🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 303 606
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 1 785
Всичко е дим и огледала.

Да, избеснял е, той откак се преместиха в къщата си личеше , че не може да я диша💀

Проблемът не е, че някоя се е обвързала след кастинга и преди снимане на предването. В спойлерната тема писа една потребителка, която каза, че и на нея са писали да я поканят да участва, казали й, че няма проблем, че е обвързана и просто са архивира снимките с гаджето временно. Тя е редовна и аз й вярвам за това.

# 1 786
Това с гаджетата според мен няма да е проблем ако говорим за есенното издание, тоя моми-шаврантии там все ще се дадат на някой. Grinning

# 1 787
Следях темата и предаването от известно време и няколко въпроса изникват в главата ми.  Риалитито започна и някак от раз информацията за смененото име на Даниела, за дълговете й и за този господин Хепи започна да циркулира навсякъде без да е потвърдена категорично. Вътре всички я обвиняваха, че е фалшива. Въпроса за любовника как дойде, като те нали са изолирани и нищо не знаят. Не харесвам Даниела, но тя определено не е за кладата. Има си явно любовник, с които прави секс от време на време и най вероятно й помага финансово, по този критерий Мартин също е имал връзка, като е влезнал. Според мен двамата с Мартин се харесаха, но то беше ясно, че имат прекалено трудни характери и търсят различни неща. Всичките момичета от групичката на Мартин си бяха същите златотърсачки като Даниела, но Даниела е най черната, може би без Силвия, тя си беше на курорт. Защо мислите, че Мартина е живяла във Варна? А самият Мартин си е писал с тази Йоана, докато вече е бил в предаването. Даниела не е цвете за мирисане, но тя поне не се опита да се изкара света вода ненапита и жертва.

# 1 788
  • София
Васил е много хейтен, но на практика спаси финала и сезона. И определено смятам, че поведението му към Роси е направлявано от продукцията.
Направи най-добрия избор за себе си - дипломатически правилен и най-лесен за бързо измъкване. С Роси щеше да си навлече голям проблем, защото тя е лепка и живее в неин си свят.
Що се отнася до химията им, за мен е твърде преувеличена, но Васил добре отигра и двете срещи на полуфинала.
Роси, оох, Роси, трябва да порасне това момиче, да се уважава повече и да спре самозаблудите. Видимо е без опит, хитрост, мъдрост, но не е на 18, а вече на 25.
Дано има щастлив живот и вече никога да не си помисля да влезе в реалити.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 09:26 от jasmin tisane

# 1 789
То и Мартин си е имал любовница до последно (Йоана), че даже й звънял по телефона от Шри Ланка. Вероятно и Даниела си е имала, но може да са се скарали и затова да е влязла в предаването.

# 1 790
  • София
Майко, нямам търпение да видя скараните двойки събрани в студиото. Това ще е цирк, който си заслужава.

# 1 791
Тооо, проблемът не е да си златотърсачка, просто Даниела продава модел, който не работи. Съпругите на богатите мъже са често 2 вида, умни и амбициозни или по-смирени и играещи го добри жени. Даниела иска да го играе дама в беда и женска енергия, докато държанието и е бетер мъж.

# 1 792
Докато снимаха предаването, Наум беше качил стори с огронен надпис “Marry me” на плажа. Не го ли излъчиха? Писах му за да го попитам, едва ли щв отговори.

# 1 793
Мен нищо не ме дразни в тези финали. Гледахме съдби на кръстопът. Реалити със сценарий. Хора, влезли да се рекламират. Нещо като nui. Реално обаче,форматът с повече от един ерген ми хареса повече,има повече материал за сюжети. Аз честно предпочитам да е така. Представяте ли си всички тези жени да трябваше да се борят и дърпат за Виктор,а той да ги лигави нон стоп?!  Много се надявам,ако НН продължи да прави Ергенът,да надгради и най- накрая да махне Наум. Просто е нелепо излишен.

# 1 794
Мартина е качила стори,че тя също ще е в преди обед. Очаквам голям цирк да стане

# 1 795
Всичко е дим и огледала.

Да, избеснял е, той откак се преместиха в къщата си личеше , че не може да я диша💀
Може и той самият да е настоял да ги преместят там заради Косара...

# 1 796
Някой тук , ако гледа да предава🙏🏻
Дано не е някакъв анти-климакс пак. Искам да видя истински бг сеир😂

Мартина е качила стори,че тя също ще е в преди обед. Очаквам голям цирк да стане

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 07:55 от Labubu8

# 1 797
Запорите и ЧСИ са достатъчно реални доказателства... Както видяхме, принудиха я сама да говори за това! Кой човек доброволно ще си разпростре сам кирливите ризи по телевизията, м? Даниела прилича ли му на някого на най-честната жена на света? Изиграха я...
Тук малко не хващам логиката. Ако не си беше казала - тя лъже. Ако си каже - кой нормален човек казва това. Няма угодия. 😁
Даниела си каза, но изопачи истината. Някаква полуистина чухме, не беше искрена.
Ако простичко и честно си беше обяснила, дори съчувствие щеше да спечели. В този смисъл, Продуцентите ѝ отвориха врата,, дадоха ѝ възможност дори да спечели Мартин. Да се разплаче, да “склони” глава в отчаяние на рамото му… Дори да получи обещание за подкрепа и финансова помощ.

Мисля, че Мартин се подведе по някакво свое първично усещане, увлече се да превзема манипулаторката,  да я опитомява и ако изобщо е проучвал, а според мен- не, се е доверил на клюката че са скъсали.

# 1 798
# 1 799
Най-прецакан си остава Мартин, защото не можа да се опознае с другите заради фасоните на Даниела и сега е разбрал, че е лъжкиня. Можеше да излиза повече с Мартина и АМ и да и натрие поне носа. Не искам да мисля какъв гняв ще се излива върху Даниела сега. Сега само не разбрах този Хепи има ли семейство или не?

Общи условия

Активация на акаунт