🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 520
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 295
# 2 296
  • България
Ники Николов защитава само единия ерген от 3-мата и обвинява едната си мома. Следващите влезли в неговите риалитита (Ферма, Остров) да имат едно на ум! Много непрофесионално от режисьор с "над 20 години опит", който цели да "направи продукт, който да се гледа и от дъщеря му, тийнейджърка".

Тушев с всичките му кусури не си е излагал участничките в ефир.

# 2 297
Значи аз досега не съм коментирала Даниела и Мартин по никакъв повод. Защото ми беше мътна цялата работа там. Сега ще кажа, че Даниела каквато и да е има акъл в главата колкото всички кокошчици от дивана взети заедно. Да не кажа и от цялото шоу. Тя е овладяна, с остър ум и винаги знае какво да каже. Не коментирам тук морални качества и с какво се занимава. От тук ми възниква следният въпрос : Една жена с тъмно минало и настояще, с женени любовници, които и купуват коли, апартаменти и нам си що си от какъв зор ще се изтипосва в шоу, където вероятността да я разнищят е огромна и вероятността да лъсне всичко също? Нещо не ми се връзва тая работа. Такава каквато я изкарват по-скоро има интерес да е в сенките и от там да си движи "бизнеса". Някой да ми го обясни това.
По-скоро почвам да подозирам че не е валидирала Мартин и затова е бесен.

# 2 298
Няма да се учудя, ако Даниела се окаже любовница именно на Бачорски

# 2 299
  • here and now
Не мога да симпатизирам на жена, която е глупава, лишена от емоции, вирнала нос и с претенции.
Колкото и да я хейтят, заслужи си го. Доколкото разбрах не се казали нещо за нея, което НЕ е вярно.
Всичко може да е Даниела, но не е глупава. Врътна всички. Затова ги е толкова яд. Grinning Наиграха ги, включително и господин Продуцента.
Може да ХИТРА, но не е умна. Умните хора не се докарват до нейното положение...

# 2 300
Не ме е яд толкова, че се казва Даниела каква е в прав текст, не сме слепи, нито глухи, държанка та дрънка. Просто беше отвратително как бяха поканени толкова храстчета, които не казаха нищо, докато не се появи тя, тенденциознно с тази цел.

# 2 301
Едвам го изгледах... Имам опит с ренивци, Мартин ме тригерира безумно.
Пишели си в 11 вечерта и тя спряла и той решава, че някой е дошъл при нея, а не е заспала- класика!!! Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха. Такива истории, само болен ревнивец може да ги измисли.

Жени моля ви бягайте от такива, ще ви направят живота ад. На мен ми се вдигаше скандал, ако отида до магазините и се помотам повече от очакването... Само като го гледам Мартин с глупостите, които бълва, ми става лошо.

# 2 302
Даниела напълно си заслужи ,,другарското сипване" след цялата и излагация в Ергенът, особено последните епизоди и след финалните надписи накрая!
Тя е запазила самообладание, защото е видяла реалността, че тя няма да извлече дивиденти от предаването, за разлика от други и осъзна каква е в очите на хората...
Мартин си избухна с право, наистина тя през цялото време го лъжеше, а той имаше надежди към нея!
И за Мартина и Ана Мария - поздравления, напълно точно си казват нещата!
Тази ,,жена" Даниела е срам! Такова падение не е имало никога от никоя от досега участващите в Ергенът!

# 2 303
Чудно ми е като Даниела има така стабилен любовник и това й е целта, какво прави в шоуто...не мисля, че е да популяризира книгата, тя така или иначе не печели кой знае колко от нея.
Вдига си цената. Друго си е популярна държанка.

# 2 304
Значи аз досега не съм коментирала Даниела и Мартин по никакъв повод. Защото ми беше мътна цялата работа там. Сега ще кажа, че Даниела каквато и да е има акъл в главата колкото всички кокошчици от дивана взети заедно. Да не кажа и от цялото шоу. Тя е овладяна, с остър ум и винаги знае какво да каже. Не коментирам тук морални качества и с какво се занимава. От тук ми възниква следният въпрос : Една жена с тъмно минало и настояще, с женени любовници, които и купуват коли, апартаменти и нам си що си от какъв зор ще се изтипосва в шоу, където вероятността да я разнищят е огромна и вероятността да лъсне всичко също? Нещо не ми се връзва тая работа. Такава каквато я изкарват по-скоро има интерес да е в сенките и от там да си движи "бизнеса". Някой да ми го обясни това.

Търси си вече някой по-богат от този, който има. Реклама прави на себе си, а не на книгата, като влиза в "Ергенът".

# 2 305
Трябваше да и викнат Бачорските на Даниела да помагат. Те също имат опит с подобна ситуация.
Иначе като го нарече г-н Николов, ми напомни на случката когато гусин Ваньо стана г-н Алексиев.

# 2 306
Отговора е лесен - да си промотира книгата. И не е  толкова умна.

# 2 307
  • София
Няма да се учудя, ако Даниела се окаже любовница именно на Бачорски
Не знам дали е в теорията на вероятностите, но за мен Даниел е палавник и хич не вярвам, че е толкова влюбен в Атанаска, искрено се надявам да греша, но и предвид как са започнали техните взаимоотношения, е съмнително. Дано да имат здраво семейство и да се разбират и това, което показват - да е и в реалността им.

Мартин можеше да е малко по-умерен, но явно бая е трупал, предвид хейта, предвид всичко което се изля по него и най-накрая можеше да си го излее. Сигурно е броил минутите до началото на предаването.

Информация какво се е случило - синтезирано излезе ми сега във фейса като скролнах.

# 2 308
Писала съм доста в темата за Даниела, и е ясно че никак не ми е любимка. НО това, което гледах по БТВ туко що е пълен ужас за поведение. Озверяла глутница, която се нахвърли върху една жена и каквато и да е тя, никой няма право на подобно отношение. Мартин съм го прозряла колко е опасен особено за съвместен живот. Тука удари дъното този вече застаряващ инфантил, и освен всичкото токсичен насилник. С такъв мъж не само да се живее, но и да имаш каквато и да било комуникация в личен план е ад. Не се занимава с това, дали да вярвам или не на Даниела. Вече разглеждам нещата доста по - обхватно, а именно: Наблюдаваме Крайно, Арогантно Насилие върху ЖЕНА! За най - голямо съжаление тези няколко клявки седнали на дивана подкрепят подобно отношение  и го насъскват дори. Жалко за тях като Жени! Защото никой не е застрахован и всяка една от тях в даден период от живота си може да се превърне в жертва. Това че са черпени в Джанъм Манъм и са непрекъснато чики рики в някоя чалга дупка не ги извинява.

Не само днес, насъсквали са се взаимно последните два месеца. Показаха го и срещу Витор и Васил, но срещу Даниела беше направо изстъпление. Много токсични и незрели хора, които два месеца не са успели да си охладят главите и да си помислят как ще изглеждат отстрани. Мартин е на едно ниво с тях .

# 2 309
И най-ироничното е, че НН се хвалеше в Надкаст как основна цел му била да пази доброто име и достойнството на участниците в неговите формати.

Общи условия

Активация на акаунт