🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 271
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 495
Да, вярно че тази Вероника, приятелката на Даниела, се занимава с организиране на събития и декорации. Напълно възможно е розите да са предоставени само за снимка.
Той Елвиса така си бълва глупости и без да има конкретна причина. Преди време Емануела беше пуснала чатове, в които той я нарича “курва” и “боклук”, защото някой му се обадил, че тя била с млад мъж на Пампорово. А по това време те били скъсали и по думите й въпросният млад мъж не бил нейно гадже,  бил някакъв от персонала на хотела или нещо подобно, не помня вече. Но иначе на Мартин все му се обаждат, все му носят информация…

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 08:38 от kalina_pehlivanova

# 3 496
Повечето от мартинките някой ги издържа, само Даниела е на кладата, защо така?
Точно пък Мартина да се обажда по този въпрос ...бутик за фейк стоки,млн.печели,да.

# 3 497
И аз се чудя каква е била идеята на Роси. Може би иска да стане инфлуенсър, но защо не се запише в някое американско риалити?

# 3 498
Шансовете да я вземат в американско риалити клонят към нула. Там сигурно има много повече кандидатки за слава, а и по-интересни.

# 3 499
И аз се чудя каква е била идеята на Роси. Може би иска да стане инфлуенсър, но защо не се запише в някое американско риалити?
В Щатите напливът е доста по-голям - едва ли ще в вземат. НН сам каза, че в българската версия никой не искал да участва. И на мен 250 кандидатки ми се виждат много малко.

# 3 500
Не мисля, че никой не е искал да участва, те просто обявиха някакви кастинги, след което казаха, че май няма да има сезон. Накрая се разбра месец-два преди снимките, че изобщо ще има Ерген - нормално да няма кой знае какъв наплив. Винаги е имало маймуни, които искат да влизат, те просто не са имали време, а и то не че нещо ама ако ме затворят в една стая Маги да ми прави профил, ще избягам с писъци.

# 3 501
Според мен държанието на Мартин е нещо подобно на кризисен PR. Той знаеше от самото начало какво Даниела предлага и по какъв начин. Отделно голяма част от любимките му в шоуто са същата категория жени. Видя общия отзвук в ефир и реши да се спасява като играе балъка, на който да симпатизират и бързо простят. Той живее за да е в медиите. Да го благославят и зачитат.
Много неприятни всичко. Няма невинен от всички участници, няма  добрия пример в никого.

# 3 502
  • # супернатурална #
Повечето от мартинките някой ги издържа, само Даниела е на кладата, защо така?

Защото много вдигна летвата на професията. Свикнали са (а и друго не могат) да мигат с очи, перят бомби, ох-ах, и да снасят балъците. Даже на  "умната" АМ с дъртото богато гадже (по време на "коронацията" за мис бизнесменка),  изказът и речниковият запас бледнеят пред този на Дайми. За поведение, самоконтрол и класа (извинете, но на фона на чекненето на АМ, инфантилното и прикрито-протакеско поведение на Мартина, говорът и изобщо съдържанието на речта на Косара) да не говорим.
Всички тичат в един коридор, Даниела ги надбяга.

# 3 503
Г. Краули, къде си била досега, че едва сега те забелязвам как валидираш мислите ми!? Heart

# 3 504
Искам да извикат Н.Н. в Надкаст ама лайф, за да може да задаваме въпроси. Сигурна съм, че за Маги ще има много Grinning Дано да е разбрал, че това нещо не е гледаемо.

# 3 505
Не знам за участниците като бройка, но като дойдат и заобяснявят, че отишли да се влюбят направо падам от смях. Масово тези момичета се натискат всячески да са популярни, така че поне Даниела си го каза в прав текст. Не знам защо предаването и наблегна толкова, че тя влязла да пише това подобие на книга и това било укоримо, както и не разбрах как тя не е там за любов, а за да събира фактология за книгата й. Те до една бяха с цел популярнлст и става присмял се хърбел на щърбел. Даниела има поне нещо като книга и се опитва да го популяризира, те ако нещо подобно нямаше ли да го направят. Изтъкват се някакви безумни факти затова каква била, там била да пише книга, 100 човека я издържали. Ами ок тя не го крие това, ако искаха монахини да не бяха одобрявали Даниела за тази продукция, щяха да спасят невинния Ерген!

# 3 506
  • София
Искам да извикам Н.Н. в Надкаст ама лайф, за да може да задаваме въпроси. Сигурна съм, че за Маги ще има много Grinning Дано да е разбрал, че това нещо не е гледаемо.
Само с искането ще си останем, когато нещо е live, то същото не може да се управлява по абсолютно никакъв начин.

Маги не е гледаема и не се получи, за мен тази жена няма и харизмата, не успя по никакъв начин да разчупи обстановката, само я напрегна. Барманчето беше по-гледаемо и по-търсено за съвети от ергенките.

# 3 507
Щом момичетата прибягваха до чичо Марто при наличието на психолог на терен...

# 3 508
Те всички си казаха, че Маги не им е помогнала изобщо. И тя изкара ол-инклузивчето за едното нищо и само да превъртаме нейният “пълнеж”. На мен ми идваше да си прережа вените с лъжица само като я видех.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 09:53 от Labubu8

# 3 509
  • София
Те всички си казаха, че Маги не им е помогнала изобщо. И тя изкара ол-инклузивчето за едното нищо.
И за това да се превърне в още по-нехаресвана персона, може би? Ми Наум .. и той не е според мен от най-харесваните. Като не е снимал, бил ли е около тях, давал ли е съвети? Странен ми е той.

Щом момичетата прибягваха до чичо Марто при наличието на психолог на терен...
Именно, то някоя беше споделила, че карали тези по-младите да търсят от по-големите каки съвети за отношенията, ама и това не спомогна като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт