🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 592
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 225
E, тя Любомира да не би да е живяла с идеята, че Вико има чувства към нея? Grinning Grinning Grinning  После Роси била фантазьорка.

# 3 226
И какви доказателства се предполага да даде Мартин? Да ги е снимал на калъп? - Едва ли.
Остава само потвърждението от любовника, което Даниела много добре знае, че няма как да стане - дали защото го е наговорила, дали защото Мартин няма да иска да му разваля семейството и му вее името по тв-то (особено пък ако е някой, с когото не иска вражда).

Как ли ги вижда Мартин нещата, я да помислим. Значи тя получава огромен букет рози, кара сестра си да лъже веднъж, колко му е и втори път, отива в чужбина без изобщо да го предупреди, търси си причина да се скарат (подобно на Виктор с Бубето), ходи на огледи за апартаменти с въпросния (сочен за) неин любовник, отвсякъде му говорят за нея, приятелите на въпросния любовник в това число...

И какво излиза накрая - не, бе, Мартине, ти си патологичен ревнивец JoyJoyJoy Направо е смешно.

# 3 227
  • Пловдив
Ооо, лично за мен хепимен на всяка снимка е грозен, да не употребявам друг израз. Тук го видях за първи път.
Но красотата е субективна - за някого сигурно е красив. Парите са си негови да си ги харчи както намери за добре, не ме вълнува, не аз си лягам до него.
По същата логика и Цветелина Янева не разбирам...но приоритети на хората са различни.

# 3 228
Представям си хората, които защитават Мартин като хората, които защитават мъже убили жените си, защото жените изневерявали.
О, моля ви се, без такива. Прекалено е.
Всеки има право на мнение и тук освен малко пострадал имидж (а виждаме и много подкрепа), не виждам други “жертви”.

Ladonnae, благодаря, че го написа. Абсолютно съм на това мнение.

# 3 229
  • Пловдив
Аз пък не разбирам онези, които виждат Даниела като жертва 🤐

# 3 230
  • в сърцето на един мъж...
И какви доказателства се предполага да даде Мартин? Да ги е снимал на калъп? - Едва ли.
Остава само потвърждението от любовника, което Даниела много добре знае, че няма как да стане - дали защото го е наговорила, дали защото Мартин няма да иска да му разваля семейството й му вее името по тв-то (особено пък ако е някой, с когото не иска вражда).

Как ли ги вижда Мартин нещата, я да помислим. Значи тя получава огромен букет рози, кара сестра си да лъже веднъж, колко му е и втори път, отива в чужбина без изобщо да го предупреди, търси си причина да се скарат (подобно на Виктор с Бубето), ходи на огледи за апартаменти с въпросния (сочен за) неин любовник, отвсякъде му говорят за нея, приятелите на въпросния любовник в това число...

И какво излиза накрая - не, бе, Мартине, ти си патологичен ревнивец JoyJoyJoy Направо е смешно.

Ма вие сериозно ли? Мартина от кого получи подобен букет? И кой е тоя тъп любовник, дето ще се оповести публично с тоя букет??? Те тия любовници трева пасат. Аз като се скарам с мм и трясвам вратата, хич даже и не му казвам къде отивам Simple Smile
Ми ревнивец е, сори, то си му личеше още вътре.
Десиссслава, никой не пише, че е жертва, а че това, което спретнаха не е правилно.

# 3 231
  • Вестерос
Остава само потвърждението от любовника, което Даниела много добре знае, че няма как да стане - дали защото го е наговорила, дали защото Мартин няма да иска да му разваля семейството и му вее името по тв-то (особено пък ако е някой, с когото не иска вражда).

Лошото е, че няма да те разберат повечето. Даниела е жертва вече за тях и край.. Милата, да я ожалиш

# 3 232
  • в сърцето на един мъж...
Тиф, изобщо не си права. В случая в ПО е жертва.

# 3 233
Даниела е крива сръдла, което се видя още и в предаването. Грешно мисли, че мъжете, защото се хващат на фасони, ще ги и търпят дълго време. Но, някой да ми държи сметка аз къде съм, докато си вее заедника по дискотеки - ше ме обидиш. Grinning

