🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 311
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 325
И доктор по възможност за Мартин, че както се палел, да не му се пръсне амортизираната от алкохол физика.

# 2 326
  • София
Даниела не е единствената, която излиза с женени и мутри за пари. Тук са показвани и предишни нейни партньори, не знам как човек може толкова да обича парите, че да е с такива партньори. Мен ще ме е страх от тях.

Проблемът на Даниела е, че иска като приятелтие й Бачорски да е известна и тя, бореше се от доста време да стане инфлуенсър. Ако техните доходи обаче са от бизнес, то нейните не са и желанието й за известност й замъгли съзнанието. Не са съвместими дейностите й, които изискват дискретност и манията й да е в публичното пространство.

Хората й се дразнят, защото има влияние, с книгите, които продава и платените консултации, които дава, учи и други жени да са като нея. Да, те няма да са с някой ултра богаташ, но пак ще се целут в определени мъже без значение дали са обвързани и с какво се занимават.

# 2 327
BTV стигна дъното..
Това не е журналистика. Тя не е свързана с нарушаване достойнството на човека.

# 2 328
Искам Надкаст с Ники Николов, не разбрах какво се е случило с майката на Даниела, не го оставиха да се изкаже.

# 2 329
Евала на Марто, направи топ шоу като за последно. И в Надкаст смятам, че ще избие рибата с над 500к гледания в подкаст.Grinning
А за това, че е токсичен няма две мнения по въпроса, но поне е честен и аз му вярвам на думите.

Даниела е професионална лъжкиня и ***.
Ама на нея на челото ѝ е написано каква е и никой не му е виновен, че такива жени си избира.

# 2 330
Не мога да симпатизирам на жена, която е глупава, лишена от емоции, вирнала нос и с претенции.
Колкото и да я хейтят, заслужи си го. Доколкото разбрах не се казали нещо за нея, което НЕ е вярно.
Всичко може да е Даниела, но не е глупава. Врътна всички. Затова ги е толкова яд. Grinning Наиграха ги, включително и господин Продуцента.

Врътна единствено Мартин и 12-годишните й фенки, включително Ферай.

# 2 331
  • София
Определено трябваше да им дадат повече ефирно време. Ох сега и заради темата и заради трендинга, цялата стена ми е само в неща свързани с Ергена.
Даниела не е единствената, която излиза с женени и мутри за пари. Тук са показвани и предишни нейни партньори, не знам как човек може толкова да обича парите, че да е с такива партньори. Мен ще ме е страх от тях.

Проблемът на Даниела е, че иска като приятелтие й Бачорски да е известна и тя, бореше се от доста време да стане инфлуенсър. Ако техните доходи обаче са от бизнес, то нейните не са и желанието й за известност й замъгли съзнанието. Не са съвместими дейностите й, които изискват дискретност и манията й да е в публичното пространство.

Хората й се дразнят, защото има влияние, с книгите, които продава и платените консултации, които дава, учи и други жени да са като нея. Да, те няма да са с някой ултра богаташ, но пак ще се целут в определени мъже без значение дали са обвързани и с какво се занимават.

Много точен коментар. Да си седи кротко там на издръжка и да не се бута в полезрението на хората и да не пропагандира, че подобно поведение е нещо нормално, достойно и че трябва да се практикува от повече жени. Ми не е морално и не е достойно, но за всеки има място под слънцето.

BTV стигна дъното..

Прекалено беше, да не говорим, че нямаше и достатъчно ефирно време да се изкажат всички неща, които трябваше да бъдат и то по един по-културен начин. Не си падам чак по такива изпълнения.

# 2 332
А какви бяха тези чатове, които изкара Ники Николов?

# 2 333
Скрит текст:
Едвам го изгледах... Имам опит с ренивци, Мартин ме тригерира безумно.
Пишели си в 11 вечерта и тя спряла и той решава, че някой е дошъл при нея, а не е заспала- класика!!! Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха. Такива истории, само болен ревнивец може да ги измисли.

Жени моля ви бягайте от такива, ще ви направят живота ад. На мен ми се вдигаше скандал, ако отида до магазините и се помотам повече от очакването... Само като го гледам Мартин с глупостите, които бълва, ми става лошо.
Не са глупости! Нормално ли е твоя жена да получи букет от 500 рози от приятелките си, може да 50, но не са 500, нормално ли е да замине за чужбина за няколко дена без да каже дори и дума, с това, че е заспала може и да е истина, но всичко друго не ок поне за мен.
 И че той така трепери и не може да я гледа говори, че наистина му пука за тая ситуация, а тая седи като мумия без грам емоция. Единственото за което й пука, любовникът да не разбере, че е правила секс с Мартин и да не й даде един ритник, който заслужава.

