🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 271
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 195
Брех, Даниела вече сте я провъзгласили за светица - мъченица, като гледам, че чак се съчиняват всякакви версии в нейна защита за личния й живот, но се пропуска същественото - поведението на Даниела в предаването. Беше ли искрена към Мартин или не ? Подигра ли се с него или не ? Нито за миг не съм й повярвала, че го харесва. Защо не му го каза, че не е за нея, че го смята за ревнив и токсичен, защо го баламосваше 2 месеца,  постави му огромни изисквания да не се целува с други и т.н. и той изпълняваше всичките й прищявки. Говореше му за  брак, за общ живот без реално да го харесва. Защо не си тръгна преди финала и да си живее живота както си знае ? Защото не й дреме кой ще стъпче по пътя си, важното й беше тя да е номер 1 избраница и да си рекламира книгата и не й дремеше за Мартин. Това е проблемът, а не че е скъпа държанка. Това е грандиозна измама и лъжа, извършена от нея пред цяла България. И се очаква Мартин да махне с ръка и да приеме, че е унижен и направен на глупак от една хитра мошеничка. Колкото и да ви е противен, хубаво е малко обективно да се анализират нещата.  Мартин буквално я молеше ако няма чувства към него да му каже. Това беше през цялото предаване. Тя знаеше, че той е уязвим на тема доверие и постоянно Мартин повдигаше този въпрос - истинска ли е към него или не. А Даниела го лъжеше без да й мигне окото през цялото време заради нейните си интереси и цели.

Ферай не е допусната в студиото, защото казаха, че са поканени само фаворитките на ергените, какво подскача и тя в цялата какафония. Даниела едва ли разчита на семплото Ферайче да я защитава.

Сериозно ли? Ана Мария на кого е била фаворитка? Силвия на кого е била фаворитка?
От ясно, по-ясно е, че цялата сценка беше предварително подготвена срещу Даниела.
Кое е било грандиозна лъжа и измама? Та чак и извършена от нея пред цяла България... Пийте си диприсанТЧите, моля ви Laughing
От всички сезони до сега няма НИТО ЕДНА двойка, която да е останала двойка след предаването (да, Валерия и Евгени също не бяха). Всички девойки до една влизат за реклама и ... хайде да не обобщавам за какво друго.
И как пък повярвахме на Мартин, че я харесва, а? Не ходи ли той да се сваля на майката на Косара и да обяснява, че е в грешния отбор? Не е ли бил Мартин на дискотеки след излизането им, когато си чатили? Не е ли Мартин отказал да я придружи на Малдивите?

# 3 196
За Любомира Мартин бил пример за мъж, човек, на който може да се разчита.
Реакцията ми:
Скрит текст:

Любомира била със здравословни проблеми и сутрин едва ставала от леглото, Бранимира ѝ помагала. Това решение да ходиш на друг климат с липса на нашето здравеопазване, докато си на тежки медикаменти, си е голям риск и глупост.
Успяла си да уловиш красотата на клуб "Най-най". Най-умната и най-неповторимата. 😂😂😂

# 3 197
Clouded - противоречиш си сама- от Даниела се изисква да е необвързана, а Мартин може до ден последен да спи и да комуникира с бившата си, че дори и влезе в предаването?

Никой не казва, че Даниела е перфектна- нека я съдим за ненужните корекции например. Но това, което показаха вчера беше отвратително.

ПС - доказателство за любовника няма. Само обвинения от болен ревнивец.
ПС2 - още сме на ниво-жената е к*рва, мъжът е пич. Представете си Даниела сега да пусне снимка с 15 мъже, какво ще се изпише.

Мартин е бил необвързан, с бившата са имали спорадични сексуални контакти. А и той пред всички разказа какво се е случвало и пред всички я остави без роза, окончателно прекъсвайки отношенията им.

Докато Даниела е лъгала и крила през цялото време, та досега, любовника си, подвеждайки по този начин влюбен, но и честолюбив, отмъстителен човек. Който за разлика от хората с НЛР, никога не си е играл с нея на топло-студено, а я подкрепяше, защитаваше и й вярваше през цялото време, дори и когато всички бяха срещу нея.

Не бих се учудила, ако Мартин, разбирайки за любовника от приятелите на последние, не е решил да се свърже с него и се разберат "по мъжки". И така да си е потвърдил всичко.

# 3 198
Дали не получавам просветление?
Слушайки НН и мазненето му към Мартин, дали от продукцията не са накарали Васко да не избере Роси, за да не засенчи финала на Мартин? 🤔😂
Нц. В Надкаст Виктор каза, че нито един от тримата ергени не я харесвал и то грам. Самият Виктор бил впечатлен на срещата в София, после вече не.

# 3 199
Искам да направя едно уточнение, че повечето от "защитаващите" Даниела, не защитават поведението й. За Даниела говорим вече цял сезон, ясна ни е. Сега има нови изцепки на други образи, които да критикуваме, нормално е повече да се говори за тях. Писах и вчера, че връзката на Мартин винаги щеше да приключи с грозни нападки и обиди, просто е съвпадение, че при Даниела има истински аргументи.

# 3 200
Дали не получавам просветление?
Слушайки НН и мазненето му към Мартин, дали от продукцията не са накарали Васко да не избере Роси, за да не засенчи финала на Мартин? 🤔😂

Хаха, едва ли. Но мога да си го представя, като чух как ги е увещавал, подсказвал за тефтерите, направлявал, къде со кротце, къде с бутилка вино. "Васе, слушай сега, не се излагай. Една вечер с химия нищо не значи, мойто момче. И баба ти щеше да ти го каже. Ше кажат после хората, че мислиш само с оная работа. Избери Адито - каква среща ви направихме - лукс, романтика, пеене, диалогът, пардон, монологът ви върви". Под масата кръстосва пръсти да не го хванат, че лъже и си мисли "Аз какъв финал съм избачкал, как ще отекне ехото после като лъсне златотърсачката и златното ми момче с разбитото сърце, той тука ще ми прави обрат в последния момент с оная, дето я изровихме от старите кастинги на миналите сезони" Joy

# 3 201
Това, че Даниела има любовник (или 5-6-7 както Ана Мария крещеше) са просто спекулации, защото няма доказателства.
А празноглавият Мартин сам си призна, че допреди да влезе в предаването все още е бил в "необвързващи" отношения с бившата си.
Тя обаче твърдеше друго.

# 3 202
  • # супернатурална #
Преди време писах, за тактиката на училищните булита да разправят, че си ку@ва, ако не им вървиш по гайдата. Бая момичета са пострадали в ученическите си години, а Мартин и диванените парцалеси не са надкочили тийн драмите и тормоза. Без значение каква е Даниела-вероятно залтотърсачка и/или държанка. Може и да не е. Мартин разчита на ..."кажат ли, че сестра ти е..." и на лъжата повторена два пъти. Дори и златотърсачка да е, поне вдига нивото в сравнение със Златки, Светли и Николетки.
А тези само сменят скамейката със сепаретата и диваните.
Мартин ми прилича на типично прокирорско/министерско синче. От тия, дето до един момент им се разминава всичко не без помощта на мама и тате.

# 3 203
  • Някъде там...
Дано скоро да пуснат надкаст с Роси. На екран не се видя нищо фрапантно с нея, но изглежда никой не я харесва и се държат много снизходително с нея. Това че Васил не искал да излиза с нея на среща беше ужасно не кавалерско, надали е толкова неприятна. Също така сякаш продукцията иска да я унижи.
Не е ставало дума, че е неприятно, а че ще я заблуждава. Поне аз така го разбрах.
И аз така го разбрах. Не е искал 24 часова среща с нея, защото те реално почти нямаха време заедно и не се бяха опознали, съответно не е искал да се преструва и да я заблуждава. НН му казал, че тогава сам трябва да каже на Роси защо отказва срещата. Седнали на маса, отворили си вино, пийнали по чаша, поговорили и Васко се успокоил и се съгласил на срещата. НН бил толкова ядосан, че си тръгнал. Няколко часа по-късно му звъннали от екипа да му кажат, че "тези двамата се изядоха".
На въпроса дали са влюбени, Ади първа взе думата. Каза, че сега са само приятели. В предаването тя е имала чувства към Васко, после като излезли в реалността, е имало отрезвяване, все пак вече не било толкова интензивно, трябвало е да се крият. И не се получило. Той никога не й бил казвал, че е влюбен, при него нещата ставали по-бавно, така че му дала време. Но за жалост не се получило. Васко каза изречение и половина преди НН да го прекъсне. От смънканото разбрах, че реално е обмислял и премислял всичко, вместо да се отпусне и остави на интуицията. Търсел си някой, който да споделя неговия начин на мислене и принципи. Най-близо до това била Ади. Та явно съвсем откровен е бил като обясняваше преди да избере, че изборът на Ади е разумът, а не толкова тръпката.
За Косара каза, че там е било първично, физическо привличане, все пак човек първо избира с очите си.

# 3 204
Скрит текст:
Опитвам се да асимилирам случилото се. Значи , Даниела си има хипер богат любовник, който я издържа и тя вероятно не му е безразлична, понеже "просто секс" едва ли му е проблем да получи, от хилядите Мартинки по чалготеките. Двамата замислят обаче, как тя да влезе в предаване, в което да се натиска с друг мъж , че да рекламират книжчицата и , че видите ли на таа книжка се надържат и двамата , да си платят сметките . И така, влиза Даниела, изпълнява си перфектно ролята, друг милионер =лох е вече готов да се ожени за нея и да я носи на ръце , но не тя неще- защо и е като от свещената книга, ще спечели милиарди. Излиза от предаването, и тайният и любовник , съвсем тайно и изпраща 500 рози. Щях да разбера букетче, но 500 рози освен публичност и показност , не се сещам каква друга роля биха имали . Може би малко по-дискретно от това би бил само надпис в небето от самолет . Старият любовник , упорито вярва, че изгората му спи 10 дена в легло с новия и си разказват само приказки, говорят си за астрология и обсъждат ходовете  Тръмп . В следствие на което се юрва да и купува мезонет и да и плаща почивка на Малдивите. Даниела обаче , решава да покани и Мартин, щото ако нещо на този свят не е пуснато на стори, то никога няма да се разчуе и едва ли не не съществува, и никой никога няма да разбере за него
Да не цитирам една стара ергенка , обаче логика .....??????? сещате се

Ааа, ето го - е, някой може ли да даде обяснение как се получава това? Направо е за закачане в началния пост на следващата тема.

