🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 256
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 510
Единственото по-нелепо щеше да е да викнат Гърдева, поне щеше да е сеир на макс да слушаме простотиите ѝ. Крайно време е и малкото лели, дето я защитават, да я видят каква е куха лейка, защото явно трябва да е в национален ефир, за да го отразят. Гледах я в Чакалкаст вчера малко, тя съвсем не си вярва какво говори. Преди говореше колко била умна Даниела, сега била глупава.

# 3 511
Гърдева и Даниела нали бяха големи приятелки,тя и рекламираше книгата преди

# 3 512
  • # супернатурална #
Г. Краули, къде си била досега, че едва сега те забелязвам как валидираш мислите ми!? Heart

А, тук съм си от с2, самоотвержено защитавайки най-хейтената Grinning

Извън професионалната завист, Дайми обра много хейт, може да ми се смеете, но заради искреността си по отношение на очакванията от мъжете. Въпреки, че за мен това беше преекпонирано от нея именно с цел провокация и генериране на хейт.
Обра негативния вот и на много жени, които играят по правилата, борят се с тоя живот, опъват каиша по финансовото задоволяване на семейството наравно с мъжете си, мислят се, а и вероятно са по-хубави от нея, но...нямат жена "да им сгъва кърпите" и не получават 50-60 К на месец.
Когато разбереш, че животът изначално не е справедлив, и когато се научиш да цениш това, което имаш, такива "несправедливости" не те засягат.

# 3 513
Не са свалени картите на масата на Данка, защото нямаме идея какво цели. И 100 надкаста да изгледаме с нея, пак няма да разберем.
Дали е искала да е държанка на Мартин, съпруга (решила, че време за деца), дали да се рекламира себе си, дали книгите, дали да натрие носа на някой, дали повечето от тези неща или нещо съсем друго.
Спор на тема Даниела е излишен няма нужда са се води, ако не ни харесва, значи завиждаме. Ако мъж не я харесва е слаб и беден мъж, дето не може да си я позволи. Не е лъгала, а се е шегувала, пък ние не сме разбрали Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Иначе за Мартин, да, видял е че няма да изглежда добре връзка с нея + че не може да я контролира. Но също се говореше за високи принципи ...  нали така всички го чухме или пак се е шегувала.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:17 от Одри ♡

# 3 514
А аз си отбелязвам, че няма значение какво си направил и колко лъжеш, дали си разбил нечие сърце и предал доверие, няма значение колко вреда нанасяш с профанната си пропаганда, важно е как се държиш и показваш в телевизионно студио и всичко ти е простено. Да си знам!

# 3 515
Направи ми впечатление, че любовника на Даниела я е пуснал да иде на тази вечеря, организирана от НН да сдобрява Даниела и Мартин, също бая странно. Даниела според мен е отишла, защото е искала да се сдобри с Мартин наистина, интересно след този панаир дали няма пак да изскочат заедно по някое време. Макар че тя е прекалено умна да е с него.

# 3 516
Който плаща той поръчва музика, кой дава парички на Марчин. Баща му, му е казал нещо като “сине направи си кефа, време е да и биеш шута и да не ни излагаш повече. Спомни си как ти врътнахме кранчето предишния път. Ай ся да не стане пак същото”.   И МарЧин знае, че таЯ няма как да го издържа като онаЯ.😂😂😂

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 09:49 от Labubu8

# 3 517
Защо само Даниела ли? Ами Даниела продава начин на живот. Тя не просто претендира да го води, но и да го продава. Затова ми е любопитно - работи и се издържа в някаква степен или просто присъства в нечий живот, ръска чар и женска енергия и се ползва от чужди пари. Ако работи, няма лошо, ама тя с погнуса говореше за идеята да работи за пари. Като за истинско падение. А изведнъж - ми то беше шега. Няма как да е шега нещо, продължило цял сезон. Или е истина, или лъжа, но не и шега.

# 3 518
  • # супернатурална #
А аз си отбелязвам, че няма значение какво си направил и колко лъжеш, дали си разбил нечие сърце и предал доверие, няма значение колко вреда нанасяш с профанната си пропаганда, важно е как се държиш и показваш в телевизионно студио и всичко ти е простено. Да си знам!
Да. Защото всичко, което пишеш, се отнася И за Мартин. И когато са еднакви във всяко едно отношение (това, само при положение, че приемаме за чиста монета всичко казано от Мартин и кликата му, защото има вероятност той да лъже/внушава си, а не тя) , финалната черта се слага на база кой как излиза от ситуацията.
Мартин какъв пример дава, на фона на всичките благини, изсипани от семейството му? Разбитото сърце на Йоана и на всички, на които е изневерявал, по-мало ли боли от неговото?

