🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 312 576
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
Леле  по слаби водещи отдавна не съм виждала...Как е възможно тези хора да водят сутрешен блок....
Тези интервюта са истинска мъка... ако не ми е любопитно какво ще каже Мартин да съм го спяла до сега.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 16:37 от k sh

# 2 116
Кучето на сезона не е Ферай, а Анна-Мария. Няма такава противна жена. Счупи си врата от обръщане към Косара и правене на физиономии. Скрийте се, госпожА.

Тези двете да не са се взели? Чак такова мазнене на АМ към Косара.

# 2 117
Ана Мария не се изпусна, тя го каза нарочно, доста просташко включване. Ясно е, че момичетата ги държат емоциите, но все пак са в национален ефир. Васил за мен се държи добре, въпреки хейта. Ади също се държи на ниво

# 2 118
# 2 119
Сега очаквам да се нахвърлят срещу Даниела.

# 2 120
То зад кадър било много по-интересно и... различно. Joy

# 2 121
Николов е топ как издава тайни от кухнята. Васил зорлем  и след скандал е отишъл на последната среща с Роси Joy айде пак кажете че тя не е усетила ,че му е план Я

# 2 122
Ана Мария не се изпусна, тя го каза нарочно, доста просташко включване. Ясно е, че момичетата ги държат емоциите, но все пак са в национален ефир. Васил за мен се държи добре, въпреки хейта. Ади също се държи на ниво

Какво е казала АМ?

# 2 123
Оф, това не трябва да е в Преди обед, а в отделен епизод реюниън. И задължително с други водещи.

# 2 124
Покажете Васко и Ади

# 2 125
  • София
Благодарение на донякъде добрата актьорска игра на Бат МърЧин, очаквам да го видя скоро с някоя второстепенна роля в бг сериал или филм. Може да играе себе си , както Чарли Шийн в Двама мъже и половина. Е, на моменти забравяше, че е "влюбен" в Данка, особено, когато обясняваше на Козаровата майка , как Козара е в отбора на грешния ерген. Марто каза в началото, че идеалът му за красота е Меган Фокс. Козара най-се доближава до него. Макар че Ива беше по-сладка и красива и нежна и умна от Козарчето.
Всички са се проучили взаимно предварително, една част се познават от преди. Мърчин е избрал Данка, че ще има с нея най-голям сеир. Как да имаш вяра, като и самите участнички си казват, че само 1-2 от всички са влезли за любов; издънките с Пърият ерген - обвързан, втори сезон - с нагласена победителка и т.н.
Брани май още повече се е опитчила. Виктор, Люба, Ади, Васил и другите моми:
Скрит текст:

# 2 126
Косара и Анна Мария много грозно се подхилкват отстрани. Ужасни

По-селска пръчка от Ана-Мария няма, не знам кой измисли тази простотия, че била умна, странно определение на кажеш за някой, че е умен при такова държание -грозно. Умните хора не правят така.

# 2 127
Виктор целият се по̀тна. Изчервил се е.. пекат го на бавен огън.
Е кво му е на въпроса...секс мръсна дума ли стана вече..нещо лошо ли е.. щот аз мисля че е нормално и хубаво нещо. Да ги пита. Ко толкоз.
Абсолютно не е уместно. Това са лични неща. Камо ли в национален ефир да го пита.

Е те колко лични неща сами си ги казаха вътре...ся само тоя въпрос бил личен . Ма верно ли?  Май не...

# 2 128
  • София
Мартина искаше да каже нещо и пуснаха реклами, явно скандалите няма да са за пред публика. Много слабо водене.

Васята само вдигна вежда като чу, че са коментирали, че се били изяли с Росица.

# 2 129
Хах, Валери Григоров и Виктор1 били другите кандидати за 3-ти ерген.
Виктор от първи сезон не е ли обвързан с Поли Недкова? 🙄

Благодаря на всички, които преразказват в реално време! Много по-интересно ми е дори и от снощния финален епизод! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт