🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 313 671
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз като се връщам години назад... сутрините ми след първи секс, са били като тази на Васил и Росица, па не знам за вас...

# 1 081
Ох Марто обича скандалджийки😁

# 1 082
Е, Васята ако не се изповяда, нема да миряса Алф.
И да не избере Роси, тя стигна до финала, което хич не е малко. Натри им носовете на онез джоконди.

# 1 083
Росица си го заслужава.

# 1 084
Марто добре го каза, "трудният път - това е неговото".
Ще допълня, че за Козирога, след постигането на целта, не е интересно и започва да търси друга цел.

# 1 085
Васил просто дължеше на Адриана "преспиване", но това първо не означава, че е "валидирана", второ, че това не е проверка и за Васил. Убедена съм, че не я търпи и му става ясно, че и дългосрочно не би, но от предаването му е нагласена за победителка, а и певица бъдеща!
Не смятам, че е нагласена. Просто е най-нормалната и неконфликтна. Не е трудно да стигнеш до финал, като на никой не пречиш.

# 1 086
Знаех си аз, че ще спи с Ади!

# 1 087
При ония,двамата,дето се взеха,комарите им пречеха.При тези двамата,логореята на Ади сигурно е сецнала "желанието"на Васил.То кой мъж ще го вдигне ако ти плямпат безпир? Не знам,мъжете тук да кажат.

# 1 088
Знаех си аз, че ще спи с Ади!
Не е спал в този смисъл 👉👌

# 1 089
Ся... Дани може да вземе доста уроци от Ади по "женска енергия", "валидиране" и "хипнотизиране"!
Ади да запише психология и политика, търговия - още един талант, който показа! Тва момиче гладно няма да остане!
Караокето беше на ниво, стихчето...мииии....
Обаче, пък, "Евалларка!" - "Лъки, ти не си котка, ти си геврек!"

# 1 090
Ади дали е от дамите, които имат сватбена рокля в гардероба си в България? Ей така за всеки случай Simple Smile
Да, наследствена от прабаба ѝ Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 091
Ама вие наистина ли мислите, че не е спал с нея? Кой свободен мъж ще върне прилично изглеждаща жена, която буквално му се е навряла в леглото? Та било то и с логорея. 😁

# 1 092
Е, спали са де.
Ако е имало валидация, щяха да са по-щастливи и усмихнати.

# 1 093
Наистина Роси им направи финалната седмица. Вкара малко съспенс.
Жалко,че цял сезон нищо не видяхме от нея освен скандала с булито Косара.

# 1 094
И аз не знам кой мъж ще иска това кречетало! Видя всичко в Ади, няма вече какво да го изненада и дърпа натам.. предсказуема е. Докато с Роси наченаха нещо истинско и няма как да не иска да го продължи..

Общи условия

Активация на акаунт