🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 498
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 735
Ок, не ми се спори. Според мен го е казала, според теб не.

# 3 736
Попитайте, ще Ви отговорят Blush

# 3 737
  • София
Не знам дали е съвпадение, но двете най-добре изразяващи се жени спечелиха - Даниела и Ади.

# 3 738
Не знам дали е съвпадение, но двете най-добре изразяващи се жени спечелиха - Даниела и Ади.
За Ади не знам, аз някой като не млъква в продължение на 15-20 минути рязко изключвам за какво и как е говорил. Още като каза, че била астроложка я взех за кукавела.

# 3 739
Хората май не правят разлика между папагалска логорея и изразяване, но аз съм съгласна със споделените по-долу мнения на ellis и diziler.

Изслушах целия подкаст с Даниела. Уж интелигентна го раздава. Ама… “преценям, оценям, намалям…” и мягкий знак винаги след Т и Д Grinning
Сетих се и за 😉 ПЛЕЯДА/ ПЛЕДОАРИЯ - нещо не ги беше преговорила Даниела, та ги бъркаше🤣 В царството на слепите, едноокият е цар….

Няма как да ме убеди какъв прекрасен изказ има, автор на сборник с огромни правописни и пунктуационни грешки.

Не отричам логореята ѝ обаче, а локалният диалект на Даниела ѝ помага за напевната интонация и удължените гласни.

Ако някой чуе хора с делюзии, със социопатни прояви или с други нарушения какви оратори са и как завладяват масите?!
Германците знаят най- добре🙃

# 3 740
… Хан Аспарух заби меча си и каза “Тук ще бъде България”, след което нежно погали жена си по големите скули…

Много моля, тя е виждала снимки на прабългарки и от там знае как са изглеждали!
Тц. Не е гаранция това. Прабългарките са използвали Фейсап.

# 3 741
Аз пак да си повторя въпроса, ама имаше нещо не наред, има някакви договорни отношения изначални... В последните серии Мартин изглеждаше на всичко друго, но не и на мъж, който иска да се обвърже с нея и да ѝ даде годежен пръстен...

# 3 742

Просто си разменяме мнения Flowers Rose Според мен тя не каза нищо реално по принцип, и нищо, което да съвпада с поведението й, да. Т.е. от една страна е невежа, а от друга заблуждава.

# 3 743
  • София
За Ади не знам, аз някой като не млъква в продължение на 15-20 минути рязко изключвам за какво и как е говорил. Още като каза, че била астроложка я взех за кукавела.
Нека не забравяме, че продукцията си избират кое и как да монтират. Аз доколкото знам тя има друга професия, това ѝ е нещо като хоби, не нещо, с което си изкарва прехраната.

Ади и Васил стоят хубаво един до друг, приятни са ми.

При такъв сеир - то сега има снимки нали на някакъв по-различен Ерген, обаче не знам дали ще има желаещи моми за подобен сезон като този. Ако тогава кандидатките са били около 200, то сега може и наполовина да бъдат.

# 3 744

Просто си разменяме мнения Flowers Rose Според мен тя не каза нищо реално по принцип, и нищо, което да съвпада с поведението й, да. Т.е. от една страна е невежа, а от друга заблуждава.

Вас с какво ви заблуди ?

# 3 745
Мартин е качил стори,утре излиза неговият Надкаст

# 3 746

Ади и Васил стоят хубаво един до друг, приятни са ми.
Да на мен също. Но са като 2 даскалици една до друга, не като влюбени.

# 3 747
  • София
Аз още не мога да си дам отговор, така ли е в тези продуцентски и телевизионни среди. Отиват някакви хора да участват, за да ги дават по телевизията, но не се знае продуцентът как ще ги подхлъзне по-най гадния начин, който му се отдаде. После пък ще извади всички разговори, чатове, неудобни моменти в интервю след предаването. Ще раздава квалификации и обиди към участниците, които са му направили шоуто. Аз досега не бях виждала точно това. А продуцентът каза, че има опит 20 г.

# 3 748
Този за пръв път го виждам…явно има ЮТ, на вас сигурно ви е известен.

https://www.threads.com/@julia_mladenova/post/DKEodeSogQ7?xmt=AQ … pJ-0tm8XtsqOKGmEA

# 3 749
Зависи от продуцента. Този е особено мазен. Joy

Общи условия

Активация на акаунт