🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 315
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 780
Емануела сега се опитва и с Даниела да станат приятелки

# 3 781
  • софия
Добре, прежалих се и го изгледах. И ми светна, че Даца действа  на принципа на онези сектанти от МЛМ тата. Като латерни повтарят едно и също, докато не ти забръмчи главата, отбягвайки да кажат всъщност нещо съществено. Накрая шепа заблудени си тръгват я с две тенджери на  цената на половин годишната им заплата или с някоя прахосмукачка, която ще промени живота им. 
 Особено жалко беше в края на подкаста,  когато и зададоха прост въпрос.  Какво и носи удоволствие, как се разтоварва и тя пак започна да  говори за мъжете. Толкова се е пренавила да се  продаде успешно, че нищо друго не присъства, като мисъл в съзнанието и. Разбирам я, няма още много време, а до тук, като се обърне назад, провал след провал.

# 3 782
Моля, изгледайте видеото с мнението на Миглена Ангелова...
Миглена е приятелка с Емануела...

Освен това според мен все още не е излязла от травмата си след сблъсъка с НРЛ. Да не споменвам, че когато тя имаше сцена и направи публично на пух и прах Ирина Тенчева не беше толкова възмутена. Но да речем, че се е променила. Аз всъщност я харесвам, повече отколкото не и ще погледна и нейния анализ. Но не мисля, че е особено обективна по ред причини в случая.

# 3 783
  • Варна
Даниела като политик лъже за цветята.
Кои от вас са събирали излишно висока сума за цветя, които да изпратите на приятелка, прибрала се от екзотично място…

Каква глупост. И то било спретнато от прагматични материални жени, които вероятно никога до тоя момент не са изпращали рози за 5 бона на някого в живота си

Нелепа е с тия лъжи.

Е, няма как да каже - приятелката ми флористка ми ги даде назаем да кача стори в инста, за да подлудя Мартин, че се прави на улав и не ми играе по свирката и едновременно да подкукуросам чичко-паричко, да вземе да отвърже по-широчко кесията и да ми купи там нещо по-така. Цената се е вдига след всички тези патардии, нали така?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 19:22 от julisa

# 3 784
Мартин играе цирк в момента и по-скоро му е през крачола за Даниела, но ще се прави на гневен заради ония пръчки от дивана. Вече са навън и той трябва да им държи интереса и да се прави на жертва пред тях.

# 3 785
Даци,що подскачаш на всяко мнение,мила?Нали се владеем никой не мож те бутне.

# 3 786
Допускам и че сама си е пратила цветята, но то се е случило още на първия ден. “Липсва мотив” както казват криминалистите.

Но и жени да са ги пратили е крайно невероятно.
Мъж е бил, но защо ни изкарва наивни патки Чепеларската невеста

# 3 787
Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и. До колко сестра и изглежда на човек, който може да си позволи да правим такива подаръци, всеки да си прави изводите. В първият ден от пристигането си Даниела получава букет от 500 рози.Подарени и от приятелките и? Меко казано е съмнително. След това Даниела отива да купува мезонет с човека спряган за неин любовник. Според Даниела били бизнес партньори.Въпросът ми е Даниела с какво точно освен с женска енергия е влиза в този бизнес, защото мезонетите струват пари.
Даниела кани Мартин на почивка, платена от някой друг, но с условие да няма доказателства че са били там.
Това са факти, които Даниела не отрича.От тук нататък всеки може да си прави всякакви изводи.На мен лично ми е много трудно да повярвам, че някой ще купува мезонети и ще дава пари за почивка на някой друг ей така за нищо.
1. Колието не е 20,000 - дори не е близко около тази цифра. Около 4,000 лв е.
2. За розите - вече се писа тук, че приятелката ѝ Вероника често рекламира този бутик, съответно се ползва с голяма отстъпка. Любовникът баш при тях ли ще отиде за цветя?
3. Даниела доколкото го разбрах го играе декоратор на имотите заедно с още някакъв, а трети човек плаща за самите сгради и обновления. Също, в СМ многократно е рекламирала имоти.
4. Даниела е била на почивката с Бачорска и Михнева.

Други “факти”?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:29 от Lilly_85

# 3 788
Ами да, Даниела е завършен психопат.
И да, умните и усещат че е лъжкиня, наивните и вярват на лъжите, едно и също върти Joy
И да, някои знаем повече от тук пишещите.
И да, още в началото като заявих че не е нормално починал родител да го криеш, надкачаха-ама не е редно да се обсъждат родителите. НЕ обсъждаме тях, а лъжите и.
И името и, и рози  и че живеела над....над...всички са безумни лъжи.
Много е. Който иска го вижда.

# 3 789
Някакви други реални факти за Даниела освен,
че е на 32 години,
от турски произход,
със сменено име,
без образование,
неомъжена,
без деца
без професия и
със запори за над 100000лв.
станаха ли известни или не?

# 3 790
Когато тя отказала първата целувка от Мартин и той реагирал кофти, се събудили притесненията й.
Каза, че Анна-Мария, Мартина и други не били там за любов и Неделчо й каза, че според него и тя не е била там за любов, излъчвала хладност. Когато вече Мартин избира нея и е трябвало да бъдат отделени само двамата в стая много се притеснила. Неделчо й вика – че ако ти си там за любов и наистина го харесваш от какво се притесняваш? Тя му отговори, че трудно допускала физически мъжете до себе си. Тя можела да спечели всеки мъж. Иска мъж, който да я вдъхновява, мотивира, да е силен, да е балансиран. Продължава да търси този мъж в България. Уверена е, че ще срещне такъв. Влюбчива била, но много рационална.

# 3 791
Ами да, Даниела е завършен психопат.
И да, умните и усещат че е лъжкиня, наивните и вярват на лъжите, едно и също върти Joy
И да, някои знаем повече от тук пишещите.
И да, още в началото като заявих че не е нормално починал родител да го криеш, надкачаха-ама не е редно да се обсъждат родителите. НЕ обсъждаме тях, а лъжите и.
И името и, и рози  и че живеела над....над...всички са безумни лъжи.
Много е. Който иска го вижда.
Мда бе - всички лъжат, само вие - не. 😉

# 3 792
че е на 32 години,
от турски произход,
със сменено име,
без образование,
неомъжена,
без деца
без професия и
Не, но на една майка тук явно много ѝ се лае срещу друга нечия майка...

# 3 793
  • Stockholm
Данка е изключително смешна. Повтаря едно и също нещо, нямала нужда да си доказва нищо, вече била постигнала това, което иска . И какво е постигнала? Не е омъжена за мъжа, за когото говори. Необразована е. Каквото е започнала, не го е завършила. Социално е нула, финансово е  нула, физически- има огледало, да се загледа. Живее ден да мине  друг да дойде, докато я девалирида сегашният ѝ спонсор. Признак на отчаяние е дори и фактът, че се е записала в това смешно шоу и се хвана за  явен манипулатор и лъжец  като Мартин. Дори прие пръстена му.

Хайде да спре  с тази наглост. Има хора, на които е ясна като отворена книга.

# 3 794
че е на 32 години,
от турски произход,
със сменено име,
без образование,
неомъжена,
без деца
без професия и

Само това ли разбрахте и научихте дотук. Несъмнено само това ви е било любопитно.

Имате нещо против турците, против неомъжените жени, против бездетните жени. Нещо против хората със средно образование.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:35 от aleksievanora

Общи условия

Активация на акаунт