🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 539
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 740
Финалните надписи ме накефиха Grinning

Изборът на музикален фон към тях просто беше супер.

Иначе всички разбрахме, че Мартин едва търпи Даниела и играе роля със сетни сили, само Даниела открила, че той много се променил, като се върнали.

Виктор също супер неадекватен във финалните реплики. Любомира твърди, че Виктор търси популярност, а не любов, а Виктор - че имали различни очаквания и истината била някъде посредата между двете гледни точки. Две гледни точки няма обаче, просто Любомира се изразява ясно и точно, а той, както винаги, шикалкави.

Най-зрели накрая се оказаха Васил и Ади, които запазиха достойнство.

# 1 741
Догодина викам да минем на Хелс Китчън, вместо Ергенът… Там двойките се задържат по-дълго. 😁

# 1 742
На Мартин не му прави чест втората част за Даниела , каквато и да е , не е мъжко да плюеш .

# 1 743
Забравих нещо - спИциално благодаря на Ряпата / Саркаст. Добре, че му се занимава на човека, че другите подкасти тотал щета този сезон… Ма то и предаването си беше тотал щета, така че кво се учудвам. 😁 Чакам обзора на финала.

# 1 744
На Мартин не му прави чест втората част за Даниела , каквато и да е , не е мъжко да плюеш .
Аз не съм и очаквала нещо мъжко от Мартин. Не беше и влюбен.
Според мен са се прибрали в София, събрал се е с приятелчетата си комплексарчета в ДжанъмА, набили са му клинците, подигравки и прочие, започнал е да се доказва като "мъжкар",завъртял се е в неговия си свят - водка, внимание от разни момиченца, купони до сутринта и е решил, че няма да става чехъл и така ... Преди години съм работила в заведение, където всеки ден бяха хора от обкръжението му в обедните си сбирки, имах очи и уши да видя за каква комплексарщина става въпрос. Гнусна история от-до. Едни и същи дърти ергени се фукаха с последните си бройки - предимно 20 годишни момиченца, чиято мечта беше да седнат на сепаре в Театро... И така до следващия път.

# 1 745
А тези хора не предпочитат ли известните жени- певици, актриси пред 20 годишните?

# 1 746
А тези хора не предпочитат ли известните жени- певици, актриси пред 20 годишните?
Точно те не мисля ...
Певиците, актрисите повечето са врели и кипели и трудно ще ги излъжат. А модерната проституцията е по-скоро за друг тип мъже.

# 1 747
Този финал направо избухна. Видяхме сватби и разводи в един епизод.

От утре в Надкастите ще се стреля на месо. Трябва да се крием по окопите. Добре, че поне агитките вече минаха. Smile

Мартин се оказа надигран в собственото си шоу.
Васил ще трябва да си износи хейта. По едно време съжалих, че не избра Росито, за негово добро. Тогава всички грехове щяха да му се занулят. Сега се надявам, че никой не е избързал и не си е прерязал вените, защото си взе  Адриана.Smiley

# 1 748

20 годишните са лесно манипулируеми  - без опит, гледат ги в очите и правят всичко за две водки на сепарето.
30 годишната като Даниела няма да се кефи да се наливаш до безпаметност и да не знаеш къде да се прибереш след това.

# 1 749
20 годишните са лесно манипулируеми  - без опит, гледат ги в очите и правят всичко за две водки на сепарето.
30 годишната като Даниела няма да се кефи да се наливаш до безпаметност и да не знаеш къде да се прибереш след това.
Има го и обратното обаче. 20 годишните се вкарват във филм и ти досаждат, влюбени и неразбиращи играта. 30 годишните си бият шута по-лесно.

# 1 750
20 годишните са лесно манипулируеми  - без опит, гледат ги в очите и правят всичко за две водки на сепарето.
Има го и обратното обаче. 20 годишните се вкарват във филм и ти досаждат, влюбени и неразбиращи играта. 30 годишните си бият шута по-лесно.
Ако им вържат обаче...

# 1 751
И аз чакам Ряпата / Саркаст да ги гледам, забавни са. Истинското шоу тeпърва започва.... има да гледаме сеир по подкастите.
Васил е несправедливо атакуван, той направи каквото можеше, за да създаде някаква интрига. От всички жени може би Любомира е била донякъде засегната. Бранимира го прецени добре, Виктор.
Дотук може да се каже, че изборът на ергени е грешен, все пак мисля, че няколко ергени с няколко момичета е по-добър вариант, отколкото само един.
Би било интересно да има някакъв вид предаване като „Любовта е сляпа“, но не знам дали може да се направи в България

# 1 752
  • SF
Яд ме е за Роси. Много ме е яд! Най-хубавото момиче във формАта! Умно, красиво и прекрасно възпитано. Живее в Америка, а говори толкова добре български. Само "униЖена" малко обърка с "унижение".
За съжаление, или за радост, Васил не я избра, а заложи на шантавата Ади, защото е топа на топа и подобни топ изпълнения го зашеметиха. Ще си седи дълго сам!

# 1 753
Аз така и не вярвам, че Данка е с Хепито. Едно, че той е пословично стиснат и второ - няма никаква логика да са се прибрали в София и тя една седмица да е била с Мартин, ако наистина е обвързана. Щеше да му бие шута веднага. По-скоро е попаднал на клюките за връзката ѝ (АМ и компания също са наливали масло в огъня) и е побеснял от ревност. Да не забравяме, че това е човекът, който нарече Емануела к*рва, задето някакъв от екипа ѝ я е закарал до вкъщи. И който е забранил на Йоана да има Инстаграм от ревност. Тея номера при Данка няма да минат.

В никакъв случай не казвам, че та е света вода ненапита, но това с “разбрах, че е обвързана” ми е малко изсмукано от пръстите. Начин да прехвърли вината върху нея, а реално той просто не иска да се обвързва - иска да си ходи по чалготеките с малките кифлета. Естествено няма да си признае публично след всичко, което наговори на финала, защото ще излезе, че не си държи на думата.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 03:11 от Lilly_85

# 1 754
  • София /Абсурдистан
Баш с него си е.

Общи условия

Активация на акаунт