🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 642
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 335
Роси пак е "план Б". Ако Адриана не беше взела розата, щеше да даде на Роси.

Дали е имал подготвени два текста за Роси, в случай, че Ади откаже….?

# 1 336
Всъщност й направи услуга на Роси, тоя....."путьо". Отърва я от себе си.

# 1 337
  • here and now
Васил... просто нямам думи! Ок, избра Ади, защо, е отделен въпрос - той си падна по Роси и сам си каза, че с нея тръпката е по-голяма! Но кому беше нужно да обяснява на Росица, че я е лъгал, че е била опция, че розата е била за Косара... Роси се е нагласила и е отишла обнадеждена на среща с него...
Много, много гадно и унизително!
А щеше да е по-добре да види "истината" по телевизията ли?
И с Адриана беше откровен, че не му беше първи избор..
Такъв е живота..
На който не му понася, да не влиза в реалитита....

# 1 338
Мъката продължава....

# 1 339
  • София
Ох, емоционално интелигентният Васил как можа така да се о*ка съвсем накрая?! Защо му трябваше да ги прави тези признания баш сега? Хиляда пъти по-добре щеше да е да си беше замълчал. Достатъчно трудно е за Росица да преглътне, че не е неговият избор, за да я обижда и с някакви признания за минали прегрешения. Тъпак! Този е абсолютен емоционален инвалид!

# 1 340
Трябваше да избере Росица от съжаление ли?

# 1 341
Мечтата на Васил от утре би била Адриана да му каже "Сърдя се, няма да ти говоря"

# 1 342
Ама Роси какво седи и се унижава ? Да стане и да си тръгне .

# 1 343
  • Out of the Mix
Тая глупост я гледам на фон, дори само слушам понякога, не за друго, а така и така я почнах, и обичам да докарвам нещата до край.

Слаб социален експеримент, скука тотална.

Абе, тоя баламурник кво чете тоя тефтер, срам го е, гледа виновно надолу, като лъже сладурчето Роси, бе, доброто момиче...
Направо такава майна бих му теглил, директно в очите, право куме у очИ.

Бе застани, като мъж и я гледай в очите, и със свои думи импровизирано й обясни, че дори и прошка й поискай, бе тапук.

На баба унучето то, сладур.

Винаги бих избрал и влизам в отношения не от "практичност", а от тръпка.

# 1 344
Ами по-добре направи, че й се извини сега. После кога - я се видят, я не.

# 1 345
Която и да беше втората все ще е унизена. Васил се оплете много в самото начало. Ето, призна, че не и е дал шанс.

# 1 346
  • Street of Dreams
Аз от една страна съм доволна, че беше жесток с Роси. Това е шанс за нея са се саморефлектира и да вдигне малко гарда най-после в този живот. Дано се ядоса най-после и да промени майндсета си.

# 1 347
Това е като да риташ падналия.
Едно - 'не си за мен" ...щеше да е достатъчно.

Сигурно от продукцията са го натиснали ....
Ех, едно време беше "не е в теб причината, в мен е". Какви са тези псевдо мъже?

# 1 348
Браво Роси, достойно държание ❤️ Василе, не си "кофти урок" , не се издигай толкова. Кофти уроците тепърва предстоят за теб! А продукцията могат да се гръмнат начело с травестита, властелинката на възглавниците! Роси ви направи сезона от начало до самия финал и изводът какъв трябва да е.. Лошите герои, грозотиите с претенции, кречетало и булита печелят. Поне да бяха влюбени тримата ергени, а единият гей, другият лигав интригант, третият пенсионер. Евалла за урока, за всички нас

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 21:53 от Catfish

# 1 349
Оф, всеки път като кажат "приключеине" и ми е ясно, че рецитират нещо казано от редактор.

Общи условия

Активация на акаунт