Аз съм дала, още преди цитирания постинг, може да го прегледаш в публикациите ми.

# 3 205
Аз съм от хората, които се изказваха най-грубо за Даниела, но последните страници ми се стуват направо сюреалистични. Grinning

Мартин си търси силиконки, заявява, че с удоволствие би ги издържал, той самият не е като да има някакви цели различни от висене по баровете, харесва си един и същи тип жени, като изключим Емануела, тя има пари, но там имаше друго - благодарение на нея той успя да стане по-разпознаваем и да се вмъкне в Брадъра.

Та, така.

Идва една силиконка, която заявява, че иска само пари, разказва ти, че има заеми, обяснява ти как мъже я издържат.

Стоиш, кимаш, нЕмало да има проблеми.

Излизаш, ти си отиваш по дискотеки, силиконката си отива в Турция и вече голяма драма. Че чак се пенят по телевизията, то е смешно.

# 3 206
Мартин няколко пъти в началото а предаването подчертаване, че винаги е предаван от приятели.
В предаването се показа като алкохолик. За това намекна и Елвира и изчезна по най бърз начин.
Той беше постоянно зачервен и с треперещи ръце.
Показа се и като отмъстителен с изключително лошо отношение към  ех приятелки.

# 3 207
Аз не съм чела всички За и Против Даниела, но да си кажа моето мнение. Никой не защитава поведението и, аз също съм много против проповядването на женската финансова зависимост срещу определени услуги. Но, това, което направиха в ПО срещу нея беше абсолютно недопустимо. Десет човека я вързаха на позорния стълб и хвърляха един през друг камъни, без да и дадат и едно изречение да каже в своя защита. И от тези десет човека кой по-точно е по-добър от Даниела? Ана-Мария и Мартина, изпльощили огромните бидони на показ - никой не се сеща, че ги продават ли? Косара любов ли търси, или и тя същото като Даниела? Мартин пък изобщо няма да коментирам - коцкар, който не излиза от дискотеките, тръгнал да я разпъва на кръст, че заспала, докато пише съобшение или, че отишла в Турция за един ден без да му иска разрешение. И всичко това - след измислено реалити със сценарий и гонещо рейтинг. Хора като Мартин и клика мартинки ни накараха да защитаваме жена, чийто морал не приемаме. Каквато ще да е, Даниела не е извършила нищо незаконно и никой няма право да я третира по този грозен и жесток начин.

# 3 208
  • София
Определено Мартин не е цвете за мирисане, щом "приятелствата" му с повечето хора от предходното предаване не продължиха дълго. Както всички бяха около него и изведнъж изчезнаха, не мисля, че е случайно. Прекалено е мнителен и очевидно задушава хората около себе си с неговите си интерпретации.

# 3 209
Та по този повод се замислих, че тя вероятно е права да го нарича токсичен ревнивец. В шоуто НН го е убеждавал, "че и такава жена може да се влюби" (ПО или надкаста на Виктор, не помня) и донякъде зеленото чудовище на ревността е било приспано, а после са били нужни 3 (?!?) дни, за да избухне. Още в шоуто му личеше, че потиска неприязън към нея и на фона на последните епизоди обясненията в любов с пръстена изглеждаха малко неадекватни. Тези треперещи пръсти, ярост и желание публично да я срине от вчера са такъв червен флаг, че ако още мислите, че това е нормална реакция на наранен мъж, почвам да се притеснявам за вас, пазете си от такива.

В предаването Мартин не беше толкова ревнив, защото беше парирал другите мъже и те и на метър не доближаваха Даниела. Там беше затворена среда, без тя да има контакт с мъже.

В момента, в който излизат навън, ревността се отключва- тя има достъп до телефон, физически ги разделят, той губи контрол над нея. Освен това прибавяме всичко изписано в мрежата, всяка жълта клюка и доброжелатели като АМ, които са го залели с всякаква информация. На такъв човек само малко му е нужно да повярва, че най-големият му страх- да бъде предаден, може да се сбъдне. Той решава, че за него е по-лесно да я зареже, отколкото тя да го предаде (дори това да не се е случило).

С моят бивш ревнивец всичко беше цветя и рози, докато сме накъде на почивка например (затворена среда). В реалността с работа, колеги, приятели- ад. Можеше да съчини история за всеки човек от мъжки пол с който си кажа 2 думи- от сервитьора в заведението до лекари. Един път видя пепел от цигари до прозореца и реши , че съм канила някой вкъщи, докато го няма , а той самият пушеше на същия прозорец. После ходеше и обсъждаше с приятели, дали те мислят, че изневерявам. Абсурдно звучи, но ще ме разберат хората, минавали през това. Мартин е същият, това е патология.

И да, всяка жена трябва да знае, че това не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт