🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 790
Освен това Данка и на него си каза тарифата, а той че не иска да дава е друг въпрос. Виктор много сладък беше, жал ми стана за него. Аз му симпатизирам, нищо че така нерешително постъпва.
Хареса ми и как Даниела ги режеше тези от диванчето. Не им се даде, евала! Аз съм твърдо против нея, но не е виновен този дето яде баницата. Марто си е Марто, ще намери друга фльорца да се ежи пред нея като петел.

П.С. стана ми ясно кой дишаше така тежко в микрофона- Ники Николов е плакал заедно с Роси. 🤣🤣🤣

# 2 791
Даниела си е явно по лесния живот и си владее нейния занаят добре обаче Мартин ще трябва да дава в Надкаст по детайлни отговори. За три дни Даниела е успяла да се види с този Хепимен  отново и да му скочи в леглото, да получи розите и тн, а Мартин вместо да е с нея, удобно е отишъл в Джанъм да разпусне. Според мене Даниела набързо е схванала, че конфигурацията с Мартин няма да я бъде и набързо си е оплела кошницата и пътя обратно. Ако сега е с този човек и е била с него в Истанбул, да грозно е заради семейството му, но не и заради Мартин, те явно отдавна не са заедно по никакъв начин, а той продължава да я следи и да се информира.

# 2 792
Даниела не беше ли в Истанбул с Бачорски Фемили , може и да се бъркам, не следя много-много изявите на теЗ звиздИ след като излязоха. Но с когото и да е била, не е ОК да е драснала без да му каже, ден-два след като се прибраха от Шри Ланка.
Аз и едно друго нещо ме учуди и не го разбирам. Нали вече и даде пръстен и са сгодени един вид и се прибират в България като двойка. Тогава какви са тези чатения и писания по телефоните, от разстояние. Не са ли живеели вече заедно? Излиза че тя си спи във вкъщи, Мартин и той си е у тях. И си пишат лека нощ всяка вечер. Нещо странно има.

Тя цялата история е леко нелепа, но тя каза, че било защото не можело да се показват заедно заради договора с продукцията докато върви предаването. Има логика.

Но и това, което Мартин разказа, как ей тъй без да му каже заминала за Истанбул, ами или има спонсор, с когото е била, или просто грам не ѝ пука за него.

# 2 793
Изгледах и аз най-накрая “Преди обед”. Кратки впечатления:

Първо, да кажа, че Любомира и Виктор ми бяха много красиви. Какво нещо прави гримът, ей! Бубето явно наистина е хлътнала в някакъв момент, а Виктор си е л*йно. Много е самовлюбен. Все пак му давам половин точка за актьорско майсторство - изглеждаше ми хлътнал по Бранка по едно време, но явно и това е било образ.

Васил и Адриана - тук няма какво да коментирам. Ясно беше, че няма да се получи, но се радвам, че не хранят лоши чувства.

Мартин и Даниела - може и аз да съм зле, но повече вярвам на Данка, отколкото на Мартин. Какво странно има Бачорска и тем подобни да се бръкнат по 500 лв за букет? На тези жени това са им джобните за половин ден. Това, че спряла да отговаря втората вечер - честно, на мен ми се случва постоянно. Чатя си с някоя приятелка и заспивам. За третия ден - тъпа постъпка от страна на Даниела да замине! Но предвид, че постоянно е нанякъде с оная Вероника или със семейство Бачорски, нищо странно. Не вярвам на цялата история на Мартин - тя имала любовник, пък в същото време убеждавала Мартин да се крие от него??? Че защо?! Ако целта ѝ е била богат мъж, получи го в предаването - че и хубав, и свободен. Искала да се крият… Мда, добре. Само в национален ефир излязоха, колко потайно.

АМ и квачките само обиждат Даниела. 4 любовника имала. А ся, де - последно 1 или 4? 100% те са настроили Мартин против нея, за да може приятелката им Косара да го “вземе”. Не им е било особено трудно - той е болезнено ревнив и всичките му бивши са го потвърдили. Жалка история.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 20:18 от Lilly_85

# 2 794
Мартин щеше да спечели смипатии ако замълчи когато Даниела каза ''Не не сме имали интимност''. Той обаче си вкара автогол като тръгна да я разобличава на всяка цена. На всички ни е ясно че бъркаха кекс заедно последните дни на шоуто, но той щеше да излезе пич.
Излагацията стигна до там, че Даниела взе да изглежда симпатична.

