🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 605
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 795
Айде малко критично мислене
(А за цветята ще говорим колкото и както преценим)

Какви отстъпки може да получи за рози, които даже по борсите държат цена от поне лев.
Какви имоти е рекламирала в СМ, защото я следвам и не съм я виждала нито имоти, нито декорация да промотира?

И съм много любопитна къде е работила преди да се ориентира към пиенето и пурите като начин на живот. Видяхме вече една сервитьоро-барманска снимка, интересно ми е къде още е мила чаши и пепелници, тази видна наша любителка на лукса

# 3 796
Какви имоти е рекламирала в СМ, защото я следвам и не съм я виждала нито имоти, нито декорация да промотира?
Не си следяла много внимателно значи, защото дори тук във форума се е обсъждало.

# 3 797
Тя по принцип можела много неща, но не искала да ги прави. Имала спестявания доходи от различни неща. /тук ме напушва смях/. Затова можела да си позволи сега да стои без мъж. Нейните послания са насочени към малък процент жени, защото трудно я разбират всички.

# 3 798
Ами да, Даниела е завършен психопат.
И да, умните и усещат че е лъжкиня, наивните и вярват на лъжите, едно и също върти Joy
И да, някои знаем повече от тук пишещите.
И да, още в началото като заявих че не е нормално починал родител да го криеш, надкачаха-ама не е редно да се обсъждат родителите. НЕ обсъждаме тях, а лъжите и.
И името и, и рози  и че живеела над....над...всички са безумни лъжи.
Много е. Който иска го вижда.

Това е диагноза , може да я поставите ако сте психиатър , ако Даниела е ваш пациент и вие сте я лекували . Но тогава вие нямате право , да коментирате мед.състояние на пациента .
Не разбирам злобата , агресията и раздаването на присъди с лека ръка .

# 3 799
Някакви други реални факти за Даниела освен,
че е на 32 години,
от турски произход,
със сменено име,
без образование,
неомъжена,
без деца
без професия и
със запори за над 100000лв.
станаха ли известни или не?
Има етнос помаци, което е различно от турски произход.
Населяват предимно Родопите. Четете повече по темата, преди да изложите неточности като факти.

# 3 800
По едно време се обсъждаше, че Даниела лъгала, че си е купила жилище. Тя имаше стори за въпросното жилище някъде около Бояна, беше купено в сграда, в която продава една от приятелките й брокер. След откритието със запорите предполагам не е купено на нейно име. Непопулярно мнение, но Даниела не кара скъпа кола, има едно скъпо колие и няколко скъпи парцала. Живее под наем за момента, не знам къде го виждате този висок стандарт на живот от любовниците й.

# 3 801
Аз разгледах групите за Чепеларе. Видях,че майка ѝ много пише там и несвързано. Хората пишат,че е алкохоличка. Сигурно затова не е отишла в Шри Ланка.
Да, една потребителка много държеше да го разберем това, а то доколко има общо с това каква е Даниела и защо да ни вълнува - друг въпрос. Средностатистически, предвид възрастта на повечето потребителки тук, бащите на всяка 5-6та са с поне битов алкохолизъм, който се неглижира, но може би е като в  удома на Косара "сичку става зад закрити врача, никуй ни знай, чи тати от три години ни пий...вода"

# 3 802
Тудж и Ивет- един от Надкастите, които гледах, видях, че много си се харесват, и тя флиртуваше с него …повече инфо за тях?

# 3 803
"В хора с такова самообладание няма нищо човешко изначално"

Ами да, Даниела не е човек, само вие сте хора - принципни, морални, умни, разбиращи, раздаващи присъди, обвиняващи, поставящи диагнози.

Толкоз ли нямате аргументи, че се налага така да нападате съфорумци.  Излагате се

# 3 804
По едно време се обсъждаше, че Даниела лъгала, че си е купила жилище. Тя имаше стори за въпросното жилище някъде около Бояна, беше купено в сграда, в която продава една от приятелките й брокер. След откритието със запорите предполагам не е купено на нейно име. Непопулярно мнение, но Даниела не кара скъпа кола, има едно скъпо колие и няколко скъпи парцала. Живее под наем за момента, не знам къде го виждате този висок стандарт на живот от любовниците й.
Чиста реклама си беше това. “Здравейте, в тази сграда на улица Х се продават жилища от Х до Х квадратни метра, страхотни цени, място за паркиране, гледка към планината… Побързайте да се обадите за оглед, аз вече си купих”. 😁 Не може да има човек, който да си мисли, че това не е реклама.

# 3 805
Читави хора в Ергенът няма да влязат, а да повлияят на нормален такъв още по-малко. Но...аз лично се дразня как жените сами се закопаваме, вместо да заплюем Мартин. Тотално покварен човек, интригант и злобар.

# 3 806
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, тя рекламира разни неща, да не би случайно да го прави без пари - това са си някакви средства, с които да живее. Ако прави интериорно нещо по апартаменти - и от там взема пари. Защо се смята, че лежи на някой любовник и той се грижи само за нея?
Никак не харесвам М Ангелова, обаче е права и точно това се опитвам да обясня от едно известно време. Не валидираме /ох, таз модерна дума/, това, което прави или казва Даниела, а сме против начина, по който се отнасят с една жена в ефира на една телевизия.

# 3 807
"В хора с такова самообладание няма нищо човешко изначално"

Ами да, Даниела не е човек, само вие сте хора - принципни, морални, умни, разбиращи, раздаващи присъди, обвиняващи, поставящи диагнози.

Толкоз ли нямате аргументи, че се налага така да нападате съфорумци.  Излагате се
Те тогава в повечето лекари и най-вече хирурзи  няма нищо човешко изначално.

# 3 808
Аз разгледах групите за Чепеларе. Видях,че майка ѝ много пише там и несвързано. Хората пишат,че е алкохоличка. Сигурно затова не е отишла в Шри Ланка.
Да, една потребителка много държеше да го разберем това, а то доколко има общо с това каква е Даниела и защо да ни вълнува - друг въпрос. Средностатистически, предвид възрастта на повечето потребителки тук, бащите на всяка 5-6 са с поне битов алкохолизъм, но може би е като в  удома на Косара "сичку става зад закрити врача, никуй ни знай, чи тати от три години ни пий...вода"
Пиша по повод загатването за майка ѝ по БТВ, защото много хора се чудят. Предвид проблемът ѝ затова не се  е явила.

# 3 809
Да, една потребителка много държеше да го разберем това, а то доколко има общо с това каква е Даниела и защо да ни вълнува - друг въпрос. Средностатистически, предвид възрастта на повечето потребителки тук, бащите на всяка 5-6 са с поне битов алкохолизъм, но може би е като в  удома на Косара "сичку става зад закрити врача, никуй ни знай, чи тати от три години ни пий...вода"
Пиша по повод загатването за майка ѝ по БТВ, защото много хора се чудят. Предвид проблемът ѝ затова не се  е явила.
Хем загатване/недоброжелатели бол/, което не го прави истина, хем вече железен аргумент защо не отишла.

Общи условия

Активация на акаунт