст казват че никоя от отпадналите не искали им да гостуват - само там където са обвързани с договори, че много хейт се изсипал върху тях.
А какво си мислиха? Ще ги посрещнем с ръкопляскане като излезнат : Браво! Какви умни жени! Какви стратегии! Какви свалки! Какво шоу!
Не са ли гледали филмчета тип Mean Girls? Обикновения човек не долюбва такива гаднярки. Но май са го гледали щото точно в такъв филм бяха влезли.
Най лошото е че и в подкаста където гостуваха, още повече се изложиха. Или се разкриха.
Даже в последния, който изглеждаше като предварително уговорен да са мили с нежната кралица, Неделчо отново почти го преспа, Туджаров не спря да се мазни...абе и там успя да се изложи... Е какво искат??

Елвира и Анета бяха в Чакалкаст, Елвира беше и при Любо Жечев, а инкогнито и Ивет присъства веднъж зад кадър. Който има чиста съвест и не се е о.рал като слон, има лице да се показва и извън свързаните предавания/подкасти.
Сетих се, че Мартина направо обикаля по подкасти.

# 935
Поведението на майката на Роси при срещата с Васил е коментирано надълго и широко, но специално си върнах епизода, в който момичетата получиха видео-съобщения от майките си, защото още тогава ми беше направило нещо впечатление.
Скрит текст:
Майката на Роси започва със "Здравей, Рос". Казва й, че съвет не може да й даде и после казва "не е вярно, че децата са гости в нашия живот, защото аз съм отгледала най-добрата си приятелка". Накрая й казва, че я целува и че й липсва, но не казва "обичам те" и не я насърчава по никакъв начин. За мен няма нито една дума, в която да прозира истинско, майчинско отношение, грижа и любов, звучи като обръщение като от приятелка или сестра. После Роси през сълзи казва, "майка ми е най-силната жена и съм адски благодарна за всичко, което е направила за мен, която се е преборила сама в много ситуации и въпреки, че сме имали неразбирателства и сме се карали това тя да ме приеме наистина като приятел и да повярва, че и аз мога да й помагам е нещо, че което съм мечтала винаги." После казва, че наистина има много любов, която да даде и има нужда да я дава и да се грижи за някой.
Според мен, проблемът на Роси с нуждата от внимание и липсата на самочувствие и достойнство идва от там, с майката има някаква сбъркана динамика, обърнати роли и голяма студенина. Не е била допускана близо. Дори неадекватното й поведение в инстаграм е резултат от тази нужда от внимание. Мъчно ми е за Роси, защото е добро и чувствително момиче, дано не излезе от това предаване още повече счупена вътрешно.

На мен също това ми направи впечатление. Освен това майката зададе изключително странен въпрос на Васил - с какво те дразни Роси? Самият Васил беше много учуден и не знаеше какво да отговори. Явно Роси не е особено близка с майката, така си помислих тогава, освен това може да съществува и ревност от страна на родителката заради това, че дъщеря й се оправя чудесно и сама. Не знам.

# 936
Моден дЖизайн ? За какво и е,като ползва Тему и Шейн? Благодаря за преразказите! Не бих си причинила да слушам и гледам Кошара.Свършиха ми дЖипрИсанЧиЧйе.

# 937
# 938
Още нещо, учила моден дезайн в НБУ и Неделчо я пита защо там, а не в Нац. художествена академия. Тя вместо да каже, че изобщо не се е насочвала към НХА, каза че то там нямало такава специалност. Неделчо много се учуди, защото знае, че има и предположи, че е закрита. Тя остави така нещата, само в НБУ имало и го остави в заблуда, вместо да каже, че не знае. Реално си има моден дизайн в НХА, ама Косара щом не знае нещо, значи то не съществува.
Вероятно защото за да влезеш да учиш там се изисква да можеш да рисуваш доста добре.

# 939
  • София
Ади, имам такова чувство, пусна латерната белким Васко й затвори устата с целувка, ама той нещо недосетлив 😂
Все пак срещата още не е свършила - имат цяла нощ, закуска… Ще гледаме и ще разберем.

Васко си отива и с двете по различен начин, но ако не избере никоя - печели Косара…😉

# 940
Поведението на майката на Роси при срещата с Васил е коментирано надълго и широко, но специално си върнах епизода, в който момичетата получиха видео-съобщения от майките си, защото още тогава ми беше направило нещо впечатление.
Скрит текст:
Майката на Роси започва със "Здравей, Рос". Казва й, че съвет не може да й даде и после казва "не е вярно, че децата са гости в нашия живот, защото аз съм отгледала най-добрата си приятелка". Накрая й казва, че я целува и че й липсва, но не казва "обичам те" и не я насърчава по никакъв начин. За мен няма нито една дума, в която да прозира истинско, майчинско отношение, грижа и любов, звучи като обръщение като от приятелка или сестра. После Роси през сълзи казва, "майка ми е най-силната жена и съм адски благодарна за всичко, което е направила за мен, която се е преборила сама в много ситуации и въпреки, че сме имали неразбирателства и сме се карали това тя да ме приеме наистина като приятел и да повярва, че и аз мога да й помагам е нещо, че което съм мечтала винаги." После казва, че наистина има много любов, която да даде и има нужда да я дава и да се грижи за някой.
Според мен, проблемът на Роси с нуждата от внимание и липсата на самочувствие и достойнство идва от там, с майката има някаква сбъркана динамика, обърнати роли и голяма студенина. Не е била допускана близо. Дори неадекватното й поведение в инстаграм е резултат от тази нужда от внимание. Мъчно ми е за Роси, защото е добро и чувствително момиче, дано не излезе от това предаване още повече счупена вътрешно.

На мен също това ми направи впечатление. Освен това майката зададе изключително странен въпрос на Васил - с какво те дразни Роси? Самият Васил беше много учуден и не знаеше какво да отговори. Явно Роси не е особено близка с майката, така си помислих тогава, освен това може да съществува и ревност от страна на родителката заради това, че дъщеря й се оправя чудесно и сама. Не знам.

Защо да е неадекватно поведението ѝ в Инстаграм? Сякаш няма нещо особено смущаващо?

# 941
  • # супернатурална #
Защото е по-лесно да се правят внушения, отколкото да се аргументираш защо не харесваш някого.

# 942
Умее да се изразява Даца,но и това не е плюс като не кореспондира с действия и житие/битие до момента.Да се отречеш от произход,да си смениш физиономията и да вземеш една крупна сума и да нямаш никакъв срам и съвест да я върнеш.И изобщо да се изтипосваш по телевизията и то със съвети за връзки,бракове и прочее.И ще ѝ се възхищавам,на кое по-точно?!В този хубав хотел се облякла евтино,с бюст на показ,пластични операции които я правят да изглежда отново евтино..И с тези нереални претенции-постоянни шопинги,масажи,екскурзии скандал за едно кафе не че не може да изтърпи и не може да преживее без екстри,а си е въобразила,че дамата с класа трябва да изисква най-доброто,че това е поведение на жена с класа и стойност.Пълна противоположност с нейният външен вид,ум и обществено положение.Всичко,което повтаря наред с "валидирането,като цяло.."и други любими паразитни лафчета всичко е наизустено.Сори,но дори и накрая на формата тя не ме впечатли с нищо и не си промених мнението за нея.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 18:33 от *Амбър*

# 943
# 944
  • Варна
Почнах да харесвам Даниела.

Общи условия

Активация на акаунт