🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 387
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 150
Даниела Рупецова с майка си и сестра си

# 3 151
Ми, признавам си, за мен тия риалити-та са си дъно и общо взето, не си признавам без бой, че гледам "Ергенът". 😁
Това говори много тъжно за личната свобода , Тес, за хората и средата, сред които се движиш.
Тези , които си позволиха от по-близкия ми кръг да ме светнат още в първи сезон, че такива простотии не гледат, с категорична, макар и недообмислена отправка към мен, вече са с ограничен достъп .
Има една мисъл, която много ми допада Ако погледнеш хората в твоя кръг и не се вдъхновяваш/или си подценен), значи нямаш кръг, а клетка.
Както аз не се бъркам на никого във вкусовете и не се изказвам за досадните кулинарни реалита на мои познати, задължително изисквам и реципрочно отношение.
Да, много е тъжно, че хората около мен не гледат "Ергенът". И на тях им е мъчно, но... преодолява се.
🙂
Ааа, спокойно! И в моя не гледат, но не пречат да се вдъхновявам по темата самосиндикално.
А нуждата да споделям впечатленията си запълвам успешно тук.
Поантата е, да не ми скачат с определения за нещо, от което нямат понятие.
Всичко е преодолимо, права си.  Безгрижни да бъдат всички.

# 3 152
  • България
Имаше коментари в темата, че Мартин може да е излизал с Йоана преди момичето да навърши 18. Така че не са двама пълнолетни.

# 3 153
А аз съм в отбор "Сеирджия" Bowtie

Ясно е, че за да се валидира Даниела като ексклузивна, пускаща само на много богати мъже държанка с висока цена, не трябва да е пуснала на Мартин, защото той съвсем не е толкова богат.

А за да се валидира Мартин като много вървежния плейбой, на който никоя не може да устои, дори такива с абсурдни претенции като Даниела, трябва да му е пуснала.

Обаче дори и само това, че Даниела питаше дали стъклата са тъмни, за да го натиска, е достатъчно показателно каква е. А детайли като точно какво са правили, как и къде са ненужни и смешни.

# 3 154
Това  с ходжатае „най-сериозният“ аргумент от кликата на балък на годината, пропуснаха златна възможност да го изтипосат по националната телевизия.
Не знам под въздействието на какви вещества измислят тези идиотии..
Още малко ще превърнат Даниела в Робин Худ

# 3 155
Не знам как Даниела успя да каже за Мартина, че е добър човек. Аз не бих.

# 3 156
Ох, това с колието голяма история се опитаха да направят, все едно Дайми е Анна Австрийска в Тримата мускетари и продуцентът като един дребен Ришельо да кара крал Мартин Едно да пита кралицата (от) дека й е колието. И чичо Хепи аслъ като Бъкингамския херцог току е в Англия.

# 3 157
Мартин си е нарцис, но не очаквам хора, които не са виждали такива хора в действие, да разпознаят мимиките, държанието и т.н.

Данчето въобще пък не го харесваше, чак любовник се съмнявам да е имала, ама пък и Мартине страдал по дискотеките, та някак си не мога да го ожаля тоя млад ерген. Grinning Нали, да не коментираме, че то непрекъснато излизаха клипчета от Джанъм как е похванал някоя, та и неговата е ясна.

Тя си е златотърсачка, едва ли някога ще стане успешна такава, като се има предвид държанието ѝ, но поне да вземе да поумнее и да мисли, че е станала на 30.

# 3 158
  • # супернатурална #
Значи публичният линч е бил предварително замислен още от тогава? Не му прави чест на НН да се държи като разкаран тийнеджър и да вади чатове. Но още на "кутията на Пандора", ако беше малко по-умен, щеше да му светне, че залага на куция кон Мартин/Мартинки. Още там м Даниела загатна за хладнокръвието си.  И  Мартин каза, че за 20 минути можел да сглоби дори чат с Анджелина Джоли? Откъде да знаем, че не с НН не са правили сглобка и за шопарчето?
Все ми е тая каква е Даниела. Да хвърлят камъни тия, дето не са съгрешили.  

И аз от надкаста с Любомира. Въпросът от кутията на Пандора дошъл, след като продукцията показала нещо на момичетата, за което нямала право да говори, но за което и Даниела знаела. Мисля става ясно, че е въпросният чат за Шопарчето. Явно показан на всички или на когото трябва по време на снимките. Знам, че не е проява на добър вкус да се споделят тук мненията на мъжете ни, но снощи пуснах на моя ПО, защото исках неговия поглед отстрани на човек, който нищо не знае за ситуациите в шоуто. На кадрите, в които Мартин ѝ се репчи да маха колието от бившия, реакцията му беше "какъв е тоя комплексар, трябва да ѝ е станало ясно от този момент какво ще става нататък с такъв мъж". Та по този повод се замислих, че тя вероятно е права да го нарича токсичен ревнивец. В шоуто НН го е убеждавал, "че и такава жена може да се влюби" (ПО или надкаста на Виктор, не помня) и донякъде зеленото чудовище на ревността е било приспано, а после са били нужни 3 (?!?) дни, за да избухне. Още в шоуто му личеше, че потиска неприязън към нея и на фона на последните епизоди обясненията в любов с пръстена изглеждаха малко неадекватни. Тези треперещи пръсти, ярост и желание публично да я срине от вчера са такъв червен флаг, че ако още мислите, че това е нормална реакция на наранен мъж, почвам да се притеснявам за вас, пазете си от такива.

# 3 159
Може Даниела да е поискала Мартин да докаже любовта си с конкретни действие като например да и оправи запорите и чак тогава ще му пусне. И той затова да е побеснял.

# 3 160
Clouded - противоречиш си сама- от Даниела се изисква да е необвързана, а Мартин може до ден последен да спи и да комуникира с бившата си, че дори и влезе в предаването?

Никой не казва, че Даниела е перфектна- нека я съдим за ненужните корекции например. Но това, което показаха вчера беше отвратително.

ПС - доказателство за любовника няма. Само обвинения от болен ревнивец.
ПС2 - още сме на ниво-жената е к*рва, мъжът е пич. Представете си Даниела сега да пусне снимка с 15 мъже, какво ще се изпише.
Дори и Йоана не каза да са били обвързани, а просто да са общували. Не го защитавам в тази ситуация, но пак подчертавам, че няма връзка с отношенията с Даниела - особено предвид факта, че Мартин я отстрани от предаването в първия възможен момент.
За корекциите пък точно никога няма да я съдя, със сигурност не е лягала под ножа с идеята за такъв краен резултат, но няма какво да направи. Значи може да я съдим за това какво прави със собственото си тяло, но не може да я съдим, когато лъже и наранява други хора?

# 3 161
Последно, за хепи ли става въпрос или за друг?
По нета пишат за някакъв димитър димитров???

# 3 162
  • София
В Надкаст Неделчо спомена, че знае отвън, че Даниела е била необвързана като е влязла в предаването. Любомира каза обратното. А кой откъде и какво знае, си е догадка.

Майката на Даниела е симпатична, скромна жена, напомня ми на майката на Любомира. В такива моменти ми е жал какво трябва да изживяват родителите на хейтени риалити участници, защото те не са си избрали децата им да участват там и после да поемат целия този негативизъм.

# 3 163
  • България
Виктор дал на Любка 100 знака и в реалността, че му е все тая за нея, тя продължавала да го преследва и да има надежди. Отаяна работа, нулев усет, никаква интуиция. Откъде ги събраха тия моми.

# 3 164
Абе каквато и да е Даниела явно е добра във валидациите щом с щракане на пръст получава мезонет и нова кола. 😃

Общи условия

Активация на акаунт