🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 231
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 750
Дам, това означа, че надкастите с Васил, Ади и Роси ще почакат, предвид разгара на ситуацията, но ще си оттекат в канала след това, че интересът ни е другаде.
Мартин е качил стори,утре излиза неговият Надкаст

# 3 751
Аз пак да си повторя въпроса, ама имаше нещо не наред, има някакви договорни отношения изначални... В последните серии Мартин изглеждаше на всичко друго, но не и на мъж, който иска да се обвърже с нея и да ѝ даде годежен пръстен...
Да, нито той изглеждаше така, че иска да ѝ даде пръстен, нито тя, че готова да го приеме.
След това гледаме невероятно предложение.
Ама НН нищо не каза да ги е натискал да го играят и ние му вярваме. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 752
Мартин е много наранен, защото имаше чувства и повярва на Даниела.
Тя се оказа меркантилна лъжкиня и се завърна при богатия спонсор, който никога не е напускала. Това са фактите, тук от три кладенци вода се носи, само и само да се оневини Даниела - платената държанка.
За 84-ти път питаме къде са доказателствата за тези “факти” и отговор - няма.

Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и. До колко сестра и изглежда на човек, който може да си позволи да правим такива подаръци, всеки да си прави изводите. В първият ден от пристигането си Даниела получава букет от 500 рози.Подарени и от приятелките и? Меко казано е съмнително. След това Даниела отива да купува мезонет с човека спряган за неин любовник. Според Даниела били бизнес партньори.Въпросът ми е Даниела с какво точно освен с женска енергия е влиза в този бизнес, защото мезонетите струват пари.
Даниела кани Мартин на почивка, платена от някой друг, но с условие да няма доказателства че са били там.
Това са факти, които Даниела не отрича.От тук нататък всеки може да си прави всякакви изводи.На мен лично ми е много трудно да повярвам, че някой ще купува мезонети и ще дава пари за почивка на някой друг ей така за нищо.

# 3 753
  • София
Дам, това означа, че надкастите с Васил, Ади и Роси ще почакат, предвид разгара на ситуацията, но ще си оттекат в канала след това, че интересът ни е другаде.
Мартин е качил стори,утре излиза неговият Надкаст

И аз мисля, че другите няма да имат гледаемост. Васил и Виктор се спасиха да не са сред най-коментираните, въпреки че и двамата имат пропуски с отношението си към ергенките и с целта на влизането си в предаването.

Мартин иска постоянно да се говори за него, да се коментира, да се шуми, живее за това и само наклажда огъня. Обича си да е център на вниманието.

# 3 754
Нямам представа колко е умна Даниела виждала съм я само по телевизията. Дано разбира, че най-продуктивните години от живота ѝ минават без нищо зад гърба, с дългове и запори. Вместо Малдиви и коли да беше поискала пенсионен фонд😆 Познавам такива дами, които вече са около 50-55г, гадЖетата им стават все по-дърти и голям успех е ако пенсиите са им големи, че сметките не чакат.
Мартин няма какво да го мислим, деца си има, бизнес ще наследи, там от ресторантите каквото капе, все е файда. Бесен бил, ще му мине, утешителки бол.

# 3 755
Нямам представа колко е умна Даниела виждала съм я само по телевизията. Дано разбира, че най-продуктивните години от живота ѝ минават без нищо зад гърба, с дългове и запори. Вместо Малдиви и коли да беше поискала пенсионен фонд😆 Познавам такива дами, които вече са около 50-55г, гадЖетата им стават все по-дърти и голям успех е ако пенсиите са им големи, че сметките не чакат.
Мартин няма какво да го мислим, деца си има, бизнес ще наследи, там от ресторантите каквото капе, все е файда. Бесен бил, ще му мине, утешителки бол.
Не я подценявай така. Кой знае колко мезонета има сестра ѝ.

# 3 756
Кога каза, че почивката е платена от някой друг? Това съм го изпуснала. А за това да не се показват, че са и двамата на почивка на Малдивите, има резон. Нали не трябва да се показват заедно по договор.
Мартин е много наранен, защото имаше чувства и повярва на Даниела.
Тя се оказа меркантилна лъжкиня и се завърна при богатия спонсор, който никога не е напускала. Това са фактите, тук от три кладенци вода се носи, само и само да се оневини Даниела - платената държанка.
За 84-ти път питаме къде са доказателствата за тези “факти” и отговор - няма.

