🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 793
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 320
Васил... просто нямам думи! Ок, избра Ади, защо, е отделен въпрос - той си падна по Роси и сам си каза, че с нея тръпката е по-голяма! Но кому беше нужно да обяснява на Росица, че я е лъгал, че е била опция, че розата е била за Косара... Роси се е нагласила и е отишла обнадеждена на среща с него...
Много, много гадно и унизително!

# 1 321
Браво на Роси! Точно така, поведението на Васил, не е мъжко! Не е мъжко да хукнеш инстинктивно след куха същност с атрактивна външност, а след това да избереш сигурната и безопасната като оставиш ценното и красиво момиче наранено и използвано. Не е мъж този, който няма смелостта да избере истинската тръпка и привличане, само защото се чувства гузен и няма смелост да се изправи срещу истината, която щеше да излезе наяве.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 21:39 от Misi_36

# 1 322
Това беше много гадно! Като почна да лъже, да беше лъгал до края. Абсолютно унизи Росица, и то по телевизията...

# 1 323
Това е като да риташ падналия.
Едно - 'не си за мен" ...щеше да е достатъчно.

Сигурно от продукцията са го натиснали ....

# 1 324
Излишно беше да й ги казва тези неща на финал. Просто излишно. Достатъчно й е гадно от избора му, защо трябваше да рови в раната. Стана ми жал за нея, честно. Опитваше се да се предпази през цялото време и ето, на… после защо толкова жени са несигурни и неуверени, ами защото ги залъгват и им замазват очите, как да не си предпазлив…

# 1 325
Какво жалко човече е Васил. Не искам да вярвам, че това не е по сценарий, но за съжаление е така и в реалността. Има много такива мъже, отвратителни от всякъде, но желани от жените.

# 1 326
  • Пловдив
Васята чете от тайното си дневниче ли, какво?

# 1 327
Сигурно са му наредили: щом искаш да си третия ерген, искаш, не искаш излизаш с някоя от всички. Косара го отряза и той се насочи към най лесните жертви!

# 1 328
Върната роза, та върната роза ... ей голяма драма .. Simple Smile

# 1 329
Продуцентът, продуцентът, продуцентът терераст…

# 1 330
Бих си променила мнението за Адриана единствено ако утре или когато там има възможност излезе и каже какво мисли ама наистина за излъченото днес. Тоя задмина Алек по жалкарство. Аз само не ще те унижа, ами и четейки ще го направя, дори не съм го писал аз.

# 1 331
Ох, този Васил като на забавен каданс ми е. Ако се бяха взели с Косара ще изгорят живи и няма да се помръднат, егати живеца в тия млади хора. То бива да си меланхоличен, но пък направо заспах на четенето му. Да беше казал с две думи, че тя му е била резерва и край. Така или иначе тя това беше за него. Косара днес каза, че целувката изобщо не и е харесала. И призна, че има направени устни, което не била криела изобщо.
Като я попитаха как приема това, че Мартин има две деца тя каза, че и майка и била в същата ситуация, та нищо чудно да е с Мартин. Все пак той е финансово стабилен, не като Васко прохождащ бизнесмен.

# 1 332
Ужасно беше! Сега виждам колко травмирано и обидено си тръгва това момиче. От самото начало до края никой не й даде дори една глътка въздух, една добра дума или приятелски жест. Дано да излезе оттук много силна и никога повече да не среща такива мъже/ и жени/.

# 1 333
Васко е нямал пълно семейство като дете. Несъзнателно той ще търси тази фикция навсякъде, а сестрата на Адриана му затвърди усещането, че в тази фамилия има разбирателство и подкрепа за всеки член. Дори и за него като нов такъв.
Спокоен е с Ади, че макар и излишна страст да му липсва с нея,  там ще има правила и следване на традиции за изграждане на здрав съюз.
 Адриана е способна на компромиси, той го усети, а за в бъдеще енергията ѝ дано го увлече , за да не му се налага да изпитва характера ѝ, защото      правилата ще са други.

Но дано поне една двойка наистина намери бъдеще в този формат. Васил го харесвам, Ади ми идва в повече, но заедно ми допадат. Дано се задържат.

# 1 334
Според мен Васил се изплаши от това, което Роси щеше да види от поведението му. Адриана е безопасна игла, тя всичко би простила, а и на него не му пука за нейното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт