🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 387
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 180
Аз не можах да разбера защо Мартин имаше право да си кани само една-две на срещи, да отпраща жените си по-рано, но ако Виктор и Васил не искат да ходят на срещи, е голяма драма? Колкото и да ги хули Николов, при Виктор и Васил имаше повече интрига коя ще изберат, от при Мартин.

# 3 181
Вчерашното ПО не беше нищо друго, освен един "Съдебен спор" с различни муцуни. Умът ми не побира как изобщо позволиха да се случи това.
Иначе извън грозната ситуация, не ми е жал за никого, всеки получи това, което си беше надробил с поведение, отношение, думи и действия.

Clouded - противоречиш си сама- от Даниела се изисква да е необвързана, а Мартин може до ден последен да спи и да комуникира с бившата си, че дори и влезе в предаването?
Пак да кажа - не защитавам Мартин, но не може да не правиш разлика между необвързващ секс и връзка? Мартин е постъпвал грозно, лягайки си с Йоана и възползвайки се от слабостта й, но към момента на влизане в предаването не е бил обвързан с нея и не е имал емоции към нея, щом е предпочел да не са заедно. И защо да не комуникира с нея? Може да са си останали приятели, не всички двойки се изпокарват, намразват и не искат да си видят очите при раздяла. Някои успяват да го направят кротко, нормално и интелигентно.
Докато ако Даниела е влязла обвързана, тя по никакъв начин не е била с променени емоции към мъжа навън.
По тази логика, ако по това време е била още любовница - Ами необвързващ секс. 😏

# 3 182
В Мартоландия всичко е позволено.

# 3 183
Опитвам се да асимилирам случилото се. Значи , Даниела си има хипер богат любовник, който я издържа и тя вероятно не му е безразлична, понеже "просто секс" едва ли му е проблем да получи, от хилядите Мартинки по чалготеките. Двамата замислят обаче, как тя да влезе в предаване, в което да се натиска с друг мъж , че да рекламират книжчицата и , че видите ли на таа книжка се надържат и двамата , да си платят сметките . И така, влиза Даниела, изпълнява си перфектно ролята, друг милионер =лох е вече готов да се ожени за нея и да я носи на ръце , но не тя неще- защо и е като от свещената книга, ще спечели милиарди. Излиза от предаването, и тайният и любовник , съвсем тайно и изпраща 500 рози. Щях да разбера букетче, но 500 рози освен публичност и показност , не се сещам каква друга роля биха имали . Може би малко по-дискретно от това би бил само надпис в небето от самолет . Старият любовник , упорито вярва, че изгората му спи 10 дена в легло с новия и си разказват само приказки, говорят си за астрология и обсъждат ходовете  Тръмп . В следствие на което се юрва да и купува мезонет и да и плаща почивка на Малдивите. Даниела обаче , решава да покани и Мартин, щото ако нещо на този свят не е пуснато на стори, то никога няма да се разчуе и едва ли не не съществува, и никой никога няма да разбере за него
Да не цитирам една стара ергенка , обаче логика .....??????? сещате се

Ааа, ето го - е, някой може ли да даде обяснение как се получава това? Направо е за закачане в началния пост на следващата тема.

Дааа цялата история няма никаква логика и звучи като фантасмагориите, които Мартин си съчиняваше в ИВ, за да изкара другите участници предатели. Даниела не е цвете за мирисане изобщо и нищо чудно част от нещата да са истина, но така както Аurora го е представила, звучи абсурдно.

# 3 184
В Мартоландия всичко е позволено.

Ама да бе.. a пък Мартин "света вода ненапита" дето е известен с изневерите си.
Забравих, че само на него подобно отношение е позволено - но не и обратното.
"Много наранен" бил - жалкар.

# 3 185
И в БГ трябва да е известно правилото 7-38-55, мисля?

# 3 186
Не съм привърженик на черно-бялото мислене - всеки човек има положителни и отрицателни черни, банално, но факт. Трябвало ли е в ефир една жена да бъде - някъде прочетох даже “насилена емоционално “, както се случи вчера. Телевизията е шит-шоу. В момента, в който положиш подписа си под договора за риалити, продаваш душата си и живота си. Медията те поглъща. Отклоних се - разбира се, че би било по-етично отношенията им да си останат между 4 стени, но това противоречи на търсения ефект, както и на желанието за мъст на един мъж, който се чувства използван и унизен. Не каза ли той, че е лудо влюбен? Не предложи ли брак с идея за сватба в нац.ефир? Не й ли сваляше звезди, дето всички му се чудеха на акъла, с какво една посредствена жена го омая? На всичко - да. Сега, ако той е търсел вариант за измъкване от тоя филм, в който се вкара сам и това активно мероприятие е с тази цел, е друга работа, защото не го изключвам. Манипулаторите го умеят това, а той е именно такъв. Най-накрая, може да сме гледали наживо приказката за лъжливото овчарче. Нищо не е такова, каквото изглежда, вчера ми дожаля за него, но след като размислих, смятам, че действително, не й бяха дали шанс и тя да допринесе с “ доказателства”. А реално, това дали е държанка или не, е без значение за конкретните обвинения, защото те си носеха доказателства, а тя - нямаше нищо. И все пак, смешно беше като каза, че не били правили секс, с което се закопа отново.

