🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 566
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 675
Прави ми впечатление глаголът, който споделя за Мартин, а именно "харесвам" в сегашно време. Дали не се надява тайно да се сдобрят? "Аз Мартин го харесвам като мъж, но той е токсичен".

# 3 676
Абе тая верно си казва гривня, не е било лапсус май...

# 3 677
Тя е приятелка на жена му и кръстница на едно от децата им.

Общо-взето Мартин е продължил да си излиза по заведения. Много хора й говорели против него, но и на него говорели против нея. Той лъжел, че е говорил с Йоана, а Йоана в подраста на другия ден призна, че са разговаряли в някакво заведение. Били се разбирали да гледат филм у Даниела, а той в последния момент отказал и си отишъл с приятелите на чалготека. За 8ми март не организирал нищо и тя в последния момент заминала със семейство Бачорски за Истанбул, като Мартин не научил от сторита или от трети човек за нейното пътуване, а тя лично му споделила, макар и след заминаването.

Това постоянно мъкнене с Бачорски напред-назад, да не се окаже нещо друго накрая. Моя позната така водеше навсякъде близка нейна приятелка, защото уж е необвързана, пък накрая се оказа, че си е обвързана, ама с мъжа й.

# 3 678
Накратко какво каза Даниела в каста, който е 2 ч и 41 мин:

"Богати мъже, богате мъже, богати мъже, в смисъл, в смисъл, в смисъл, богати мъже, в смисъл, богати мъже, в смисъл......."

# 3 679
  • # супернатурална #
Половината подкаст с Даниела можеха да го изрежат. Същите глупости за мъжка и женска енергия,валидация,за книгата,която е писала две години
Това категорично не е вярно. Нито веднъж не бе споменавана валидация и женска енергия.
Също така няма паразитни думи, демонстрира богат речник, знае, че "емпирично" е "посредством опита"...
Съмнява ме друга ергенка да го знае...не е малко. Каза, че чете много и си личи.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:02 от Г. Краули

# 3 680
Ама хора, моля ви се не вадете като довод и подкрепа за теза това кой каква зодия е и вие какво сте видели от тях. Сара Силвърман например е стрелец и е една от най-добрите комедиантки жени, та стига с това какво можела или не можела дадена зодия и това да е доказателството защо Даца е черна. То няма нужда от доказателства, че тя е черна, просто не знам защо Мартин да е по-бял, заради зодията си ли?

Винаги ми е много смешно, когато някой вади зодии като доводи. Астрологията не е толкова елементарна да слага хората в чекмеджета. Който истински се интересува, знае че характера на един човек е комплексност от всичко в наталната му карта. Но е по-лесно да се каже "всички раци са боклуци" и да не се навлиза в дълбоки анализим

# 3 681
Неделчо засече ли я нещо?
Тая жена трудно може да я засече нещо.

Каква толкова е ризата? Риза на райета... Има колкото щеш такива! Ей ти една подобна
https://edinstvena.bg/product/27451/damska-riza-na-raye-s-dalgi- … ani-mansheti.html

Опитва се Неделчо, но не му се получава... Само се съгласява с нея, за да й приспи вниманието, но тя не поддава Bowtie

Харесва ми изчистената кройка и най-вече ръкавите на ризата.

# 3 682
Опита се, не му се получи много, защото тя е много хлъзгава, а той - добронамерен. Но я подхлъзна да говори доста за т. н. И философия, която преди това каза едва ли не, че е шега. Доста задълба в тази тема.

# 3 683
Изгледах го цялото, не ми дотежа. Умее да говори, признавам и го. Бърза мисъл, интелигентна, няма да остане гладна и без мъже. Не знам дали вярва във философията си, но такъв мъж, какъвто описва не съществува. Както и не съществува идеалната жена. Разбирам как омайва мъжете. Тия двамата на моменти се разтапяха Grinning
Не каза нищо лошо за никого. Определено държи ниво. Някак си е в мир със себе си.

+1 от мен . Изгледах интервюто с интерес , бих си откраднала от нея самообладание ( за което и се възхищавам ) . В Ергенът ми беше дразнеща , може би това е била идеята .

# 3 684

Неделчо и Даниела се разбират изключително добре. Неделчо в останалите подкаски спеше, в този не млъква. На него темата с мъжете&жените му беше по-интересна от на Даниела, даже Туджаров го спираше да говори за това.

Аз съм малко разочарована, прекалено много дълбаха темата за мъжете, парите и Мартин. Не обсъдиха някои от важните неща от сезона- съвсем малко за другите ергенки, даже Ферай не беше спомената за повече от 5 минути. Нищо не казаха за запорите. Нищо за злобарките в къщата.

Но Даниела е много на ниво, предвид, че това е снимано след фиаското в БТВ, не каза и една лоша дума за злобарките и беше много спокойна. Макар и дане  блести с образование или професия, има много добър изказ, разсъждения, възпитание. В този сезон определено се откроява интелектуално (при все че нивото беше ниско), Мартина, АМ, Косара и тн. са много по-ниска топка.

# 3 685
Не знам дали вярва във философията си, но такъв мъж, какъвто описва не съществува.
Съществува

# 3 686

Според мен я пита за всичко пикантно, което вълнува публиката, освен за секс в предаването. Обвързана ли е влязла, фалшива ли е била с М., запорите, колието, майка ѝ, Истанбул, 50-те хлд лв....Кой колко го удовлетворяват отговорите е отделен въпрос. Помислих си, че увърта за колието. За останалото не.

# 3 687
Не знам дали вярва във философията си, но такъв мъж, какъвто описва не съществува.
Съществува
А доказателства имаш ли Trollface

# 3 688
Е, Неделчо предварително предупреди, че няма да я разкоства, за да се съгласи Даниела да участва в Надкаст. Те, обикновено са уважителни с гостуващите участници.  
От всичко споменато тук разбрах, че нищо не може да  бутне Даниела, но като си знам Мартинес, едва ли ще остави нещата така.😉
П.С. Ще има още скандали...

# 3 689
Съществува
МОЯ Joy

Общи условия

Активация на акаунт