🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 509
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 075
На мен лично проблемът ми с това да се показват такива неща по телевизията няма толкова общо с Даниела, колкото с нормализирането на такова поведение в национален ефир. Според мен само невъзпитан селяндур ще подкрепя подобни изяви, за съжаление такива са вероятно мнозинство, така че се възприема за нормално. Аз не мисля, че някога ще се радвам да гледам подобни изпълнения без значение кои са участниците. Тотална липса на възпитание, която се и промотира като въздаваме на справедливост едва ли не. Отврат пълна.
Точно това е проблемът. ПО бяха участници в унижение на жена, насърчаване на патриархален модел и сексизъм.

# 3 076
На бтв насилието в ефир, представено в "риалити", отдавна не им е проблем, напротив - то става все по-широко застъпено и накрая ще се превърне в нещо, което ще минава за нормално, защото собствениците/ръководството на телевизията го толерира. Като почнем от Фермата с издевателствата над Ваня, следващата Ферма, та стигнем до това нещо в ПО.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 10:44 от DiaMia

# 3 077
Кокошките дето е събрал Мартин до няколко седмици ще се изпокарат и ще се самоизядат. Имитират дружба само заради тъпата кръчма и секънхенд ергенина...егати и приоритетите в живота.
Не мога да си обясня как сума народ симпатизира на Мартина, като тя е с акъл на амеба...стилът на обличане съответства на пазарната й ниша, която изобщо не е като на Данка...ич. Косарата има нужда от тиксо на устата, а Ана Мария е покъртително вулгарна, другите са придворни шутове. И да! Завиждам!

# 3 078
Защо Ферай не е била допусната в студиото,а е стояла зад камерите?Да каже.Да не би една статистка като Силвия да е по-важна за предаването/ПО/ от нея?

# 3 079
Как някой ерген като Александър Скарсгард не намерят. Сега го гледам в Murderbot… само по-младичък да беше….🥤🥤

# 3 080
Значи сега е проблем, че се "унижава" една жена,а не беше проблем ,че същата три месеца в прайм тайма ни обяснява как да се продаваш срещу заплащане,пътувания и бижута се нарича женска енергия.
Емпатичен човек съм ,но тази жена сама е избрала да се унижава ,така че никак не мога да й съчувствам

# 3 081
Тя се подигра и ви нарече леля Пенка с торбите от Рюрин , пък вие си я защитавайте…. 🍿🥤🍿
Значи сега е проблем, че се "унижава" една жена,а не беше проблем ,че същата три месеца в прайм тайма ни обяснява как да се продаваш срещу заплащане,пътувания и бижута се нарича женска енергия.
Емпатичен човек съм ,но тази жена сама е избрала да се унижава ,така че никак не мога да й съчувствам

# 3 082
Миналата година имаше недоволни, че след финала всичко се потули и месеци след това се разбра, че ергенът не е бил ерген и си има жена. Сега една година след това той разказа какво се е случвало и на какво е бил принуждаван.
 Вчера продуцентът на предаването беше поканен да участва, да не се лъжем каза интересни неща, не пропусна да си спомене и пропуските - пак има недоволни. Да може би не беше това начина, но все пак е доста по-прозрачно за зрителя. Когато си се съгласил да участваш в предаване, което се излъчва по телевизията, най-нормалното е развръзката също да бъде на показ и да търпиш както позтиви, така и негативи. Дали не е истина, че Виктор наистина не става за ерген и е там единствено за слава? Може да видите в Надкаст как той сам си признава с какви мотиви е влязъл, къде е искал да влиза още и сега къде е.
За Даниела всеки има правото да я харесва и да не я харесва. Да, не беше честно, че я бяха оставили сама. Много хора симпатизират на честността ѝ, само че изпбщо не е окей това, което демонстрира като ценности. Освен заучени фразички за пари, енергии, екскурзии, валидации, аз друго от нея не чух. Всички, които я защитавате, такава дъщеря или снаха искате? Предполагам не. Обществена тайна беше с кого си е лягала, безработна е, но демострира висок стандарт на живот. Защо да не е вярно това, което се говори вчера?

# 3 083
Защо Ферай не е била допусната в студиото,а е стояла зад камерите?Да каже.Да не би една статистка като Силвия да е по-важна за предаването/ПО/ от нея?
Щеше да развали агитката на дивана си мисля аз, да е сама Даниела срещу народния съд.

Не защитавам Данка, но е безумие да се аплодира на такъв леш като Елвиса  и сие...един дол дренки шкартове.

# 3 084
  • Варна
Ама Виктор наистина се издъни, две думи няма.

# 3 085
Пак ще обобщя, че почти никой не защитава Даниела. Просто не беше това начинът.

# 3 086
Аз нямам предвид унижението на Даниела, а целия цирк в студиото - с пенявенето на Мартин, с наглостта на Даниела, с безочието на продуцента, с тъпотията на клакьорките, с неадекватността на водещата... Това не е телевизия, това е сеир и махленски цигански панаир.

# 3 087
Адски смешен ми беше този финал!
 Васко се яви с тефтер ! 😂😂😂 Чудех се защо,а той си написал там любовните излияния.  Даже се опита да изглежда емоционален - миличкя! 🤭
  Данчето с подуто око ,но твърдо решена да не се поддава на това неудобство , разиграва сценка на влюбена пред някакъв разтреперан сервитьор! А, не е сервитьор ,а Марто с червено елече.🤩
  Роси разказва как се чувства след като е отхвърлена,но аз не разбирам много от думите й,защото е заглушена от тежкото дишане на оператора. " Лекар на терен! 😷Дайте кислородна маска на човека! " Чудя се ,на кого да съчувствам...🧐
  Уж, всичко точно и хайде кой от къде е ,да ама не! Финални надписи - всички двойки са си били шута , а някой по- болезнено от други.🫣

Марто се прибра в България и най - накрая си смени крушката на червената лампа !⛑️
А,тя не била лампа ,ами цял прожектор и сега е като луд с картечница!😂😂😂 Друго не съм и очаквала от него! Сега ще се вихри в под, над и зад касти и храсти .
 Данка Шарлатанка да му мисли! 😴
Изобщо не искам да съм на нейно място.
  Кликата на подутите устни с общия мозък ще посветят с изкуствена светлина още малко и една по една ще угаснат...

Много се забавлявам 😅🤣😂

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 09:47 от Lili Roze 748420

# 3 088
Щеше да развали агитката на дивана си мисля аз, да е сама Даниела срещу народния съд.
На Даниела не съм ѝ фен,обаче това с агитката,подготвени скрийншоти от чатове на видеостената отзад,тенденциозно отношение на НН...вонеж.

# 3 089
Кликата на подутите устни с общия мозък ще посветят с изкуствена светлина още малко и една по една ще угаснат...
Аааа, Мартина се очертава константна - мине се не мине и избухне в някоя телевизия... 😆👌

Общи условия

Активация на акаунт