🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 586
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 565
  • в сърцето на един мъж...
Аз пък едно не мога да разбера - спестиха ни в предаването били ли са интимни или не и така го замотаха, че до края не сме сигурни как е било. И защо в тази ситуация трябва да се споделя публично? За да валидираме егото на Марто, че е боднал Данка? Еми сори, ама тва е много пошло и в случая е права да каже не. И аз не бих признала пред 7 млн, че съм имала нещо с тоя. Няма нужда да се обяснява публично.

# 2 566
Двама егоцентрици се самоубиха ритуално, пред публика. Това гледахме. Тия, дето що годе сме си запазили разума го знаехме предварително. При среща на два нарциса и  желание да надиграеш другия на всяка цена, това е положението. Нямам грам симпатия или съжаление към никой от тях. Станаха евтина дъвка за цялата аудитория. А кокошарника на диванчето не заслужава даже и коментар.
Другите двама льольовци удариха джакпота, никой няма да им обърне внимание на простотиите покрай,,сгодените,, гълъбчета.

# 2 567
Защото накара сестра си да излъже, че и е подарък от нея. И Мартин повярва.

Последните седмица-две не гледах, само финалния епизод и сигурно сте го коментирали, но може ли някой да ми обясни, защо Даниела пак носеше колието сърчице?
Тогава повярва, сега не. Щом излезе от предаването сякаш му падна някаква пелена, която прикриваше всички лъжи на Данка, там й вярваше за всичко, нищо и никой не можеше да му отвори очите, а тук след 3 дена прогледна, странна работа 😅😅😅

# 2 568
Тия кокошки какво ги бяха наредили на диванчето като кошаревски свидетели?! Направо се излагат, Косара седнала като Търновската царица и "гърбавия палячо" Ана Мария се гърчи около нея правейки малоумни физиономии... Толкова жалки и тъпи жени, направо не е истина! С кой акъл са се пляснали в студиото? На Марто опората... Ако съм му майка на тоя ще се откажа от него, па ако съм нотариус собственоръчно ще го направя. Егати резила!

# 2 569
От самото начало не харесвам Данка, но днес се държа на положение предвид всичко, с което я засипа г-н Николов. Мартин днес в студиото беше най себе си-агресивен,арогантен,циничен. Не защитавам Даца, ама евала,че изобщо се е съгласила на това интервю.

# 2 570
Данка е достатъчно манипулативна, за да си самоподари букета от рози - да дразни Мартин и да го 'стимулира' да надскочи подаръка. Аз не смятам, че е от любовник този букет. Може да е излъгала, че е на половин цена и от 5 жени, но и от мъж не е. Може само да се е снимала с него за реклама на флористката.
За тези огледи със спрягания за любовник, може да казва полуистина някаква. Да не е бил любовник, но нарочно да го е направила показно, за да се рекламира като успешна брокерка или дизайнерка, нещо от този род. Като разбира се, ясно е осъзнавала какви ще ги съчини Мартин като разбере, че са били само двамата.
Няма кой да купи на любовница мезонет в Сф, тук Мартин я надцени сериозно и се върза на провокацията ѝ.
За колието не се знае от кой е, но няма много значение всъщност.
Общо взето две личности с дълбоки дефицити в битка, това видяхме.
Не беше кой знае колко голяма изненада след заканите на бай Марто. Аз по скоро се изненадах, че Николов и той се подведе да взима страна в тази психопатска война.

# 2 571
Искам да ѝ видим на Косарчето сега любовната сага с Марто, тя ще е следващата, за която песни ще се пеят, ако има празноглавието да му пристане на Мартин. Или Мартина, която и от двете да е следващата "късметлийка". Ако това, което се случи, не им светне някоя мижава крушчица в кратуните, начи ще си заслужат всичко, което ще им се случи за в бъдеще.

# 2 572
Сега е момента, Мастагарков да покаже една роза и да напомни защо е отказвал няколко пъти да стане Ерген.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 573
Днес Мартин, не успя да ми нацели тънката струна. Особено, като гледах хрътките му наредени отдясно. Представях  си,  как им подава команда Фас! и те хукват да гонят някого. Smiley

Относно Даниела, не знам какво и що, но тази жена е следена, въпреки мартиновите версии, че му казал този и онзи. Блазня се да предположа, че Мартинките са дебнали с нахлупени шапки  по ъглите  на почасова вахта, обаче сигурно си е наел професионалисти.Smiley

# 2 574
  • Street of Dreams
https://www.instagram.com/p/DJ_v8ifIeU-/
Моите момичета! И накрая всички са Мартинки!
Koя е тази с очилата до Бранимира?

# 2 575
  • София
Буба си е качила снимка "балъци.ком" заедно с Мартин, явно е доста разочарована от Виктор и от действията му след формата.

И аз се зачудих, но после се сетих, че това е сестрата на Александра.

# 2 576
  • България
Дани беше почнала да прави реклама на Алекс Ковачев и някой от апартаментите. Да не е това "великият оглед" за "мазонет" (по Марто)? LaughingLaughingLaughingLaughing

# 2 577
100% е обвързана с договора иначе не би се явила днес Даца. Чак  пък толкова арогантен и циничен Мартин или Николов, моля ви се, мисля че в клипчета или сторита ще има да гледаме повече. Нито имаше обиди, нито цинизми. По скоро излагане на факти.

# 2 578
Грешка…. Наистина е сестрата на Алекс.

# 2 579
Гледах по-внимателно ПО. Тия хора старателно са се подготвяли да я разкостят. Качили са на екрана зад гърба на водещата скрийншот от чата за колието, който цитира продуцентът?!? Николов просто продължава да се грижи за рейтинга на шоуто и след финала и да ви кажа, не бих се учудила, да са уговаряли с Мартин сценария и наратива в студиото тази сутрин. Сам призна, че плакал от радост, че на финала имало годеж с пръстен и явно много е разочарован, че идеята му за предване - истинско, искрено, само за любов, за пред децата и родителите им и т.н, не е завършило с хепиенд. Качвам най-ясния скрийншот, който успях да направя. Чатът бил с един от редакторите на шоуто. От чата излиза, че този, който пише за колието, потвърждава, че е същото, което тя не сваляла от врата си и се възмущава от жените. Така че това да е любовникът с 500-те рози и мезонетът, не ми се връзва. Много клюкарска и интригантска история. Чудно ми е кой е на снимката и инициалите в горния ъгъл, но е доста неясно.

Общи условия

Активация на акаунт