Не вярвайте на истории, разказани от болни ревнивци. Те преиначават реалността до такава степен, че и бяз нищо да не си направил, ще излезе, че си направил.

Радвам се , че много жени не са го изпитали на свой гръб. Но един път имал ли си взимане даване с болен ревнивец, ще разпознаеш веднага абсурда. Освен това, ревнивците най-мнгоо изневеряват, затова и най-много проектират на другите хора.

Не казвам, че Даниела не е имала връзка с мъж преиди предаването. Може и така да е. Мартин е имал също, видяхме я даже в ефир. Но в рамките на 3 дни да ескалира така ситуацията, може да е плод само на болния мозък на такъв ревнивец.

# 2 334
  • here and now
BTV стигна дъното..
А човекът сам като си го нарушава може? или??

# 2 335
Може ли да кажете кои са били бившите на Даниела?

Не знам дали само на мен ми се стори Ана-Мария много различна от предаването в Преди обед и не само заради косата.

# 2 336
  • Street of Dreams
Голям сеир, хора. Много ме е яд, че постоянно ги прекъсваха и на най-интересното направо пуснаха завесите.
Ники Николов е много приятен и как му се говори...

Това, което аз разбрах, е че Даниела е продължила с игрите и след предаването - предизвикала го е с розите, после е заминала за Истанбул за да го накаже за дискотеката - обаче е пресолила манджата и е скъсала ластика. От там  вече въпросните съобщения, които е получил Мартин за мнимия й любовник, са го довършили и е откачил. За мен не е изключено да тя да има бизнес с някого и да го е скрила, защото новата й роля е тази на принцеса. Обаче нито Мартин, нито Николов й вярват. Интересни ще ми бъдат доказателствата. Може игрите й плюс огромната му ревност да го заслепяват. Тя обаче определено умее да лъже и заблуждава - въпросът дали са били интимни го доказа. Защо би лъгала, ако няма нещо гнило? От друга страна не мога да си представя, че всичко е било роля - можеше накрая да му каже - ти си хедонистично пиянде и аз семейство с тебе няма да правя. Рекламата за книгата си стои, защото той се е влюбил. Ах, това лошо момиче...

# 2 337
Не мога да повярвам,че има хора,които се възхищават на Даца.Че чак и била умна,овладяна и тн Това не е умна жена-със запори и префасонирано лице и връзки с обвързани мъже и която се продава за определена сума пари.Това е хитър манипулатор,която обича лесният живот и се е научила, на уж самообладание.Това не е хладнокръвие,това е човек лишен от всякакво чувство и съвест,затова ѝ е лесно.И друг неин похват,когато и да я попитаха нещо(а НН подчерта всички да са искрени)тя на нито един въпрос не отговори честно,а с нападка.Кой го прави това,виновен човек.Човек свикнал да се измъква постоянно,а не да застане и с достойнство да кажа "аз така и така.."Не вярвам,че срещам мнения ,които толерират такъв фалш и ѝ вярвате.Ми вие по-големи агнета и от Марто.Хахаха Или толкова са заслепени някои да плюят Марто,че Даца излиза правата.

# 2 338
Да ревем за Мартин ли? Само господ не слезе на земята да му каже каква е Дайми, той пак си закова там, според мен именно за да го има ей тоя цирк и да го говорим още 5 години, след като Емануела спря да говори за него.

# 2 339
  • Обран бостан ;)
Краткото ми обобщение:

Излиза, че това, което аз, а и повечето потребители в темите казваха, а именно, че всичко е театър излезе вярно.

Демек - коментирали сме нискобюджетен филм.

Леко съм озадачен, от искреността на сълзите на Роси и все още вярвам, че са били истински, но това е мое мнение.

Относно с*кса на влюбените гълъбчета - за едни хора и целувката е секс, за други и поза "партер" не е.

Може да направят няколко епизода с неизлъчени кадри, които ще съберат много по-голям рейтинг от шоуто.

BBC редовно го правят. Защо да не го направят и БТВ ?

Общи условия

Активация на акаунт