🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 611
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 660
Разговорът с Даниела ми е скучен, едно и също се върти в различни конфигурации. Даниела е бяла и праведна и успява да омае и водещите сякаш...Мартин определено и направи услуга като я избра с безумното му желание да избира трудното и жената, дето ще му къса нервите. Сега за Даниела не е нужно да казва какво ще даде тя в една връзка, тя е достатъчно стойностна, щом Мартин я бил избрал пред другите...
Някой може ли да обясни как в последните епизоди Мартин органически не я понасяше, а ѝ даде годежен пръстен, защо Николов се скъсва да се мазни чак толкова на Мартин  и защо книгата на Даниела беше важно да се рекламира в предаването. Нищо от това не ми се връзва...

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:49 от friends

# 3 661
Да харчиш всичко, с което разполагаш, според мен навсякъде е финансова неграмотност. Изключение правя за случаите с толкова ниски доходи, че е невъзможно да се спести. Стандард на живот е нещо съвсем различно.. но окей, явно просто имаме различни дефиниции и разбирания, в което няма нищо лошо. На мен ми е откровено интересно да слушам чуждите разбирания за тези неща.

Да, Лили, и аз съм на това мнение, но явно повече хора са на мнение, че не е нищо особено (особено пък ако и това са доходи, на които са платени изцяло данъците 😅). Аз се почувствах все едно живея на друга планета 🤪

# 3 662
Благодаря на всички, които гледат и ни разказват различните - -касти.🌸🥤
Свършиха ми лайковете.
Нейната изява като е 3часа, тази на Марто - 6 часа ли ще е? На хората, които ще го гледат и ще ни разкажат трябва провизии да изпратим😂

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:46 от Labubu8

# 3 663
Класа ли е да я опишеш? Един съвет от мен : ако идвате в Азия , избягвайте да се обличате като нея- това крещи Източно-Европейска труженичка от километри. Единствените, които съм видяла да се гиздят така са рускини.

Данка се прави на света вода ненапита, а си е обикновена класна простит*тука.
Няма нужда точно тя да чете морал и да дава напътствия в живота.

Класна? Joy Благодарение на новоизлюпените богаташи и приятелката си Атанаска, е случайно попаднала в някаква елитна среда, но селенията и кухата глава не могат да я определят като класна. Външността ѝ дори не желая да коментирам. Но да, спонсорите могат да си имат специфични предпочитания, спомняйки си селската идилия, брането на тютюн, външната тоалетна и т.н. Или пък някой индиански резерват в Южна Америка. Или да са почитатели на Майкъл Джексън в последните му години.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:16 от Labubu8

# 3 664
Много ми хареса Даниела в надкаст. Нямам намерение да преразказвам, много са го направили. Сигурна съм, че всеки гледа през призмата на вече изграденото си отношение към противоречивия ѝ образ и може да си намери доводи в подкрепа на това, което мисли за нея. Моето обобщение: вярвам на обяснението ѝ, че не се е получило навън заради комбинацията от проблеми, които посочи, а не защото тя е влязла обвързана и излязла, за да продължи да бъде със същия мъж. Нейното обяснение е житейски по-логично и се потвърждава от всичко, което съм видяла от Мартин. Видеото е записано в деня на ПО и я поздравявам за душевното равновесие, което има и липсата на озлобление към участниците в сутрешния фарс. В никакъв случай не е психопат, лишен от емоции и не приемам това обяснение. На финала имаше няколко разменени реплики защо НН и продукцията имат интерес да представят раздялата на М. и Д по този начин, които за мен са убедителни. Толкоз.

# 3 665
Половината подкаст с Даниела можеха да го изрежат. Същите глупости за мъжка и женска енергия,валидация,за книгата,която е писала две години

# 3 666
  • София
Впечатлява ме нейното самообладание и хладнокръвие. Аз самата съм изключително емоционална и ми е трудно да се въздържам. Сигурно ѝ се е наложило да премине през доста, за да успее да овладее толкова добре себе си и да е толкова отбрана.

Даниела споделя, че нейните разговори били сглобени, за Ферай каза, че била много истинска, винаги си ги имала тези изисквания и виждания, но ѝ било трудно да си ги изкаже. Нямала филтър, не била интригантка, заради това я е харесала.

За Яна потвърди, че е шашава и че дори успяла да я затапи. Странна работа, задавала е въпроси на Даниела, върху които да размишлява.

Като цяло добре се държи в Надкаста, въпреки че не е човек, който искам в обкръжението си.

