🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 454
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 725
Изгледах Надкаста с Косара, голяма скука. НН им обещавал да няма скандали - ами добре, но те сега ги разказват по подкастите, какъв е смисълът на това?! И ако претендират за честен и истински сезон, да бяха показали истинските отношения, а не да се чудим на кой да вярваме?!

# 1 726
Уж невероятна жена Ади според Васил, а само месец и половина били заедно, да не би да не си пасват в секса? Laughing
Че ще си останат приятели звучи направо невероятно, сигурно защото са нямали силни/никакви чувства един към друг.

# 1 727
  • here and now
Е тя може да е малка, ама не е толкоз тъпа...  надявам се...
Предполагам се е разкарала окончателно.... Сега има други на дневен ред, така че пак излиза "чист" (малко ми е странно точно тази дума за точно този човек да употребявам, но не намерих по подходяща.. )

Geia , съвсем сериозно си го мисля.

# 1 728
https://www.instagram.com/elvisarata/
На Даниела я съсипват от хейт във всички социални мрежи

Дреме й на Даниела - такава реклама й направиха, че може и без мъж-спонсор да живее вече.

Ако не е Елвиса ще е някой друг.

# 1 729
Чувството ми за справедливост ще бъде възнаградено, когато валидиращата проституцията бъде върната там, откъдето иска да забрави, че е дошла.

По горната причина, ще бъда на страната на Мартин в предстоящата битка, която е предрешена. Даниела не знае с кой се е захванала да се подиграва.

Колкото до нужните на Мартин 3 дни за осъзнаване, според мен, докато той се забавляваше и гледахме, мама и тати са изпаднали в тих ужас като са видели кандидат снахата. Изровили са всичко де що има официални и не само данни за нея. Мама - нотариус е направила всички възможни справки.  България е една шепа, да не говорим за София. Не са глупави хора, събрали са 2 + 2 и когато Мартинчо се е прибрал е имало семейна оперативка, на която са му докладвали с каква жена се е забъркал. Даниела се е опитала да оправи (замаже) положението за някой и друг ден. Имало е най - вероятно разговори  между Мартин и любовника й (може и чрез трети лица -
-  посредници) за финални уточнения и изнясняване на фактите. В случая, мнението на Мартин е съвпаднало с мнението на баща му (и мама),  за който тук се твърди, че му е казал да я разкара. Даниела няма как да го съди за клевета, не е толкова глупава, а и любовникът й  няма да й позволи да го замъква и него и семейството му в подобни мерзски битки. Спекулирам си просто, но картинката ми е слънчево ясна пред очите. Запозната съм с хора от чергата на семейството на Мартин. Няма да си оставят каруцата в дерето, нито пък някаква си Даниела да им се качва на главите.

# 1 730
Е тя може да е малка, ама не е толкоз тъпа...  надявам се...
Предполагам се е разкарала окончателно.... Сега има други на дневен ред, така че пак излиза "чист" (малко ми е странно точно тази дума за точно този човек да употребявам, но не намерих по подходяща.. )

И аз се надявам за Йоана наистина да се се отървала окончателно от него.

# 1 731
  • в сърцето на един мъж...

Може и да си права. Въпреки че не ги виждам двамата заедно някак...

# 1 732
  • София /Абсурдистан
Мартин явно е зависим по някакъв начин от родителите си, ако е вярно, че заради тях е разкарал Данка. И вероятно и няма чак толкова свои пари, за да отговори на високите и изисквания. Защото ако имаше, тя нямаше така лесно да го пусне. Защото нали, любовта побеждава всичко.

# 1 733
  • софия
Харесвам си сезончето, доволно разпусках толкова време. Нямам никакви претенции към каста - по- малко моми към чак трима ергени, добро съотношение ми се видя. Всичките различни, във всичките имаше е хубави черти и качества, както и недостатъци и кофти реакции. Нищо не ми беше прекалено. Истеричните скандали от предните сезони ги правеха негледаеми за мен.
Харесвам този подход за формАта и мисля не лошо го зоформиха. Според мен имат възможности да надграждат с тази фабула и да вадят силни сезони поне още  няколко години. Дано им се получи. А и на нас да си чешем езиците тук. Hug

Роси да не се жалва толкова - ще събере доста  позитиви и поддръжници, доброто момиче Grinning
Васето - ще обере бая хейт, незаслужено според мен Hug И аз съм от подкрепящите го - трудна роля, брат. Добре се справи, хем дърво и половина влезе и пън и половина  излезе, ама и късата клечка изтегли..... па и Косето баш на теб се падна да я впИчатляваш...дет вика Росито , бая задачки имаше Grinning

Утре от вас ще разбера цирка от ПО.
Честно,  не знам след тия финални надписи (супер бяха, браво и от мен за продукцията. Това дали от началото са го замислили или в движение им е хрумнало?)  какво ще говорят утре всички тия финалисти, вкупом по тилИвизора..... другите как да е, ама не си представям и аз Мартин и Данчето в едно студио...Trollface
Чакам Надкастите Heart
И на Кло Flowers Rose анкетите

# 1 734
Йоана изобщо не е тъпа. Просто е много наивна и приоритетите все още са ѝ хлапашки. Ще се оправи съвсем добре без него, ако вече не си е намерила друг.

Косе Босето е на дневен ред - там работата вече е дебела. То беше ясно, че Мартин ще се пробва да я валидира (независимо дали е с Данка или не - на него такива неща не му пречат), ако ще дори от чисто его. Как така някаква кифла ще му се дърпа по чиливизията, а? 😁

# 1 735
  • България
Ще я валидира, ако вече не я е минал, и ако съветите на мама Джиляна проработят и Мартин е достатъчно финансово красив ще се бута и за сватба Косара с наследник. Родителите на Мартин ще проверят как са активите на семейство Косарови и ако видят финансова и политическа изгода сватбата и внучето ще са с много пендари.
Възможно е Косарови да са по-нисък клас и да нямат достатъчно връзки и Мартонови да не одобрят.

# 1 736
  • here and now
Ще я валидира, ако вече не я е минал, и ако съветите на мама Джиляна проработят и Мартин е достатъчно финансово красив ще се бута и за сватба Косара с наследник. Родителите на Мартин ще проверят как са активите на семейство Косарови и ако видят финансова и политическа изгода сватбата и внучето ще са с много пендари.
Възможно е Косарови да са по-нисък клас и да нямат достатъчно връзки и Мартонови да не одобрят.
След последните връзки на МарЧин, предполагам Косарови ще им се видят "елит" на родителите му Mr. Green

# 1 737
  • In The Middle Of Nowhere
Направо си представих как 40 годишен дангалак чака родителите му да му одобряват гаджетата..

# 1 738
  • here and now
Направо си представих как 40 годишен дангалак чака родителите му да му одобряват гаджетата..
Ако му одобряват бюджета, ще не ще, ще чака Mr. Green

# 1 739
Оф, хора, гледам със закъснение, ама не мога да се сдържа - по- ChatGTP  ергенска церемония от тази на AI ергенин Васил и Ади не съм виждала....оф, оф, как ли ще се обясняват като излизат.....Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт