🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 468
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 895
Даниела, ако не беше навъртяла схеми, нямаше да прави драма за сценката с пръстена.

# 2 896
На Мартина розите може от Мартин да са... Знае им цената добре.

# 2 897
Мартин едва ли ще си измисля, според мен си е написал домашното относно Даниела, за да не стане Балък за 2ри път.
Даниела нямам идея как се докара до там.
Влизаш, рекламираш и си тръгваш в удобен момент. В началото доста се харесваше, не се натрапваше, но изведнъж направо ГРЪМ. Явно различната реалност влияе и то много или в представите са й били различно излъчени моменти от преживяното не знам.
Аз мислех, че Бачорски са й били шута, но явно още им е приятелка. Немога да навържа нещата... дали наистина е такава каквато Мартин я описва или просто иска да бъде максимално хейтена, тук може би по-съвет на Бачорска, която изяде най-много хейт в тяхното реалити.

# 2 898
  • Ню Йорк
На мен пък Ники Николов изключително много ми хареса колко е откровен и как разкрива неща от кухнята,които ние няма как да научим иначе.
Сега, че съзнателно или несъзнателно наля масло в огъня,да, но оценявам го като продуцент и вместо да маже и лъже,си казваше истината.
Да,сбъркахме с кастинга за ергени (ФАКТ)
Да,Виктор не се справи (факт).
Да,добре,че беше Мартин да спаси сезона (Даца и Роси също)..
Да, разочарован съм,че не можах да изкарам истинска любовна история,която много исках да се случи и се извинявам на Мартин (факт).
Дано прави и следващия сезон и да се поучи от грешките си.

На мен пък Николов ми направи много грозно впечатление, като каза че Мартин бил искрен и истински и т.н. и изобщо голямо лъскане на имиджа. Всички знаят, че Мартин е пропаднал пияница и женкар и няма нужда да го канонизират. Даниела може да е всякаква, но поне не сипе обиди и грозни думи на килограм.
А това недоразумение АМ като си отвори устата и щях да се издрайфам.

# 2 899
Мартин няма да подари толкова много рози... Мама и тате не биха му дали пари за такава глупост. Wink

# 2 900
Мартин си позволява да държи сметка на Данка, къде ходила онзи ден, с кой и какъв апартамент щели да ѝ купуват Open Mouth

Как въобще си позволява да обявава публично, че я следи и даже хора му докладват къде и какво прави Дани.

Дани направо може да го съди за столкване и намеса в личния ѝ живот.

Продуцентът размята изпратени му снимки на колието ѝ, моля ти се. No Mouth  подарено от бивш.

МартинЧо видиш ли влезнал за лЮбоВ, 40годишен Играч. Милинкият щото всяка вечер в дискотеките не може  и не може да се влюби в 20 годишните мацки. Затова и влезнАл в Ергенът с отворено сърце, след като до последно Валидирал 20 годишна супер мадама, при това и влюбена в него.
Безскрупулната Даниела, влезнала за слава и реклама, щото наивничкият 40 годишен Реалити Играч, който е влезнал само и единствено за любов, завъртява главата на Марто и той се ВлЮбва Dizzy Face
Базсърдечната Дани е имала наглостта да не се влюби в перфектния Ерген, даже и си позволила да го зареже моля ви се.
На всичкото отгоре има своеволието да има връзка с някой много по-богат от Перфектния Ерген.
На всичкото отгоре той бил обвързан, Но Марто разбира се не иска да развали неговото семейство. Шъ го УбидИШ.
Продуцентът разбира се е бесен на Данка за скритата реклама без да е платено, а Марто най–вече защото Дани е Хепи.

Ако съм на мястото на гаджетото на Дани веднагически ѝ купувам още едно колие и разбира се милион червени рози. Flowers Rose

# 2 901
А не е ли странно, че Мартин не се е свързал с някой, докато течаха снимките, който да направи проучване за Даниела отвън? Защото аз не вярвам, че не е имал достъп до телефон. И защо в предаването каза, че всъщност я е проучил и не е разбрал нищо компрометиращо?

# 2 902
Мартине, като много ти знае устата, нейният любовник кой е?

Да, тъкмо и аз щях да я кача. Мартина обаче не каза нищо за нейните 500 рози. Може и нея някой чичко да я е чакал. Смешни са тези момичета. Аз разбирам, че искат популярност, но има куп други формати. Ако имат връзки защо се излагат в това предаване. Сещам се и за Васил, че бяха писали, че бил в някаква група " С един и същи мъж ли излизаме" или нещо подобно.
Но пък Васята много ми хареса визуално днес в ПО. Хубавец си е. Косара от злоба и жлъч е заприличала наистина на 40 годишна. Никога няма да и дам по-малко години. В стремежа си да очернят Даниела изглеждат нелепи. Мартина и Виктор нападна, че не бил влюбен. Ами той не го е казвал.

