🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 442
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 450
Сигурно сте обсъждали, но в кое риалити влиза в крайна сметка Виктор?
Къщата на инфлуенсърите

# 3 451
Няма ринопластика Мартин.

Той пък е обсебен от тази Емануела, сега вече и Даниела. Защо гледа коя кого следва в ИГ? И защо се интересува къде ходи Даниела към днешна дата? Много психопатско.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 00:21 от Lilly_85

# 3 452
Идеята за видеото на песента, в която Мартин ни демонстрира още веднъж комплексите си, но този път под музикален съпровод, е крадена. Ако на някого му е интересно, да изгледа видеото на “Work from home” на Fifth Harmony.
За менте мъж и менте ерген - менте клип, така е. Не мога да очаквам, че ще надскочи сянката си.

# 3 453
Мартина +78 500 нови последователи
Косара +65 900
Ана Мария + 53 600
Даниела + 44 200
Йоанна + 37 800
Любомира +31 500
Това е качено в Instagram,някакво момиче ги е засякла от началото до сега

# 3 454
Не е ясно колко от тези последователи са реални, засега заниманията им с реклами са доста смешни, а и скоро славата им ще залезе.

# 3 455
Мартина +78 500 нови последователи
Косара +65 900
Ана Мария + 53 600
Даниела + 44 200
Йоанна + 37 800
Любомира +31 500
Това е качено в Instagram,някакво момиче ги е засякла от началото до сега
Въпросът е не колко последователи са натрупали, а колко от тях ще задържат. Сега доста хора ги следват, за да не изпуснат цирка. Като всички подкасти минат, масово ще започнат да ги махат от ИГ си.

# 3 456
Нормално Николов да се изкаже положително за Мартин, защото той до последно е държал на думата си, а Виктор и Васил не.
Реално Мартин изкапризничи и напусна предаването по средата. Ролята му после подхождаше за шоуто на мъпетите, не за Ергенът. Интересно, ако друг беше направил същото, пак ли така възхитен би бил НН?
Отношението му пък към Виктор е направо недопустимо. На 9 ден бил разбрал, че не става... Как точно, не изясни. В Надкаст Виктор сподели, че е разкаран неочаквано пак 9 дни предсрочно. Що за режисура, що за маниер на ръководене? За селяшкото му отношение към момчетата в сутрешния блок да не говорим. Бих го попитала, дори Виктор да не е удовлетворил очакванията му,  нали си имаше блестящ ерген - Мартин, защо панически хукна да вкарва трети?! И с какъв апломб се хвалеше как е извивал ръцете на Васил! Що не накара любимеца си да му изпълнява приумиците? Щото не може, щото реално Мартин, а не той режисираше предаването с всичките му подлярски номера към другите двама. Трябваше да изпъкне като по-, по-, най-ерген. Е, изпъкна. Характеристиката сам си направи в Преди обяд 😁, да му е честита победата. Като гледам, ако с мартинките закъса, НН ще му избърше сълзите.

# 3 457
Снимката на тази Оля изобщо не е ирония , напротив с радост споделя селфито си с Мартин и  по-скоро приглася в общия хор срещу Даниела , като казва че иска да му е трофейче и да я спрял да работи . То пък една работа нейното , толкова е нелепа тази тьотка на екран , но аз и не я гледам .
А Мартин с претенциите за алфа мъжкар продължава с интригите , дебненето , че чак и с гордост изтропал , че рови в профила на Даниела . Болен мозък , нереализирал се клоун.

Във ФБ пишат в коментарите - Този е за ограничителна заповед.

# 3 458
  • България
На Данчето постовете и фийда са най-много instagrammable. Има нюх как да се облича стилно, има вкус за дрехи. На фона на другите блестеше. От вчера официално следвам нея, единствената от сезона.

Скрит текст:

# 3 459
На Данчето постовете и фийда са най-много instagrammable. Има нюх как да се облича стилно, има вкус за дрехи. На фона на другите блестеше. От вчера официално следвам нея, единствената от сезона.
Аз следвах всичките по време на сезона, че и екипа - с цел spoiler hunting. 😁 Вече ги махнах - останали са ми само Мартин, Косара, Даниела и Ферай. Първите двама със сигурност ще ги махна другата седмица. Но първо искам да видя дали ще сътворят нещо след последните подкасти. Другите две сигурно също ще ги махна, но не съм решила още. Кефят ме сторитата с кучето на Даниела, а за Ферай ми е любопитно дали ще се развие.

# 3 460
  • София /Абсурдистан
И в крайна сметка къде е била Данка на 8 май?
Ей, чувството за собственост е страшно нещо!

# 3 461
  • София /Абсурдистан
Алфа друг път.

# 3 462
Най смешното е, че (дори) и аз, от темата за Бачорите, знаех почти всичко за Даниела: от къде е дошла, кой е бащата, какъв живот води и че някой плаща за този живот, защото тя не работи, а има висок стандарт на живот. И още тогава проповядваше същото в Инстаграм и всички бяха/ме възмутени как така като тя изглежда като М.Джаксън.....
Само не съм срещала имена и предположения за богатите мъже. Може и да се е писало. А всичко това само покрай Атанаска Б. Никой нищо не е проучвал.
Обаче Мартин не е разбрал???
Еми добре, имаше втори шанс, вътре, когато тя повтори 39498 пъти.
Но не, той искаше той да е мъжът на който Даниела ще се спре, и за когото ще скъса с всичките, или единия, още по богат от него - в името на любовта. Ох, колко романтично. Та за колко тъпа я има Даниела? Ще си секне Даниела чешмата от която тече злато? Да беее...за кого? За онова нестабилно злобно отмъстително пиянде жадно за популярност, което няма същите пари? Друг път!
И като видя че той е само пешка в нейната шахматна дъска и се озлоби. А пък и в комбинация с неговата ревност, отмъстителност и прочие...видяхме цирк в национален ефир.  
Единственото нещо което със сигурност е поматило плановете на Даниела, е това че Мартин я избра по-рано и трябваше вътре да живеят като двойка. Това със сигурност не го е очаквала, и ако е имало потенциал този който я чака отвън да се разсърди за това, защо не си тръгна по-рано? Но тогава, всички щяха да я забравят по-бързо.
Така че, жената си говори същото от години и от години си живее така, само за Мартин дойде като гръм от ясно небе..

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 03:27 от Glutenfree

# 3 463
Снимката на тази Оля изобщо не е ирония

Понеже съм я виждала повече пъти да изнася стендъп комеди, от колкото в ПО, ще възразя Simple Smile

# 3 464
Понеже и аз съм я виждала да изнася повече стендъп комеди, отколкото в ПО, ще потвърдя, че се изложи.
Оля има достатъчен интелект за да осмисли ситуацията. Т.е. не може да се оправдае, че не е разбрала, чула или осмислила. Мхм

Общи условия

Активация на акаунт