# 2 795
Даниела не беше ли в Истанбул с Бачорски Фемили , може и да се бъркам, не следя много-много изявите на теЗ звиздИ след като излязоха. Но с когото и да е била, не е ОК да е драснала без да му каже, ден-два след като се прибраха от Шри Ланка.
Аз и едно друго нещо ме учуди и не го разбирам. Нали вече и даде пръстен и са сгодени един вид и се прибират в България като двойка. Тогава какви са тези чатения и писания по телефоните, от разстояние. Не са ли живеели вече заедно? Излиза че тя си спи във вкъщи, Мартин и той си е у тях. И си пишат лека нощ всяка вечер. Нещо странно има.

Тя цялата история е леко нелепа, но тя каза, че било защото не можело да се показват заедно заради договора с продукцията докато върви предаването. Има логика.

Но и това, което Мартин разказа, как ей тъй без да му каже заминала за Истанбул, ами или има спонсор, с когото е била, или просто грам не ѝ пука за него.
Явно са били скарани. Направила му е напук да го ядоса. Тя не е толкова тъпа, че толкова явно да го мами.

# 2 796
Ох, изгледах цирка. Тъкмо свърши. Даже и не свърши, че превъртах. Голяма либоф, голямо нещо. Егати театрото 😎

# 2 797
Николов и Мартин да си декларират доходите от предаването, както и другите по веригата.

# 2 798
Даниела беше с Бачорски в Истанбул , може за един час да е решила , че и се ходи , тя си каза , че са св скарали с Мартин , явно е искала да го дразни .

# 2 799
  • Варна
Мартин няма да стъпи в конкурентното заведение 🤣🤣🤣

# 2 800
Къде гледахте частта за Васил и Ади, не намирам...

# 2 801
Къде гледахте частта за Васил и Ади, не намирам...
Тяхното беше буквално две минути. Нищо лошо намаха да кажат един за друг и бързо ги изпъдиха.

# 2 802
Мартин щеше да спечели смипатии ако замълчи когато Даниела каза ''Не не сме имали интимност''. Той обаче си вкара автогол като тръгна да я разобличава на всяка цена. На всички ни е ясно че бъркаха кекс заедно последните дни на шоуто, но той щеше да излезе пич.
Излагацията стигна до там, че Даниела взе да изглежда симпатична.

Идеята да каже, че са били интимни е да я нахендри пред Хепи мен. Мартин е страшно отмъстителен, видяхме как изкара онази сервитьорка/ че и забравих името/ само защото каза, че обича да си пийва. И той лъга и Данка лъга, ама неговото не е същото. Сега Даниела каквато и да е не бешв мястото да я хейтят в ефир. Те момите са го казвали и вътре, но Мартин може да е имал облог дали ще удари някоя вътре и сега то няма хем така хем така и накрая е излъган. Ами излъган е, това може и Йоана да му е ударила една клетва. Ще му мине.

# 2 803
Един съвет към НН, ергените задължително да са 30+. Нормално Викито да му е все тая дали ще има гадже или не, все пак е млад. Другото много тъпо беше да вкарват отрязаните участнички, единствено Анета можеха да задържат, Ива и Алекса бяха излишни.

# 2 804
Даниела беше с Бачорски в Истанбул , може за един час да е решила , че и се ходи , тя си каза , че са св скарали с Мартин , явно е искала да го дразни .
Не мисля, че е точкова свърхморална, че никога да си е нямала богат любовник, но и не мисля, че е достатъчно проста да прави схеми с четирима и мартин в национален ефир. Още повече като доказателставата му са тази почивка и това, че не е искала да ги виждат на малдивите. Той просто искаше да излезе жертвата, а тя злодеят, за да може, когато е нападетелен и агресивен, всички да му се радват и да го подкрепят и да продължи да си ходи по кръчмите. А на другите съднички не знам сепаре в джанъм до живот ли е обещал, за да се излагат така, но..
Да не изглеждаме наивни може и да е напълно прав, че е платена и т.н., Но дори и в този случай  един, които си харесва платени или поти непълнолетни жени и жени, които са наемани съдят друга такава.

Общи условия

Активация на акаунт