# 2 903
Боже, Боже...надцакване в стил букетът ми е повече от букета ти.

# 2 904
Даниела многократно се заканваше на Мартин, че ако тя го накара да ревнува, ще му стане зле. Тя въобще не е имала намерение да взима годежен пръстен и да остава с него след предаването (защото се цели по- нависоко). Затова, за да се отърве от Мартин, е предизвикала ревността му ВЕДНАГА след връщането им в София.
PS: изразявам изцяло лично мнение, по логика!
Всъщност за мен няма никаква логика. Ако се цели по-високо от Мартин, няма никакво обяснение защо остава с женения и нелицеприятен Хепимен. Мартин поне е свободен и може да го върже, за да му харчи парите по-дълго. Онзи другият ще дава само докато му е интересно.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:36 от Lilly_85

# 2 905
  • София
На мен пък Ники Николов изключително много ми хареса колко е откровен и как разкрива неща от кухнята,които ние няма как да научим иначе.
Сега, че съзнателно или несъзнателно наля масло в огъня,да, но оценявам го като продуцент и вместо да маже и лъже,си казваше истината.
Да,сбъркахме с кастинга за ергени (ФАКТ)
Да,Виктор не се справи (факт).
Да,добре,че беше Мартин да спаси сезона (Даца и Роси също)..
Да, разочарован съм,че не можах да изкарам истинска любовна история,която много исках да се случи и се извинявам на Мартин (факт).
Дано прави и следващия сезон и да се поучи от грешките си.

На същото мнение съм.

# 2 906
Вярно, че и Мартина получи рози след излизането си. Това значи ли, че и тя е била обвързана по време на шоуто? Тя за любовта ли е влязла или за последователи, ааа? Много влюбената, дето игра.

# 2 907
Мартин си позволява да държи сметка на Данка, къде ходила онзи ден, с кой и какъв апартамент щели да ѝ купуват Open Mouth

Как въобще си позволява да обявава публично, че я следи и даже хора му докладват къде и какво прави Дани.

Дани направо може да го съди за столкване и намеса в личния ѝ живот.

Продуцентът размята изпратени му снимки на колието ѝ, моля ти се. No Mouth  подарено от бивш.

МартинЧо видиш ли влезнал за лЮбоВ, 40годишен Играч. Милинкият щото всяка вечер в дискотеките не може  и не може да се влюби в 20 годишните мацки. Затова и влезнАл в Ергенът с отворено сърце, след като до последно Валидирал 20 годишна супер мадама, при това и влюбена в него.
Безскрупулната Даниела, влезнала за слава и реклама, щото наивничкият 40 годишен Реалити Играч, който е влезнал само и единствено за любов, завъртява главата на Марто и той се ВлЮбва Dizzy Face
Базсърдечната Дани е имала наглостта да не се влюби в перфектния Ерген, даже и си позволила да го зареже моля ви се.
На всичкото отгоре има своеволието да има връзка с някой много по-богат от Перфектния Ерген.
На всичкото отгоре той бил обвързан, Но Марто разбира се не иска да развали неговото семейство. Шъ го УбидИШ.
Продуцентът разбира се е бесен на Данка за скритата реклама без да е платено, а Марто най–вече защото Дани е Хепи.

Ако съм на мястото на гаджетото на Дани веднагически ѝ купувам още едно колие и разбира се милион червени рози. Flowers Rose
Ако съм на мястото на гаджето на Дани, веднагически купувам дялове в Джанъм (повече от тези на Мартин, няма да е трудно) и при всеки удобен повод заемам сепарето на Мартин, подкупвам барманите да го лъжат, че е свършил алкохолът... Такива работи. Имам много идеи. 😏😁

# 2 908
Та Мартина си мисли, че щом е тъпа автоматично е и “добричка”😀

# 2 909
Вярно, че и Мартина получи рози след излизането си. Това значи ли, че и тя е била обвързана по време на шоуто? Тя за любовта ли е влязла или за последователи, ааа? Много влюбената, дето игра.

Аз още тогава забелязах, че и двете се снимат с толкова много рози. Явно едната е копирала от другата и е искала и тя да се покаже, че е толкова харесвана.

Общи условия

Активация на акаунт