🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 498
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 615
Даниела иска да е една модерна куртизанка, гейша или както там се казва. Жената трябва да е спокойна, за да котка и обгрижва мъжа, а мъжа трябва да я задововолява финансово. Накратко това е философията

# 3 616
Как си живее живота Даниела си е нейна работа, като има жени да ѝ четат книгите и да ѝ вярват и мъже да ѝ плащат се възползва. Не е нещо ново под слънцето, имало е и ще има такъв натюрел жени.
Странно ми е как дори уж обиграни жени се връзват на приказките на Мартин, ми той е ходеща неприятност, ако няма проблем ще го създаде, за да има драма и скандал.
Хайде и да не ги жалим майка му и баща му, всеки е продукт на родителите си и възпитанието им.

# 3 617
Начина по който говореше за Орлин -happy,със сигурност го познава много добре

# 3 618
Стигнах до 40-тата минута и чак сега забелязах, че този подкаст е 3 часа. 😱 Аууу, това ще има да го гледам 3 дни… Не обичам аз такива дълги излияния.

# 3 619
Даниела използва само заучени фрази и клишета , много изисквания ама в замяна едно голямо нищо

# 3 620
Сама се е записала за шоуто, след като някаква приятелка й подхвърлила идеята. На каста е харесала Мартин на снимките, които са й дали. Но тя го знаела от 2-3 епизода, които е гледала от ИВ. Мартин е нарцис, искал да мачка, токсичен.
Понеже тя имала високи изисквания към мъжете то това означава, че влиза в сексуална връзка с по-малко мъже. Жените, които нямали високи изисквания спели с когото им падне.

# 3 621
Права е за едно обаче, за да я изберат преди всички други и да й дадат пръстен, значи има качества. Не се саморекламира като АМ и Мартина, най-добре се изразява сравнение с другите. Иначе това за Стрелеца е така, просто сега маже малко, за да не а хейтят пак,  както и другите правиха. Не трябваше обаче да споделя името, може да има проблеми после.

# 3 622
Накрая Даниела каза, че е много овладяна и нищо не може да я извади от равновесие. Можела да излезе от равновесие само ако много й пука за дадения човек. Тук се поизпусна, че явно не й пука толкова за Мартин ( не го каза директно, но се подразбира) 😀
На кастинга психоложката я питала какво може да я изнерви, какво я кара да избухва. Даниела не се сетила за такова нещо.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:25 от kalina_pehlivanova

# 3 623
Разсейвам се от изпъкналата скула... Трудно ми е да следя разговора с картина.
Anastasiia Pokreshchuk вайбс 🫣

# 3 624
  • Варна
Пуснах си я аз, ама имам гости и докато пуша на терасата не става. Ще я изгледам с удоволствие, защото всичко, което казва за мен е така. Просто жените трябва да имат малко повече самочувствие за себе си и наистина да изискват добро отношение към себе си. Това е моето мнение.

# 3 625
Дам, Косара изобщо няма никакви, ама абсолютно никакви, подобрения...

https://www.instagram.com/p/Ce1rM7VrwU5/?igsh=eTF4Z3k3NGtsOHZp
Косара в Надкаст,
На въпроса за корекции, имала само 'устата', иначе в скулите, хич, приличала на прабългарка, обичала историята и чела за прабългарите, че имали такива скули!

Била гласена за отбора на Марто, но тя сама си пожелала отбора на Виктор. Имала физ. привличане, но Вико "не  си позвили да погледне по-навътре в нея и да я опознае". Нещата които преживявала и как е израстнала - имат различни виждания за живота. Да плачеш за мъж - не е нужно. Това с целувката е довод да се махне от Виктор.

# 3 626
Ще съм напълно честна, ако Даниела започне да води курс за как да запазваме самообладание в спор, бих се записала 😅

# 3 627
Тя преди била такава все да мисли какво да работи, какви идеи да развива, но един ден разбрала, че това не е за нея, не иска да е такава. Това я изтощавало и не й се получавали връзките. Това да имаш кариера, да възпитаваш деца, да чистиш и готвиш е излишна хамалогия и мъжете трябва да се стреснат и да започнат да бачкат повече.
Тя можела и 20 години да не работи нищо, но ако реши след това винаги можела да реализира идея и да се оправи. Дори и сега можела да го направи ей така, дори и без да е имала кариера предишна. Еййй, тая Даца бе, голям талант ще излезе.

# 3 628
Тези от Надкаст как го мислят това , с тези подкасти 3 часа, хората нямат живот ли, к’во…мързи ги да сглобят нещо по същество и да орежат плявата.

За тези , които казват , че Дацето изисквала добро отношение: нещо не и се получава-един я погнал със запори, втори я плюе в ефир, трети компроментира за колиенцето…. Стегни се, ма Дацо!

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 16:30 от Labubu8

# 3 629
Косара в Надкаст,
На въпроса за корекции, имала само 'устата', иначе в скулите, хич, приличала на прабългарка, обичала историята и чела за прабългарите, че имали такива скули!
… Хан Аспарух заби меча си и каза “Тук ще бъде България”, след което нежно погали жена си по големите скули…

Общи условия

Активация на акаунт