# 3 187
  • България
За Любомира Мартин бил пример за мъж, човек, на който може да се разчита.
Реакцията ми:
Скрит текст:

Любомира била със здравословни проблеми и сутрин едва ставала от леглото, Бранимира ѝ помагала. Това решение да ходиш на друг климат с липса на нашето здравеопазване, докато си на тежки медикаменти, си е голям риск и глупост.

# 3 188
  • София
Дали не получавам просветление?
Слушайки НН и мазненето му към Мартин, дали от продукцията не са накарали Васко да не избере Роси, за да не засенчи финала на Мартин? 🤔😂

# 3 189
Данка е лъжкиня и толкова! Мартин е много наранен, защото той имаше чувства и повярва на тази жена. Тя му прие годежния пръстен и се върна при богатия си спонсор. Тя не осъзнава ли, че след няколко години спонсорът ще я замени с по-нова версия.

# 3 190
Казаха ли кой Надкаст ще пускат утре? Би трябвало да е на Росица, нали?

# 3 191
Не съм привърженик на черно-бялото мислене - всеки човек има положителни и отрицателни черни, банално, но факт. Трябвало ли е в ефир една жена да бъде - някъде прочетох даже “насилена емоционално “, както се случи вчера. Телевизията е шит-шоу. В момента, в който положиш подписа си под договора за риалити, продаваш душата си и живота си. Медията те поглъща. Отклоних се - разбира се, че би било по-етично отношенията им да си останат между 4 стени, но това противоречи на търсения ефект, както и на желанието за мъст на един мъж, който се чувства използван и унизен. Не каза ли той, че е лудо влюбен? Не предложи ли брак с идея за сватба в нац.ефир? Не й ли сваляше звезди, дето всички му се чудеха на акъла, с какво една посредствена жена го омая? На всичко - да. Сега, ако той е търсел вариант за измъкване от тоя филм, в който се вкара сам и това активно мероприятие е с тази цел, е друга работа, защото не го изключвам. Манипулаторите го умеят това, а той е именно такъв. Най-накрая, може да сме гледали наживо приказката за лъжливото овчарче. Нищо не е такова, каквото изглежда, вчера ми дожаля за него, но след като размислих, смятам, че действително, не й бяха дали шанс и тя да допринесе с “ доказателства”. А реално, това дали е държанка или не, е без значение за конкретните обвинения, защото те си носеха доказателства, а тя - нямаше нищо. И все пак, смешно беше като каза, че не били правили секс, с което се закопа отново.
Че сама се постави в тази ситуация, съм напълно съгласна.

Но е много притеснително, че има болни хора като Мартин, които с цел да се изкарат романтичните герои биха спретнали цялата тази постановка по време на предаването. И след това ще измислят този другарски съд, за да излязат сухи. Че и жертва се изкарва. На психопатско поведение мяза.

# 3 192
Гледах малко от предаванията. Също снимките на Даниела от работата й зад бара, снимките с кученцето на което се радва. Имаше и някаква снимка с натуралното й лице, даже грим и прическа нямаше, но имаше лека искрена усмивка. Нормално момиче - какво е преживяла след това, тя си знае. Как й се е отразило - на всички ни е ясно.
Аз си мислех че всичко в шоуто е сценарий, но Мартин побесня в ПО, а това как става по сценарий...
Има мъже които заслужават да бъдат сдъвкани и изплюти. Дано това е станало.

# 3 193
"Пак да кажа - не защитавам Мартин, но не може да не правиш разлика между необвързващ секс и връзка?"

Стига бе, хора, имам чувството вече че нещо се губи в познанието.
Обяснете ми логически за тази разлика - необвързващ секс /включва платени корекции на Йоана, водене на Гърция/ и връзка /недоказана, виртуална, хипотетична, слухова/. Връзката как се потвърждава- документ ли някакъв се издава или какво.
Какво разбирате под връзка, боже мой, искам формулировка. Много раздвоена и неинформирана се чувствам.

# 3 194
До оня ден нали нямал чувства, а стратегия? Съсипахте се да повтаряте в темата, че е прецакал Даниела още по средата на предаването. Кога му се появиха чувствата и какво се промени, защото Даниела не се е променила от началото, та до вчера.

Общи условия

Активация на акаунт