# 3 667
Слушам каста на Даниела.
Като начало ще започна с това, което тя каза - че е зодия стрелец и затова не й разбирали хумора. Е, като човек женен доста години за стрелец и имащ доста стрелци в обкръжението си ще кажа, че стрелеца никога, ама никога не се шегува. Това са най-директните хора, които винаги казват това, което мислят. В едни моменти го казват съвсем сериозно, в други - под формата на шега, но винаги си казват това, което мислят. И се случва, когато осъзнаят, че са настъпили мотиката, да минават с номера "Шегувах се".  Така че Даниела да не ги пробутва тия номера.
Малко по-късно си казва, че нещата, които казва, наистина ги мисли, но просто ги казва под формата на хумор. Айде сега - кое от двете неща е вярно - шегува ли се или не се шегува, когато говори? Оплита се яко още в начолото на интервюто

Второ - направи ми впечатление изказването й "Мен ме коментираха, че с Орлин съм вечеряла......"  За жена, която твърди, че няма нищо общо с него, доста фамилиарно му споменава името. Можеше да го спомене по фамилия или да каже "Собственика на....." Не знам - така по име си звучи все едно си се познават доста добре.

Ох и това "гривнята" направо ме убива

Дописвам - с това постоянно повтаряне, че никой няма доказателства, че излиза с въпросния мъж, направо си моли някой папарак да се зарови сред храстите няколко дни с един хубав фотоапарат и да извади доказателства
Загуби ме на зодия... Наука зад цялата тая пр***я нулева. 😏

И аз допълвам - дори сега да ги щракнат, това не доказва, че в онзи период е била с него. Wink

# 3 668
Много ми хареса Даниела в надкаст. Нямам намерение да преразказвам, много са го направили. Сигурна съм, че всеки гледа през призмата на вече изграденото си отношения към противоречивия ѝ образ и може да си намери доводи в подкрепа на това, което мисли за нея. Моето обобщение: вярвам на обяснението ѝ, че не се е получило навън заради комбинацията от проблеми, които посочи, а не защото тя е влязла обвързана и излязла, за да продължи да бъде със същия мъж. Нейното обяснение е житейски по-логично и се потвърждава от всичко, което съм видяла от Мартин. Видеото е записано в деня на ПО и я поздравявам за душевното равновесие, което има и липсата озлобление към участниците в сутрешния фарс. В никакъв случай не е психопат, лишен от емоции и не приемам това обяснение. На финала имаше няколко разменени реплики защо НН и продукцията имат интерес да представят раздялата на М. и Д по този начин, които за мен са убедителни. Толкоз.
Прави ѝ чест, че не пада на нивото на Мартин да му вади кирливите ризи. С две-три думи обясни какво е положението, желае да продължи напред - толкоз. Наистина желязно самообладание - особено при положение, че допреди половин час я е обиждал в национален ефир.

# 3 669
Ама хора, моля ви се не вадете като довод и подкрепа за теза това кой каква зодия е и вие какво сте видели от тях. Сара Силвърман например е стрелец и е една от най-добрите комедиантки жени, та стига с това какво можела или не можела дадена зодия и това да е доказателството защо Даца е черна. То няма нужда от доказателства, че тя е черна, просто не знам защо Мартин да е по-бял, заради зодията си ли?

# 3 670
Не знам коя зодия е Мартин, но той е по-черен...

# 3 671
Ахаха, момичетата в къщата си противоречали по въпроса с проучването, а не тя, която в предаването отрече да го е правила, а сега каза, че е Joy

Иначе теоретически е възможно да е натопена, най-накрая да се вземат с Мартин и сдобрят, а ние тука да продължим да се караме Simple Smile При все, че остава висящ въпроса как поддържа стандартите си толкова време без гадже.

И колко проблеми би си спестил Мартин в живота ако не беше толкова ревнив и/или беше по-верен. Даже можеше още с Емануела да си е Bowtie

п.п. Да питам пак за ризата?...

# 3 672
Неделчо засече ли я нещо?

# 3 673
Още нещо от каста на Даниела:
Стана тема за това, че богатите мъже търсят красиви жени и, че в България, богатите мъже са под 1%, но красивите жени са много. И се стигна до изказването на Даниела, че богатите и стабилни мъже, нямали нужда от постоянно задоволяване на нагона си и от това да търсят постоянно други жени, и да завоюват постоянно нова жена. Интересно ми е тогава нейния спонсор в друга категория ли попада? Защото той буквално това прави - оженил се е и след това си завоюва нови жени, една от които е тя самата.

За съжаление не уточниха какво точно е богат човек, защото според Туджаров мъж с доход 10к на месец е с нормален/среден доход. Съгласна съм, че богат не е, но поне според статистиката 10к чисто са доста висок доход, и за България и за доста развити чужбини…
Това си е висока средна класа. Със сигурност не беден, но не ѝ богаташ .

# 3 674
  • # супернатурална #
Изгледах го цялото, не ми дотежа. Умее да говори, признавам и го. Бърза мисъл, интелигентна, няма да остане гладна и без мъже. Не знам дали вярва във философията си, но такъв мъж, какъвто описва не съществува. Както и не съществува идеалната жена. Разбирам как омайва мъжете. Тия двамата на моменти се разтапяха Grinning
Не каза нищо лошо за никого. Определено държи ниво. Някак си е в мир със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт