🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 497
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 210
Преди време писах, за тактиката на училищните булита да разправят, че си ку@ва, ако не им вървиш по гайдата. Бая момичета са пострадали в ученическите си години, а Мартин и диванените парцалеси не са надкочили тийн драмите и тормоза. Без значение каква е Даниела-вероятно залтотърсачка и/или държанка. Може и да не е. Мартин разчита на ..."кажат ли, че сестра ти е..." и на лъжата повторена два пъти. Дори и златотърсачка да е, поне вдига нивото в сравнение със Златки, Светли и Николетки.
...

Пропускаш, нещо, Г. Краули. Мартин сигурно е един от последните хора, който би искал това за Даниела да е вярно. От една страна защото има чувства към нея, а от друга, защото така не само ще излезе едва ли не най-големия балък, но и ще трябва да си го признае в ефир. Знаеш, че съм защитавала понякога Даниела, но в този случай просто не мога. Да, можеха и по много по-човешки начин да се държат с нея в студиото, както и да не я оставят сама срещу всички. Обаче кой знае защо си мисля, че на нея й пука само какво от това ще се отрази на доходите й, а не че е била дълбоко наранена, уязвена и т.н.

# 3 211
Най-неприятният персонаж в този сезон за мен е Ана-Мария...

# 3 212
Основният проблем е, че защитниците на Мартин не разбират, че която и да беше победителка, която и да беше на този стол срещу него… Ситуацията щеше да е същата. Пак щеше да обижда и да ръси обвинения, изсмукани от пръстите. Пак щеше да се прави на невинен и излъган. С такъв ревнив мъж, друг завършек не може да има.

Ще взема и аз да ходя до ходжата, да ми направи една магия за защита. Пу, пу, пу.

# 3 213
Оф да превръщаме това в Даниела срещу Мартин е малко повърхностно.
Просто мен от двамата повече не ми допада Даниела и което тя олицетворява, но това не е защита на Мартин.
Спор няма тук.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 20:23 от Одри ♡

# 3 214
Съгласна съм с мнението, че ревността на Мартин отдавна е патология. Познавам такива мъже и съм чувала истории, от които косата ти настръхва. Как се тресеше само като обясняваше, че Даниела заспала и не отговорила на съобщението му. А еднодневната екскурзия до Турция я изкара като престъплението на века. Това с любовниците не искам да го коментирам, защото там вече Ана-Мария има пръст и тя го е подковала.

# 3 215
Преди време писах, за тактиката на училищните булита да разправят, че си ку@ва, ако не им вървиш по гайдата. Бая момичета са пострадали в ученическите си години, а Мартин и диванените парцалеси не са надкочили тийн драмите и тормоза. Без значение каква е Даниела-вероятно залтотърсачка и/или държанка. Може и да не е. Мартин разчита на ..."кажат ли, че сестра ти е..." и на лъжата повторена два пъти. Дори и златотърсачка да е, поне вдига нивото в сравнение със Златки, Светли и Николетки.
...

Пропускаш, нещо, Г. Краули. Мартин сигурно е един от последните хора, който би искал това за Даниела да е вярно. От една страна защото има чувства към нея, а от друга, защото така не само ще излезе едва ли не най-големия балък, но и ще трябва да си го признае в ефир. Знаеш, че съм защитавала понякога Даниела, но в този случай просто не мога. Да, можеха и по много по-човешки начин да се държат с нея в студиото, както и да не я оставят сама срещу всички. Обаче кой знае защо си мисля, че на нея й пука само какво от това ще се отрази на доходите й, а не че е била дълбоко наранена, уязвена и т.н.
Тази жена щеше да се разплаче. Едвам се удържа. Не в ок така да ѝ скачат. Че после и кратко интервю ѝ взеха. Не знам как успя да каже, че Мартина е добър човек. Браво на нея, че не падна на новото им. Аз на нейно място щях да ги почна подред.

# 3 216
ladonnae - ма да, то все другите са му виновни на Мартин, я Даниела, я Рълев, я Денислава, я Емануела....честно казано, даже не мога да преброя пътите, в които се е изкарвал жертва и той горкият предаден, неразбран, бла-бла

# 3 217
Основният проблем е, че защитниците на Мартин не разбират, че която и да беше победителка, която и да беше на този стол срещу него… Ситуацията щеше да е същата. Пак щеше да обижда и да ръси обвинения, изсмукани от пръстите. Пак щеше да се прави на невинен и излъган. С такъв ревнив мъж, друг завършек не може да има.

Ще взема и аз да ходя до ходжата, да ми направи една магия за защита. Пу, пу, пу.

Мартин затова и си избра и възможно най–дразнещия персонаж публиката според него, за да може после да 'блесне пред нея.
Ето, не се захващайте с комерсиални кучки. Ще се влюбите в тях, а те ще ви излъжат и зарежат.

# 3 218
Баба Марта (треперят му ръцете) АКА Балъка АКА Мартинито (треперят му ръцете)

# 3 219
Изгледах подкаста с Любомира. Тя ми харесваше в предаването, изключая изцепките с Роси, харесвам я и като поведение, и визуално. Единствено не разбирам какво харесва в Косара Simple Smile Та, затвърди ми се положителното мнение. За Роси каза, че тя е говорела срещу нея (възможно е), на няколко пъти се е опитала да се разберат... Вярвам й, но явно Роси е била твърде настроена срещу нея, наранена и и е нямала доверие. Накрая в крайна сметка са заровили томахавките. И тя е била инициатор. Все си мисля, че присъствието на Косара й е влиело зле, но нейсе.

Викторчо, като един малодушен плазмодий, не е имал очи и топки да прекъсне връзката си с нея, след като е станало ясно, че няма особени чувства. Ами за по-лесно и най-нагло е решил да й скалъпи някакво изсмукано от пръстите обвинение й си измие ръцете. Нямам думи просто. Не знам дали е гей, би или каквото там си ще, но на това му се викат "пе*ерастки номера" Imp

Добре че Любомира е посещавала психолог и е работела над себе си, за да може да разграничи какво се отнася до нея и какво са чуджи малоумни проекции и т.н.

Но има си кариера момичето, хубава е, млада, дано открие открие своя човек!

П.П.: На мен и гласа й ми е много приятен.

# 3 220
"От една страна защото има чувства към нея, а от друга, защото така не само ще излезе едва ли не най-големия балък, но и ще трябва да си го признае в ефир."

Мартин-влюбен, смешки. Арогантен, безскрупулен, циничен, жесток. Това за отмъстителността отдавна всички са го видяли.

Мартин през цялото време си търсеше повод или вратичка за измъкване. Това с ревността му е защитната теза за спасяване от жени, които вече не ги иска.
Целия този цирк беше измислен и изигран за да се отърве от Даниела. Било заради хорското мнение против нея, било за да си запази досегашния си безпризорен живот.

# 3 221
Ако съдим по темата- Мартин, с помощта на БТВто, Николов и злобарките на дивана си вкараха най-големия възможен автогол. Ако не беше вчера излагацията в ПО, Даниела щеше да продължава да е най-хейтения участник. А сега какво - Мартин изби рибата, заедно с всички покрай него Grinning Grinning

Имаме една много хубава поговорка- който копае гроб другиму, сам пада в него. Кой знае какви шах ходове са планирали преди финала, а ги матираха с мълчание.

Някой подкастър да направи сборен подкаст с Емануела, Даниела и Йоана - ей това ще е сеир.

# 3 222
Най-неприятният персонаж в този сезон за мен е Ана-Мария...

Аз също смятам, че това е най неприятната.
Всички интриги и пеперуди тръгнаха от нея.
Продуцентът през цялото време ни втълпяваше, че е най интелигентна
Коя бизнес дама ще си направи такъв силикон и такива татуси
Как ще погледнат бизнес партньори от западна фирма на такъв бизнес партньор?
Грозно отвратително поведение.

А и доколкото разбирам допълнително интриги са идвали от Н.Николов. Толкова беше жалък вчера. Все едно сме забравили за авантюрите му с Радост Драганова.

# 3 223
  • в сърцето на един мъж...
Мартин е много наранен, защото имаше чувства и повярва на Даниела.
Тя се оказа меркантилна лъжкиня и се завърна при богатия спонсор, който никога не е напускала. Това са фактите, тук от три кладенци вода се носи, само и само да се оневини Даниела - платената държанка.

И това го знаем от? Къде са фактите? Защото ние нищо от тях не видяхме. И няколко пъти се каза, че е меркантилна лъжкиня - за какво точно е излъгала? Тя си каза всичко в предаването. Ама хайде моля ви се малко по-сериозно.
Ох, пък това за Йоана, че не било връзка е голяма тъпотия. Той си е бил с нея, доста време при това и си я е мотаел яко. Та с малолетна, та й платил силиконите, та я бодвал редовно и изведнъж необвързан. Да бе...

# 3 224
  • # супернатурална #
Ако съдим по темата- Мартин, с помощта на БТВто, Николов и злобарките на дивана си вкараха най-големия възможен автогол. Ако не беше вчера излагацията в ПО, Даниела щеше да продължава да е най-хейтения участник. А сега какво - Мартин изби рибата, заедно с всички покрай него Grinning Grinning

Имаме една много хубава поговорка- който копае гроб другиму, сам пада в него. Кой знае какви шах ходове са планирали преди финала, а ги матираха с мълчание.

Някой подкастър да направи сборен подкаст с Емануела, Даниела и Йоана - ей това ще е сеир.

Не е само в темата. Даже и на снимка с диванките в неговия ИГ отнася много и арументирана критика. Правят впечатление кратките и неграмотни постове в негова защита, за разлика от добре обосноваваното неодобрение.
Май-май вече не горим на клада жените като Даниела.

Общи условия

Активация на акаунт