🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 733
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 585
Приятен обяд, после ще продължа с гледането.

# 3 586
Самият Мартин каза на Туджаров, че това за 50-60 000 на месец си било шега между тях.

# 3 587
Ми той Мартин реално след като излезе се снимаше и моташе мноооого с Виктор.
Отново маза и лъга за колието със сърцето. То неква гривнЯ била от бившия, а колие със сърце имала от друг бивш, но то си било в къщи.
Изпечена мошеничка!
Мартин бил прекарвал повече време с Виктор. Ти да видиш.
През два дни Мартин й се сърдел за нещо - четял статии разни. Когато стигнала в Истанбул, тогава му писала, че е там. Бил я нападал за всичко, което се пишело за нея.

# 3 588
Надкаста с Данка

Имало е един от кандидат Ергените /според Неделчо Валери ,бившият на Мария Бакалова/ я попитал дали би приел роза от него ,ако влезе в предаването ,тя е казала не.Не харесала Валери ,бил с голямо самочувствие ,надменен.Видял е Марто на снимка ,харесала го е ,малко и в ИВ го е гледала.Но Марто навън вече много е чел жълтата преса и вярвал на слухове ,за Орлин от Хепито.Дани отишла в Истанбул с нейни познати след като се скарали ,но Марто е трябвало да попита в кой хотел е ,видеоразговор да проведат ако иска или да иде при нея.Но той се държал заядливо и вечерта хукнал на дискотека с Мартинките.Навън Марто е говорил с Йоана ,но се е криел,Дани е научила обаче.За 8 март той нищо не е бил  организирал с Дани,тя цял ден чакала нещо от Марто и затова е и тръгнала за Турция.Още като се върнали в БГ ,Марто 3 дни подред е бил по дискотеките с Виктор.Имат  скандал и относно надписа на ръката на АМ,Дани го попитала и той веднага пак я нападнал.Охраната е видяла Йоана да излиза с Марто от дискотеката ,а фенка пък го галела по гърдите Sweat Smile  АМ е била най-голямата интригантка ,която ходила по стаите и плетяла интриги.

# 3 589
Според мен Туджаров е с Ивет. Постоянно я защитава като стане въпрос за нея.
И вчера в някакъв подкаст, споменавайки я, я нарече "Ивето"... 😎

# 3 590
Не знам защо трябва да се обяснява, че това за 50-60к беше шега?! Беше просто начин да покаже, че летвата е вдигната високо, а не че буквално иска 50к на първо число от месеца.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:14 от Lilly_85

# 3 591
За Даниела било нормално да иде в Турция, без да каже на човека с когото е във връзка

# 3 592
Данчето можела и 20 години да не работи, после ще излезе, ще измисли идея и ще изкарва пари от нея. Жените, които искали да бачкат като вол, да се грижат за децата и домакинството, поемали излишно много хамалогия, защото не искали да си признаят, че искат мъж, който да ги подсигури. Слушам я на 2х скорост и съм до 44 мин, но ми е откровено неприятна засега.

# 3 593
Сигурно го пускат, защото вчера са го пускали първо на Мартин. Как е успяла след ПО да се събере и да се обяснява 2ч и 40мин, не знам. Силна психика има.

# 3 594
Всички изпечени мошенници имат силна психика.

# 3 595
И аз се учудвам как е успяла да се събере и да иде да говори по тая тема 3 часа. Мартин разбира се ще има предимство в неговото интервю. Иначе интервюто за мене е интересно, прави ми впечатление, че Даниела не говори със жлъч, а някак прагматично. Засега обаче не са й задали и никакви щокотливи въпроси. Тя си каза директно, че е харесала Мартин.

# 3 596
Данка ме удивлява със самообладанието си!
А родителите на Мартин сигурно ток ги удря  от излагациите на сина им в ефир, които продължават на всичко отгоре.

# 3 597
На мен не ми е трудно да повярвам на нещата, които разказва Даниела, звучи като типичен Марто.

# 3 598
Данка ме удивлява със самообладанието си!
А родителите на Мартин сигурно ток ги удря  от излагациите на сина им в ефир, които продължават на всичко отгоре.
Грам не му пука нито за родителите, нито за децата му. Страхотен пример. Много ми е интересно ако някой говори така на дъщеря му в национален ефир, какво ще направи.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:10 от Lilly_85

# 3 599
  • софия
Мъчих, мъчих, не става. Ще чакам вашите разкази и ще ви се кланям, че сте имали търпението и волята да я издържите.

Общи условия

Активация на акаунт