🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 111
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 480
  • някъде другаде
Влюбването на Мартин си е по сценарий. Както и раздялата след това.

# 3 481
Влюбването на Мартин си е по сценарий. Както и раздялата след това.
Именно! Пък вие си вярвайте в розови летящи слонове...

# 3 482
  • Бургас
Еее, Даца представи спонсорствата като минало свършено, а излиза, че хич не е било така
За мен Мартин наистина беше хлътнал и затова сега е бесен, той не е чак толкова добър актьор, разбира се при него влюбването си е главно на сексуално ниво, но наистина много искаше да я валидира

# 3 483
На мен ми изглеждаше искрено заинтересован, но и към края на предаването си личеше, че вече не е толкова. Ако наистина грам съвсем никакъв интерес няма към Даниела - слага цялата българска актьорска гилдия в малкия си джоб. Те не че са много кадърни масово, но и той чак такъв добър актьор да е не ми се вярва.

# 3 484
Това беше пълнеж, основният довод му беше, че са му звъняли приятели на спонсора и са му казали, че Даца е била “обвързана” в парично-сексуални отношения и всичко, което му каза в Шри Ланка, се оказа лъжа, а той й беше повярвал, че е искрена и се беше повлюбил
Мартин хич не е цвете, но съм на негова страна, Даца като е толкова принципна, що не му каза- имам спонсор, така се издържам, ако ти ми даваш повече пари- зарязвам го и съм само с теб, вече той да си решава ще плати ли цената

Значи човека си има любовница, плаща ѝ, купува ѝ скъпи бижута, подарява ѝ букети, а тя влиза в Ергенът и се натиска с мъж пред цяла България, нарича го любов, приема му предложението за брак.

И след като се прибира този любовник, гледайки я как се натиска по телевизията, ѝ праща за welcome back  500 рози. JoyJoyJoyJoy

Тя Даниела, ако има такъв който така да върти и той да я търпи,  направо е превъртяла играта.

Без доказателство за спосора, тази история си остава фантасмагория, плод на болния мозък на един ревнивец, подпомогнат от доброжелатели.

# 3 485
Значи са изкарали до 8-ми май поне?Щом ѝ държи сметка къде и с кого била.
Не виждам защо се сърди Мартин,Даниела е била в парично-сексуални отношения преди Ергенът,той пък до последно в хотела е бил в сексуално-заблуж даващи отношения с Йоанна.
И двамата не ги виждам обвързани по същество.

Слушах Любомира за червения флаг на Виктор,конкретната ситуация,в недоумение изпаднах.Назъбен инфантил се показа,такъв реално и е.Нищо мъжествено,като женичка е въртял и сукал.

# 3 486
  • Бургас
Спонсорът на Даца е леко стиснат, защо да не се огледа за нов, по-щедър и по-млад….или старият спонсор да изревнува и да си я иска обратно, плащайки повече, защото си е вдигнала цената… такива връзки не са дълги… тя драпа за популярност, сама го каза защо е била в предаването, иска да е като Бачорските, при нея всичко е схеми, с цел финансова изгода, знае, че каквото монетизира в следващите 5-10 години, това е, после няма да е конкурентно-способна на този пазар

# 3 487
Аз само не разбрах необвързаната и преди, и след предаването, а също така и неработеща Даниела на чия сметка живее или си е спестявала по време на предишни връзки? А може и богата приятелка да я издържа, дай Боже всекиму такива приятелки.

# 3 488
Е, нали се оказа, че е бизнес дама жената! Имоти продавала.
Едно време като бях ученичка и ни питаха за каква професия си мечтаем, всяко по-глезено момиченце с повече претенции и вкус към лукса, казваше че иска да е бизнес дама.

# 3 489
Ясно е, че някой я е издържал. Според мен към момента на влизането й в предаването са били скарани и тя се е записала, за да му натрие носа. После е решила, че с Мартин може да стане нещо, но в БГ се е видяло, че нищо не става и така.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:50 от kalina_pehlivanova

# 3 490
По коментарите, които слушах, имаше много хубаво сравнение. Все едно по време на игра на покер, някой хвана и свали всички карти на Даниела, за да ги видят всички, докато останалите продължават да ги крият и не ги показват.

# 3 491
За розите вярвам на версията на Даниела. Сама каза, че са поръчани от нейна приятелка, която се занимава с декорации и аранжировки и съответно ползва отстъпки. Това е било и условието на въпросния букет - 50% срещу реклама.
Става въпрос за Вероника Михнева, а конкретния букет мисля, че е от тук. Самата Вероника има десетки снимки с подобни букети, които са точно от това място.
Вижда се, че много популярни личности имат снимки с букети от въпросната страница, не е изключено да е бил предоставен само за снимка.
А след като Мартин се прави на детектив, можеше да провери, че флористката следва само 65 души, сред които са Даниела и трите й приятелки.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:37 от St21

# 3 492
Е,преди Ергенът ясно,че е лежала на..портфейла на спонсора,но след формата не чух доводи да е била с него,може да съм изпуснала,та се е надявала на Мартинсигурно.Не разбрах какво са му казали приятелите на въпросният мастит бизнесмен-че му е била любовница или че са ги виждали след кацането в София/поправям се/?Ако е първото,е сори,ама в прав текст си му каза,че я издържат,това да не би да му е минало покрай ушите..
Щом са разпър..работата,може при предния да се върне,нов да си намери,не може да ѝ държи сметка.В ИГ си каза,че обзавеждат жилища с Алекс Ковачев,със спонсора ли е,не е ли общ бизнес,но факт,че може да си прави каквото иска ако са скъсали.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:35 от Морана

# 3 493
Повечето от мартинките някой ги издържа, само Даниела е на кладата, защо така?

# 3 494
Така е, това, което беше казано по тв , беше казано с причина, не бяха бръщолевения на ядосан мъж, ако да изглеждаше така.

На мен ми е чудно защо Росица толкова се е натискала да влезе в това предаване…

По коментарите, които слушах, имаше много хубаво сравнение. Все едно по време на игра на покер, някой хвана и свали всички карти на Даниела, за да ги видят всички, докато останалите продължават да ги крият и не ги показват.

Общи условия

Активация на акаунт