🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 183
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 280
Даца е абсолютен психопат!Тази жена ме плаши.Опита се уж да е хладнокръвна,но ѝ се пропука маската.Убедена съм на 1000 процента,че лъже и продължава...бизнес дамата .Хахахаха. Тази жена така се е омотала във фалшивият си свят,че изобщо не усеща че вече е патология.Жал ми е за нея.Но има гръб сигурна съм,от там и смелостта да се яви и да се конфронтира с Марто,че даже и с продуцента.
Говорете каквото искате за Мартин,прекалено е емоционален и затова не може да се владее,ръцете му треперят.Който е вложил нещо истински го боли наистина и няма как да е спокоен.Такива не са опасни толкова,защото не играят скрито с удари под кръста,а се хвърлят директно и каквото може да очакваш от тях го виждаш на момента.Другите са опасни..онези с хладнокръвието...

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 12:43 от *Амбър*

# 2 281
  • here and now
Не мога да симпатизирам на жена, която е глупава, лишена от емоции, вирнала нос и с претенции.
Колкото и да я хейтят, заслужи си го. Доколкото разбрах не се казали нещо за нея, което НЕ е вярно.

# 2 282
  • In The Middle Of Nowhere
Хора, Даниела може да не е цвете и не ми харесваха много неща в нея по време на предаването, но днес на тоя другарски съд, на който я бяха изправили направо ми стана жал за  нея.
Мартин не е просто токсичен, той е психарски токсичен. Има един много гаден маниер да се хваща за главата и да вика ‘Олеле, майко, майко, олеле!!!’ При, което не знам кво ми става и се чудя каква е правилната реакция, при такава селска провокация?
 В каквото и да е провинена тая Даниела смятам, че достойно от страна на Мартин беше да си остане между тях, а не като някоя махленка да я резили в нац ефир. Ще каже човек, че Даниела му е взела минимум 20 г от живота и всичките пари, че да се вайка така, а всъщност се натискал с нея в едно предаване, после й бил шута на третия ден в Бг и сега оревава оратлъка! Не знам коя нормална жена ще се хване от тук нататък с тоя селски психар.
Пп: и само още да кажа, да тя според мен излъга че не са били интимни, но за мен е разбираемо след създалото се напрежение да не иска да споделя нещо толкова лично. Може би по-правилното би било да отклони въпроса и да каже че не иска да отговаря

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 12:13 от angeles

# 2 283
Продуцентът вади чат с любовника, в подкрепа на излъгания Ерген, в който потвърждава, че "Шорардчето" е от него????

# 2 284
Даниела с невероятно самообладание.

Разбор на обвиненията и защитата:

1. М: На първия ден любовникът ѝ изпрати 500 рози
Д: Показах ти чат на приятелката ми с флористката как е поръчвала букета;

2. М: На втория ден посред чат през нощта рязко спря да отговаря. Не е заспала, любовникът е пристигнал
Д:. Ако беше така, нямаше ли да напиша едно "Лека нощ"

3. М. На третия ден ми пише лека нощ и се оказва, че е в Истанбул с приятелки. Как ще замине в чужбина без да знае годеникът ѝ?
Д: Бяхме скарани, мога да покажа чата, ревността му е токсична

4. М: Сестра ѝ излъга за колието
Д: Казах ти и зад кадър, че колието е от нея
Николов: Имам чат от човека, подарил колието

5. Д: Не сме правили секс
М: Лъжеш, за затвор си.
Агитката (не са били в спалнята): Лъжкиня

По т. 1, 2 и 3 Даниела има по-убедителни доводи
По т. 4 - Даниела вероятно е излъгала
По т. 5 Само те си знаят, по-вероятно е да имало секс. Защо Даниела отрича - дали заради друг мъж или защото просто не иска това да се развява в ефир, тя си знае

# 2 285
Мартин, може да е токсичен, но показва емоция, а Данка... НИЩО!
Как да покаже емоция, като е цялата наблъскана с ботокс и филъри?

То сигурно я боли само като си движи устата.

# 2 286
има ли го някъде качено вече

# 2 287
Виктор направо е за съжаление днес... трепери, поти се, не може да се изкаже, напрегнат е. И Любомира, и другите дами в студиото твърдят, че всичко мв главата му е популярност и тънка сметка как да е известен. Любов нямало към никого.
А те момичетата щото за нещо по-различно са отишли.  Айде моля ви се Joy

# 2 288
Моля ви, давайте линкове къде са тези над, подкасти и други, да ги гледаме.
Не зная къде да ровя за такива.
А тепърва ще е интересно докъде ще се разплете интригата.

# 2 289
Тука за няколко минути задминаха дългогодишните скандали между Мартин и Емануела.

# 2 290
Не мога да симпатизирам на жена, която е глупава, лишена от емоции, вирнала нос и с претенции.
Колкото и да я хейтят, заслужи си го. Доколкото разбрах не се казали нещо за нея, което НЕ е вярно.
Всичко може да е Даниела, но не е глупава. Врътна всички. Затова ги е толкова яд. Grinning Наиграха ги, включително и господин Продуцента.

# 2 291
Хич не я жалете Даниела. Когато човек е искрен в позицията си, той я защитава по-емоционално, може да повиши тон, държи се спонтанно, защото иска да се знае истината. Когато човек лъже, той смотолеви с безизразна физиономия и се опитва да смени темата.

# 2 292
Споредн мен всичко, което казаха на Даниела е вярно, най-вече за Хепимен… още повече този гивауей с Бачорски, онзи ден на стори беше качил, че тя няма право да участва, защото е в клипа, а и на нея ИМАЛО кой да и дава, та…

# 2 293
  • here and now
Мартин, може да е токсичен, но показва емоция, а Данка... НИЩО!
Как да покаже емоция, като е цялата наблъскана с ботокс и филъри?

То сигурно я боли само като си движи устата.

И интонацията и ненемоционална, освен като чуе шум на пари, шопинг, подаръци, екскурзии и т.н., тогава вече се вълнува..

# 2 294
Писала съм доста в темата за Даниела, и е ясно че никак не ми е любимка. НО това, което гледах по БТВ туко що е пълен ужас за поведение. Озверяла глутница, която се нахвърли върху една жена и каквато и да е тя, никой няма право на подобно отношение. Мартин съм го прозряла колко е опасен особено за съвместен живот. Тука удари дъното този вече застаряващ инфантил, и освен всичкото токсичен насилник. С такъв мъж не само да се живее, но и да имаш каквато и да било комуникация в личен план е ад. Не се занимавам с това, дали да вярвам или не на Даниела. Вече разглеждам нещата доста по - обхватно, а именно: Наблюдаваме Крайно, Арогантно Насилие върху ЖЕНА! За най - голямо съжаление тези няколко клявки седнали на дивана подкрепят подобно отношение  и го насъскват дори. Жалко за тях като Жени! Защото никой не е застрахован и всяка една от тях в даден период от живота си може да се превърне в жертва. Това че са черпени в Джанъм Манъм и са непрекъснато чики рики в някоя чалга дупка не ги извинява.

Общи условия

Активация на акаунт