# 3 519
Който плаща той поръчва музика, кой дава парички на Марчин. Баща му, му е казал нещо като “сине направи си кефа, време е да и биеш шута и да не ни излагаш повече. Спомни си как ти врътнахме кранчето предишния път. Ай ся да не стане пак същото”.  😂😂😂
И той реши хептен да ги изложи с тоя съдебен спор. Можеше и той като нея да е политкоректен, ако майка му и баща му искаха да им спести срамове. Мартин си мисли само за себе си, иска да е известен, избира си ги такива, които хората недолюбват за да им е и той в устата. Не случайно в началото се насочи към Мартина, още в София, нея си я знае, тя е отявлена бръмчалка и в конфликт с Емануела, очаквал е нея да хейтят най-много, а той да се прилепи, за да не излиза отново от хорските уста. Но видиш ли вътре се оказва, че има по нелелеугодна, по-противоречива, такава дето има повече хляб за хейт в нея, защото Мартина е станала вече порядъчна жена за пред хора и камери, а тая си говори каквото ѝ скимне и е бил наясно, че ще стане цирк, а той ще спечели пак да е говорен и да е запомнен като Ерген повече от другите.

# 3 520
Г.Краули - моите почитания!

# 3 521
Даниела си е държанка, да може и да изкарва някакви пари, но не е това фокуса й. Купили са й куче, това го правят често мъже, който не искат деца, но все пак имат чувства. Тя си го каза в предаването, че очаква мъжете да я издържат, не виждам лъжа там. Същите са и Мартина, АМ, Косара. Мартина като беше гост в ПО каза, че е била за реклама, но била и с отворено сърце., за другите не помня вече, но едва ли някоя е претендирала, че е за любов.

# 3 522
На мен пък ми е много странна тази логика, която се насажда от феновене на Даниела и самата Даниела. Жените просто не може да имат амбиции, те просто не може да са нормално функциониращи хора, ако работиш - ти просто не си успяла в сферата на проституцията или не си намерила кой да те замеря с пари, което те обрича на тъжен и тежък живот. Съжалявам, но за мен да спя с дядовци за пари ми е далеч по-тежко от това да си говоря с някой в Teams. Grinning Тя и Цветелина Янева със сигурност е успяла по стандартите на Даниела, уви, май първо бих скочила от някой мост преди да си причиня такова нещо.

# 3 523
Нищо не получават,да не мислите.че се пишат на техни имена.
Балъците умряха.
Още по-голямо доказателство, че аргументите на Мартин издишат. Никоя няма да предпочете мъж, който ѝ дава апартамент за временно ползване, пред мъж, който е готов да се обвърже сериозно. При положение, че и двамата имат достатъчно пари (макар и на Мартин да са малко по-малко, пак стигат за БМВ-та, филъри, маркови дрешки, почивки и чистачка).

На такива, като Даниела им е много по-важно да разведат богатия любовник, който са омотали, отколкото да си хващат такива, като Мартин. Големият зор е да спечелят, да докажат, че са по-добри от съпругите, да докажат, че могат да опитомят неверния съпруг и ставайки негова съпруга, той да не погледне друга. Много любовници са така - не е само при Даниела това. Затова и подозирам, че точно това е била целта на влизането й в предаването - да подразни любовника отвън. Затова й беше толкова важно да спечели именно Мартин - за да демонстрира колко е търсена и желана от богати мъже. По тази причина беше и постоянното повтаряне колко пари иска, тръшкането за шопинг и какво ли още не. Цялото шоу беше една игра от типа "Като не искаш да оставиш жена си заради мен, има други богати мъже, които ще ме поискат".
И, като е излязла от предаването и е получила букета с 500 рози й е станало ясно, че е постигнала това, което е искала. Затова за 3 дни е разкарала Мартин - постигнала си е целта и Мартин вече е станал пречка. И хоп - оглед за мезонет 2 месеца по-късно и дрънченето на нова кола.
Ще е интересно да видим след вчерашния сеир в ПО, като се разбра, че се е валидирала с Мартин няколко пъти в предаването, дали ще си получи мезонета и новата кола.

# 3 524
На мен пък ми е много странна тази логика, която се насажда от феновене на Даниела и самата Даниела. Жените просто не може да имат амбиции, те просто не може да са нормално функциониращи хора, ако работиш - ти просто не си успяла в сферата на проституцията или не си намерила кой да те замеря с пари, което те обрича на тъжен и тежък живот. Съжалявам, но за мен да спя с дядовци за пари ми е далеч по-тежко от това да си говоря с някой в Teams. Grinning Тя и Цветелина Янева със сигурност е успяла по стандартите на Даниела, уви, май първо бих скочила от някой мост преди да си причиня такова нещо.
И двете крайности са еднакво токсични. Не са малко жените в другата крайност, при които ако не си денонощно в офиса и не си гърлбос и имаш деца и мъжа, на които готвиш и чистиш, си за окайване и трябва да бъдеш спасена чрез сходна на Даниелената пропаганда. И двете крайности дразнят много, просто тук в България жените като цяло са имали по-малко проблеми с това да работят, отколкото на Запад и затова тази крайност боде очи повече.

Общи условия

Активация на акаунт