🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 867
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 365
На мен ми хареса, че й каза всичко, още по-долно щеше да я беше оставил да разбере всичко от предаването. На момента, който гледахме сега се вижда, че й е било супер гадно, но по-добре тогава, отколкото да излезе с грешни представи как е протекло и после да гледа седмици наред как е вариант супорнайсе, без да е подозирала.

# 1 366
Васил е много гнусен!

# 1 367
  • Street of Dreams
На "може ли да те прегърна" отговорът на Роси трябваше да е - не, не може.

# 1 368
Васко е зодия пън ,не го дъвчете повече.

# 1 369
Е, Васко е много по-добре от Алек, поне й каза в очите. Иначе щеше да е по-зле да го разбере от епизодите.

# 1 370
Росица се държа много достойно, а именно - каза си истината - чувствам се унизена.
Ако беше се направила на дръж ми шапката, щеше да е тъпо, макар че в тази ситуация всичко би й било простено. Държа се откровено и честно, браво.

# 1 371
И аз се чудих, маймуна ли балон ли, помпа за въздух..Тоя сезон е сезона на гафовете, то не беше кашляне, дишане, гадни микрофони..

# 1 372
  • Leeds, UK
Не очаквах Васил да е такова жалко човече! Разтоварил се бил и му олекнало. Косара и Мартин навреме разбраха какъв дръвник е.

То така правят егоистите. Разтоварват себе си, че да натоварят друг…

# 1 373
Росица наистина ли не се е усетила , че е опция?
Ами тя не гледа предаването като нас там, отделно че не всичко излъчват и не всичко снимат. Може да са имали и разговори, а и срещата им беше хубава. На картинга също имаха повече химия, отколкото с леля, та може да си е помислила, че латерната е опция.

# 1 374
Шриланкските комари пак са се вихрили

# 1 375
Росица си е виновна. Знае къде влиза. Така е като искаш ерген на всяка цена. И не вярвам, че не е видяла предпочитанията му.

# 1 376
Така става във връзките. Не винаги това, което се забелязва от страничните наблюдатели, отговаря на истината. Васил си е харесал Ади, въпреки, че изглеждаше по-страстен с Роси. Не можем да го съдим за това. Единствената критика е, че трябваше да е по-нежен, като я режеше (макар че най-вероятно е побутнат от продукцията да го направи по този начин). Сега чакаме да видим колко време ще изкарат влюбените, но аз лично не храня надежди за нито една от трите двойки.

# 1 377
Истината е, че Адриана е още по-отдавна опция . Ако Кошарата беше останала, Опцията Адриана щеше да види финалната роза през крив макарон.
Ама на Адриана едва ли би ѝ пречило, ако го осъзнае. Важното е, че все пак успя да хване някакъв влак.

Да му е честита на Васята лепкавата лелка.

# 1 378
Ох, и аз се зачудих кой така тежко диша, викам си някоя маймуна ли се доближи до микрофоните 🤣🤣🤣
Оффф беее, седя сериозно втренчена и съпреживяваща с всички и ти ме извади от тъжния дзен с шут.
Така се разхилих...
Ето, свършва форматът, къде ще се разтоварвам на мах, кой ще ме кара да се кикотя с глас!?

Аз бях за компанията, както се забелязва, екранът беше колатерал демидж и повод само.

# 1 379
Аз започвам да се чудя с какви жени е бил Мартин до сега, щом с такива суперлативи говори за Даниела?
Не искам да я обиждам, но според мен не притежава чак такива качества, каквито той изреди, поради което и въпроса ми.

Общи условия

Активация на акаунт