🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 258
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 810
  • Stockholm
Ами да, Даниела е завършен психопат.
И да, умните и усещат че е лъжкиня, наивните и вярват на лъжите, едно и също върти Joy
И да, някои знаем повече от тук пишещите.
И да, още в началото като заявих че не е нормално починал родител да го криеш, надкачаха-ама не е редно да се обсъждат родителите. НЕ обсъждаме тях, а лъжите и.
И името и, и рози  и че живеела над....над...всички са безумни лъжи.
Много е. Който иска го вижда.

Това е диагноза , може да я поставите ако сте психиатър , ако Даниела е ваш пациент и вие сте я лекували . Но тогава вие нямате право , да коментирате мед.състояние на пациента .
Не разбирам злобата , агресията и раздаването на присъди с лека ръка .

Психопатията не е диагноза и не се лекува с медикаменти  Blush

# 3 811
Супер гадно е родител да е алкохолик и затова мога само да й съчувствам, не всички са родени като Мартин със сребърна лъжичка. Спомням си, че за представянето на книгата й, майката на Атанаска беше направила нещо като кетъринг, а Атанаска и другите приятелки сервираха и подготвиха мястото, беше меко казано бюджетно, така че аз огромните финанси около Даниела не ги виждам.

# 3 812
Ще се добави нов щрих към образа на НН, ако това, което не успя да довърши в ПО за майката е, че е алкохоличка.

# 3 813
Аз разгледах групите за Чепеларе. Видях,че майка ѝ много пише там и несвързано. Хората пишат,че е алкохоличка. Сигурно затова не е отишла в Шри Ланка.

Отлично разследване сте направили! Поздравления! Сега вече може още повече да я хулим.

Къде е тръгнала с такава майка? Ехе, хората какви майки имат- нотариуски.
Къш Даниело от нашия елит.
Да не е влизала в шоуто, като си знае биографията.  За родителите на другите могат да се бълват грозни неща, но за Даниела не.

# 3 814
Бащата алкохолик, майката алкохоличка..евала на Даниела и сестра й, че са успели да направят нещо със себе си. Даниела ми прави лошо впечатление, че не е искала да се образова по добре

# 3 815
Много запознати с роднини на участниците забелязвам в темата след излъчване на финала.
Разкажете тогава за родителите на клявките от дивана в ПО, за улеснение не на всички, но например на Анна-Мария Форбс и МарЧина. Доходи, данъци, навици. Чичо Цецо/Пецо/Клецо сводник ли е, какво е.

# 3 816
Родители отишли там, доброволно включили се в тоя цирк, получили повече екранно време от някои от участничките.  Нейната биография не е тази на майка ѝ, и обратното.  И там имаше двоен аршин - оплюха се по-хубавите, запазени майки, ама майката на Любка стана симпатична на всички.

# 3 817
Silsto да не влизаме в полемика за психопатиите . Психопатията е изучавана широко в клиничната психология и е класифицирана като разстройство , спирам до тук да не спамя темата .

# 3 818
  • софия
Според мен майката беше спомената по съвсем друг повод. Н.Н. беше започнал да изброява несъответствията и разминаванията в нейните версии и реалността и за това, че тогава е започнал да се усъмнява. Предполагам, че най-вероятно са я хванали в поредната лъжа. Не мисля, че майка и са я развявали по някакъв начин за да я омаскарят. Предполагам, че утре Мартин ще осветли темата.
 Другото интересно в надкаст беше, че я попитаха за това дали Н.Н. им е подшушнал, че са раздухали за запорите и и за това се е оправдавала. Точно така е станало.

# 3 819
  • София
Не е влязла майка й да се излага в национален ефир, няма смисъл да я замесваме, Данчето дава достатъчно материал сама по себе си.
А МарЧин ще го нахраним утре, като го гледаме в Надкаст, за мен и двамата са с психопатии, жалко, че не успяха да си ги напаснат.

П.С. Защо да е пиян Мартин - утре е официален почивен ден.

# 3 820
Тудж и Ивет- един от Надкастите, които гледах, видях, че много си се харесват, и тя флиртуваше с него …повече инфо за тях?
Говори се, че е свалил ергенка и че може би е тя.

# 3 821
Изслушах Надкаста с Даниела.
Еми...ако закъса със спонсорите си, винаги има бъдеще в политиката.

Аз ще взема само едно нещо - хладнокръвието (ако мога да се науча), даже и ако мога така да увъртам без да кажа нищо, ще е супер.

Послепис: също много я уважавам (както и Неделчо) че изговаря Л като Л, а не като У, това ужасно ужасно ужасно ме дразни.

# 3 822
  • България
Марчин , да не е пиян, да си мисли, че утре е почивен ден?

В България е почивен ден.

# 3 823
Тудж и Ивет- един от Надкастите, които гледах, видях, че много си се харесват, и тя флиртуваше с него …повече инфо за тях?
Говори се, че е свалил ергенка и че може би е тя.
Днес бързаше, че трябвало да дава нещо на ергенка и почнаха да го бъзикат и някой от двамата Даниела или Неделчо каза "мълчалива". Та коя е била най-мълчалива там?

# 3 824
"Момиче за милиони" е филм от 2004г., с четири награди Оскар. Как така си краде това заглавие без последици, не знам. Явно не я издава някое издателство, ами тя сама си е платила да си издаде книгата. Някой чел ли я е? Ясно, че е точно обратното на това във филма, ама поне грамотно ли е написана, има ли някакъв талант да личи, нещо?

Погледнах й инстаграма. Няма някакви особено скъпи тоалети и само това колие носи от години.

Общи условия

Активация на акаунт