🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 197
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Даниела е такава и такава, сипват, сипват. После тя казва, че Мартин е болезнено ревнив и водещата: "О, това е сериозно обвинение".
АМ е станала по-нелицеприятна отпреди.

# 2 341
  • София
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-kakav- … jstvitelnost.html

Много бързо качиха инфото.

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-zashto … -predavaneto.html

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-zashto … mo-projateli.html

И за трите двойки вече го има онлайн и изрязано.

Даниела е такава и такава, сипват, сипват. После тя казва, че Мартин е болезнено ревнив и водещата: "О, това е сериозно обвинение".
АМ е станала по-нелицеприятна отпреди.

Не защитавам Даца в никакъв случай, ама те направо я смляха. Колкото и да не ти пука, със сигурност грам не се е почувствала добре. Ако няма как да се докаже това с любовниците, нищо чудно да отнесат някои за клевета дело.

# 2 342
https://www.instagram.com/reel/DJ_X9z4Iz8h/?igsh=cm9oYXVpamY0cWxl

Мартин и Мартина готвят при Божана😁
В един момент реших, че ще я целуне чак.😃

# 2 343
# 2 344
Много добро шоу за препарирана маймуна и разгневен паяк.

Мартин я засичаше отвсякъде, но той е силен в това. Например на това, че не била обвързана, веднага отвърна, че няма как да се води обвързана, като излиза с женени.

Между другото, не съм съгласна, че Даниела беше неемоционална, напротив. Просто лицето ѝ е толкова вдървено, опъвано, запълвано, че движенията на лицето, на които ботоксът явно не е подействал, изкривяваха лицето ѝ по доста странен начин. Постоянно облизваше език, подвигаше с мъъъка вежди, беше толкова нервна, че няма накъде.

# 2 345
Скрит текст:
Едвам го изгледах... Имам опит с ренивци, Мартин ме тригерира безумно.
Пишели си в 11 вечерта и тя спряла и той решава, че някой е дошъл при нея, а не е заспала- класика!!! Също историята с брокерката- отишла да избира жилище 3 дена след като ве върнала от Шри Ланка, да бе хаха. Такива истории, само болен ревнивец може да ги измисли.

Жени моля ви бягайте от такива, ще ви направят живота ад. На мен ми се вдигаше скандал, ако отида до магазините и се помотам повече от очакването... Само като го гледам Мартин с глупостите, които бълва, ми става лошо.
Не са глупости! Нормално ли е твоя жена да получи букет от 500 рози от приятелките си, може да 50, но не са 500, нормално ли е да замине за чужбина за няколко дена без да каже дори и дума, с това, че е заспала може и да е истина, но всичко друго не ок поне за мен.
 И че той така трепери и не може да я гледа говори, че наистина му пука за тая ситуация, а тая седи като мумия без грам емоция. Единственото за което й пука, любовникът да не разбере, че е правила секс с Мартин и да не й даде един ритник, който заслужава.

Не вярвайте на истории, разказани от болни ревнивци. Те преиначават реалността до такава степен, че и бяз нищо да не си направил, ще излезе, че си направил.

Радвам се , че много жени не са го изпитали на свой гръб. Но един път имал ли си взимане даване с болен ревнивец, ще разпознаеш веднага абсурда. Освен това, ревнивците най-мнгоо изневеряват, затова и най-много проектират на другите хора.

Не казвам, че Даниела не е имала връзка с мъж преиди предаването. Може и така да е. Мартин е имал също, видяхме я даже в ефир. Но в рамките на 3 дни да ескалира така ситуацията, може да е плод само на болния мозък на такъв ревнивец.
Не казвам, че Мартин е цвете за мирисане, но Даниела е 100 пъти по- зле, ако  си държанка е твоя работа, но защо го криеш и се правиш на почтена жена.

# 2 346
Аз разбрах от преразказите за емоциите в студиото, че когато Мартин не е спал в къщата с Даниела, е бил в тази на Н. Николов и той го ревнува, и спасява от нея сега.
Никоя от нимфетките на дивана не е била по-близо с него, колкото те двамата.

# 2 347
Да не забравяме, че преди време Емануела беше пускала чатове, в които Мартин я нарича “тъпа проста курва”, затова че е била с озвучителя си някъде. Че е ревнив, ревнив е.

# 2 348
Не сме мръднали като цивилизация, жени като Даниела са обявявани за вещици, но жененият мъж може да си валидира, когато пожелае.

# 2 349
И аз се чудя какво е това възхищение към Даниела. Хладнокръвна била, ами че те и серийните убийци са хладнокръвни.
Тя е извънредно безскрупулен човек, окото й не мигва да те гледа в очите и да лъже. Стана ми жал за Мартин и напълно го разбирам как се чувства и защо не може да й прости. На негово място и аз щях да я навра в на кучето....Даже малко й беше.

# 2 350
Не ѝ е чиста работата на Даниела, но това публично горене на клада на вещицата хич не ми е по вкуса. И то с едно надменно морално превъзходство. Хайде бе - Мартин, АМ и Мартина са олицетворение на чистота, непорочност и почтеност. "Влюбеният" Мартин е мъж с болезнено его и мания да е в светлина на прожекторите, АМ със самочувството, че е големият ум, прозрял всичко и диригентът на групата, а Мартина с ореола на най-доброто същество на света, който ѝ създадоха. Иначе е голям цирк, няма спор. Чакам с нетърпение надкастите.

# 2 351
Аз исках продуцентът да разкаже повече.

# 2 352
  • София
Пиша преди да ви прочета, защото гледам НН. Каза, че целта била да могат родителите да гледат предаването с децата си. Ама те постоянно даваха цомби?????

# 2 353
Н.Н каза ,че доста момичета 18-20годишни са се записали за участие ,останалите били от "бранша".

# 2 354
  • София
Не ѝ е чиста работата на Даниела, но това публично горене на клада на вещицата хич не ми е по вкуса. И то с едно надменно морално превъзходство. Хайде бе - Мартин, АМ и Мартина са олицетворение на чистота, непорочност и почтеност. "Влюбеният" Мартин е мъж с болезнено его и мания да е в светлина на прожекторите, АМ със самочувството, че е големият ум, прозрял всичко и диригентът на групата, а Мартина с ореола на най-доброто същество на света, който ѝ създадоха. Иначе е голям цирк, няма спор. Чакам с нетърпение надкастите.

На мен също не ми допадна, но тук не става въпрос само, че една жена е любовница, положението ескалира, защото тя учи жените на такова поведение ежедневно, в сторита, книги, дава платени консултации. Това е разликата с всички досегашни участнички, някои от които също бяха с любовници.

Общи условия

Активация на акаунт