Фактите са следните. Даниела носи колие, което струва над 20 000лв. Твърди, че е подарено от сестра и. До колко сестра и изглежда на човек, който може да си позволи да правим такива подаръци, всеки да си прави изводите. В първият ден от пристигането си Даниела получава букет от 500 рози.Подарени и от приятелките и? Меко казано е съмнително. След това Даниела отива да купува мезонет с човека спряган за неин любовник. Според Даниела били бизнес партньори.Въпросът ми е Даниела с какво точно освен с женска енергия е влиза в този бизнес, защото мезонетите струват пари.
Даниела кани Мартин на почивка, платена от някой друг, но с условие да няма доказателства че са били там.
Това са факти, които Даниела не отрича.От тук нататък всеки може да си прави всякакви изводи.На мен лично ми е много трудно да повярвам, че някой ще купува мезонети и ще дава пари за почивка на някой друг ей така за нищо.

# 3 757
Вас с какво ви заблуди ?

Мен трудно могат да ме заблудят, особено ако внимавам в картинката и съм си написала домашните Simple Smile
Просто жена толкова очевидно в мъжка енергия, да говори, че е в женска, е най-малкото нелепо.
Ходили са със Зенгинер сигурно на едни и същи семинари, че даже и държанието им към мъжете е еднакво - едно престорено сладникаво и умилкващо, едната го демонстрира в ютуб, де. Даже и ръкомаханията им са еднакви, не могааа Close

# 3 758
Анна-Мария плетяла всички интриги. Стояла настрани, защото трудно допускала хора до себе си. Държала сметка на Мартин за целувката с Мартина, обаче последната се обидила и си разменили реплики.
Всички клюкарели – АМ, Косара, Мартина, Любомира, интригантствали и тя помолила продуцента да й дадат друга стая.
Можела да влиза в различни енергии, за да даде на мъжа това, от което има нужда.

# 3 759
  • София
Уникална е Даниела, наистина шапка свалям за увереността, с която лъже и маже. Жената не трябва да работи, тя не работи, тя няма любовник, но си плаща наема и ходи на Малдивите - с чии пари? Богатите и успешни мъже искали жена като нея, пък опря до Марто Джанъма. Два часа въртя валидиране, богати мъже, присъствие. Неделчо 20 пъти се опита да я накара да каже какво предлага тя срещу издръжката, която иска, но освен присъствие, друго не каза. Като цяло е наизустила теорията си и много умело я върти.
Жалка е държава, в която преглед при лекар, учил 10 години струва 50-60 лв., а консултация при Даниела без образование и компетентност - 100 лв.

# 3 760
Всички са се валидирали в България за  по няколко дни/седмици и кой от където е..
не че някой е очаквал нещо по-различно

Всички се валидираха още в Шри Ланка.

# 3 761
Ако наистина лъже и то с подобно самообладание и увереност, не е за адмирации. Това е патологично поведение и препраща към психопатичност.

# 3 762
А как разбрахме колко точно струва колието на Даниела? Много жени носят копия на супер модерните Chopard, Vivien Westood и т.н. за по стотина лева максимум. В предаването половината дрехи на Даниела бяха бърза мода от Zara. Всеки може да пусне измишльотина и слух за всеки в наше време. Жената каза, че въпросните рози били на 50% подарък от собственичката на бутика за цветя, за да се изрекламира, а останалата част си я поделили 5 приятелки и сестра й.

Според Linkedin сестрата на Даниела работи като корпоративен мениджър в Англия.

Ако наистина мъж, с когото е имала отношения, е такава луда кутка, че да издири контактите на редактор на предаване, в което бившата му участва, да си създаде анонимен фалшив профил в IG и да му пише, че тя още носи бижу от него, то явно Даниела има много лош късмет с мъжете и попада на пълни ненормалници и психопати. Защото това категорично не е нормално.

А иначе, дори да си е имала гадже преди предаването, Мартин можеше да й отпусне поне един-два дни да го разкара. Както цялото предаване и женската банда направи с него, когато Йоана се появи. Само да не се окаже, че я очерня, за да се пробва с Косара. Защото Марто ми прилича на човек, който набеждава друг, когато пръдне.

# 3 763
Ако наистина лъже и то с подобно самообладание и увереност, не е за адмирации. Това е патологично поведение и препраща към психопатичност.
То е, колкото и да не ми се иска директно да подкрепя това. В хора с такова самообладание няма нищо човешко изначално, дори не знам защо търсите предполагаеми травми и преживявания, някои от вас.

# 3 764
Ето колко е истинското колие на Шопар.

Общи условия

Активация на акаунт