🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 754
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 540
Това ми излезе във ФБ за новия ерген. Колко е вярно, не знам

https://ko4.bg/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be-%d0%b2-%d0%ba%d0%b … g#google_vignette
Стига де, това е чудовищно, да ти доведат пластичен хирург, дето да ти гледа клинично имплантите, че може и да ти предложи още корекции. Горките. Grinning

# 3 541
Това ми излезе във ФБ за новия ерген. Колко е вярно, не знам

https://ko4.bg/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be-%d0%b2-%d0%ba%d0%b … g#google_vignette
Стига де, това е чудовищно, да ти доведат пластичен хирург, дето да ти гледа клинично имплантите, че може и да ти предложи още корекции. Горките. Grinning

Добре, че с Даниела няма да се засекат в един сезон, че колко кусура щеше да й открие още на първата среща....Joy  За АМ и гърдите й пък да не говорим. Веднага ще й предложи да й ги смени с такива, които няма да й се налага да изстисква при излизане от басейн Joy

# 3 542
  • # супернатурална #

Кой един пост? Това е цялото съдържание. Какво е, когато спиш с почти непознати мъже и на първия месец им казваш, че трябва да ти плащат наема (айде, няма да прикачвам снимки от книгата)? Какво е, когато ти плащат за секс, а реално не са с теб?

Мен никой не ме кара, уви, Даниелената идеология проповядва, че е по-лесно.

Това "уви" прозвуча забавно двузначно Grinning

Щом приемаме, че е трудно и гадно да си с Шиши, примерно,  логично е този непосилен труд да е заплатен високо. Не си мисли, че Даниела може да захароса това. Никой не може. Момичетата, тръгнали по този път са наясно с негативите. И да не са-голата истина ще ги отрезви.
Никак не виждам момиче, непомислило си да изкарва прехраната по този "лесен" начин да се вдъхнови от Дайми или който и да е.
А държанки и златотърсачки винаги е имало и ще има. Не се ли радвате, че друг работи тая гадна работа Grinning Важното е да е без принуда.

# 3 543
Когато ще миеш пода си приготвяш парцал, а не копринен шал.

Какъв му е Тики-токито на Мърчин?

# 3 544
Истината е, че ако хората се възмущават,че такова поведение се валидира и промотира, което и според мен не би трябвало да се налага в обществото, изобщо не трябва да канят такива като Даниела и другите силиконови госпожици в предаването. Даниела не е за пример, но тази агресия, която показаха в ПО е още по отблъскваща. Не знам на кого представата за успял мъж с ценности, ака Алфа е такъв като Мартин. Той освен, че беше гадже с Емануела, че има и успели родители, какво е постигнал. За мен такъв мъж се нарича мамино синче, непораснало богаташко дете. Така че всичко се извърта през призмата на това какво било истина и какво не, но нека да не мислим, че в това предаване са ни показвали цялата истина и не са режисирали. Мартина да каже за варненеца ако й стиска и Ана Мария за чичо Цецо и да докажат, че не са като Даниела, защото засега те най много я плюят, ака завиждат, че не са на нейно място. Според мен Даниела няма да се появява от всеки подкаст в бъдеще за разлика от Мартин.

# 3 545
На Росица Надкаст също е заснет вчера, качила е две сторита от студиото как снимат с Неделчо и Туджаров

# 3 546
Роска, Роска…. Нидей мно’о зна̀😂

Дайте да видим ТТ на Марто??🌸🥤

Саркаст на терен в ЮТ.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 10:49 от Labubu8

# 3 547

Кой един пост? Това е цялото съдържание. Какво е, когато спиш с почти непознати мъже и на първия месец им казваш, че трябва да ти плащат наема (айде, няма да прикачвам снимки от книгата)? Какво е, когато ти плащат за секс, а реално не са с теб?

Мен никой не ме кара, уви, Даниелената идеология проповядва, че е по-лесно.

Това "уви" прозвуча забавно двузначно Grinning

Щом приемаме, че е трудно и гадно да си с Шиши, примерно,  логично е този непосилен труд да е заплатен високо. Не си мисли, че Даниела може да захароса това. Никой не може. Момичетата, тръгнали по този път са наясно с негативите. И да не са-голата истина ще ги отрезви.
Никак не виждам момиче, непомислило си да изкарва прехраната по този "лесен" начин да се вдъхнови от Дайми или който и да е.
А държанки и златотърсачки винаги е имало и ще има. Не се ли радвате, че друг работи тая гадна работа Grinning Важното е да е без принуда.
Хахах, ок, съгласявам се за уви-то Grinning

Според мен пък много лесно си се вдъхновяват, а голата истина често е жестока. Даниела направо е извадила късмет, че е попаднала на мека Мария, която само ѝ е запорирала сметките, защото историята познавам далеч по-зловещи истории. Колкото до принудата, то нали затова се нарича икономическа зависимост, сам си се поставил в нея, обаче излизането е много трудно.

# 3 548
НадкасТ с Даниела!!! Изпуснала съм.

# 3 549
Николов общо взето обобщи картинката на жените в сезона. Повечето желаещи участие били тийнове, другите били платени. От платените Данка му се сторила известна сред мъжката аудитория и 'класна',  решил да я вкара. Останалите са пълнеж, които нямат шанс срещу нейните похвати. Тя взела, че спечелила, не изненадващо за продуцента, разбира се. Почувствал се виновен Ники защото е знаел каква е от самото начало. Това с вината май беше за пред Мартин, за да не му се ядоса как са го прецакали, въпреки че той като ерген си е вярвал през цялото време, че може да прави каквото си иска и  уж владее положението, всъщност са го сготвили на бавен огън.
Дали е повярвал в историята тип 'Хубава жена' продуцента не съм сигурна, Мартин определено повярва и сега го е яд, че е бил толкова наивен.
Не знам защо обявиха Клюкара като мъжемелачка на сезона, за мен Данка е такава.

# 3 550
Не му прави чест да говори такива неща в ефир .. хем иска рейтинг , хем после плюе по хората , които са му го направили 😬

# 3 551
  • Варна

Пак ще е Мартин, но прилича на Алек.
Не е лош. 🤔

# 3 552
  • София
Най-печеливша от цялата работа е Даниела, изигра си правилно картите, прецени Мартин много точно и реши, че ако намери начин да го изиграе ще спечели още повече. Няма да се изненадам и ако всичко след предаването го е създала нарочно, защото знае как ще реагира Мартин и така още повече да се покаже като стабилна, уверена и силна. Ако нямаше книга щях да се зачудя какво би спечелила от всичко това.
А иначе на мен много по-лошо впечатление ми направи подмолното държание към Васил, когато бяха с роднините на масата и всеки друг долен опит да го злепостави, не директно, а с подхвърляния, леки провокации.

# 3 553
Разбрахме коя е Туджаровица / Вериславовица. Мълчаливата. Коя беше мълчалива?

# 3 554
Ивет?? Къде го казват?
Разбрахме коя е Туджаровица / Вериславовица. Мълчаливата. Коя беше мълчалива?

Общи условия

Активация на акаунт