# 3 234
Не съм чела последните 5-6 страници, не знам дали вече е коментирано, съжалявам, но няма настигане.
От началото на Надкаста с Любомира, миналата година са ѝ открили здравословен проблем и приема доста лекарства. Не е можела да спи в Шри Ланка, освен по 3-4 часа нощно време, не е можела да се храни като е имала над 40 часа, в които не е успявала да яде, защото ѝ е било трудно преглъщането. Когато са ги снимали, се е "налагало" да хапва по парче луканка.
Когато на 8 март са празнували в някакъв бар, където нейн близък приятел е управител, получила паник атака, писала на нейния приятел да излезнат навън, за да се успокои. Виктор бил в заведението и избеснял като видял, че тя излиза за ръка с друг мъж. След това не успял да "прости" за тази велика грешка. Четох коментарите в ЮТ, където дават съвети как е било редно да извика или Виктор, с риск да ги санкционират, че се показват заедно, или някоя от новите ѝ дружките, Бранка, Мартина и т.н. Ами, всъщност, не е длъжна да търси успокоение от някакви хора, които познава от един месец. В пик на тревожност, само ти е да се обясняваш на някои си П.тьо Маринкин какво ти е. Любомира също каза, че този приятел я познава отдавна и знае как преминават тези епизоди при нея, така че е търсила комфорт в присъствието му. Само хора, които нямат идея за какво говори, може да си съшиват с бели конци разни сюжетни линии, където такива няма. Аз я разбирам и вярвам, че е било така.
Също, за пореден път си затвърждавам, че всички безвкусни подмятания за торбичките под очите ѝ, са били тотално не на място.
*Допълвам*
Неделчо се включи много махленски като я попита дали е булимия. Хипотетично дори да е хранително разстройство, дори да е функционално или каквото и да е, с какво можеш да ѝ помогнеш, ако ти потвърди? Хората трябва да се усещат, че има теми, които са лични и ровенето в тях, без да си способен след това да го "отиграеш", ако се отвори нещо последващо, (а такива смятам са само и единствено добрите специалисти), НЕ БИВА да се подхвърлят в небието.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 23:03 от novembersecond

# 3 235

Лошото е, че няма да те разберат повечето. Даниела е жертва вече за тях и край.. Милата, да я ожалиш
Като Мартинчо. Чух му интервюто след участието в ПО. Много беше разстроен. Ама много. Чувствата са му били жестоко погазени от тази долна Даниела, която го лъжеше цял сезон, че за нея само е важно да води охолен живот и да може когато си поиска, да ходи сама на почивки. Ааа, момент той по време на предаването нямаше нищо против. Wink

# 3 236
На мен пък ми е странно как приемате чужди обвинения без доказателство. Всяка изречена дума ли е чиста монета за вас? Или просто защото не харесвате Даниела, ви е удобно да повярвате, че е всякаква? Чисто логически не се връзва това, което Мартин обяснява. Противоречи си.

# 3 237
  • Stockholm
Мартин е просто класически нарцис и типично за нарцисите- подлец. В предаването омаловажи значимостта на  другите два ергена, манипулирайки всички жени. Относно Данка, хем беше съгласен с нейните условия, хем пък се чудеше как да я манипулира, за да избяга от отговорност. За краха на връзката им подозирам, че след излизането е започнал да се прави на разсеян за плащанията към нея и тя е потърсила бившия да му поплаче на рамото. Бившият умилен, че е предпочетен, развързва кесията и Данка окончателно тегли чертата на Мартин.

Дали е имало секс? Със сигурност е имало, но на премерени дози- след шопин, в скъпия хотел и т.н. Данка не я виждам като страстна жена, която ще импонира на огнения Мартин. Затова и той беше кисел в последно време.

Трудно ми е да определя кой е победителят в този сблъсък между манипуланти и ми е все едно. И двамата си получиха заслуженото.

Н.Н. не съм очаквала, че е толкова наивен. Такива хвалебствия за Мартин Joy Мартин и него си го изманипулира с жена толкова време за сметка на продукцията. И не, не е успешен сезонът, Н.Н. Лош пример във всяко отношение с главни герои- 1. Ерген с нарцистично личностно разстройство, зависим от алкохол и субстанции и
 2. известен в хайлайфа Ескорт с тотално объркана ценностна система.

# 3 238
Не само Даниела е жертва на продукцията- Хепимен, заедно с жената, децата и семейството едва ли им е мнго яко да ги разнасят така в медиите. Дори и да има истина в този слух, не са направили нищо в случая, че така да им плюят семейството.

# 3 239
  • Вестерос
Не я приемам за жертва в ПО, по същата логика и Виктор и Васил са жертви.

Общи условия

Активация на акаунт