🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 783
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 240
Гледах малко от предаванията. Също снимките на Даниела от работата й зад бара, снимките с кученцето на което се радва. Имаше и някаква снимка с натуралното й лице, даже грим и прическа нямаше, но имаше лека искрена усмивка. Нормално момиче - какво е преживяла след това, тя си знае. Как й се е отразило - на всички ни е ясно.

Какво е преживяла? Най-вероятно е разбрала, че като сервитьорка или с друга „работа на заплата“ може и да се прехранва, но ще си остане на нивото, откъдето е тръгнала или малко по-нагоре, а тя вероятно не иска да повтаря съдбата на майка си. Като други млади момичета е решила, че ето, чичковците като се понапомпаш, там където не си перфектен, са готови да вадят пачки и си е избрала този път. Който си има предимства (според нея) и недостатъци.

Впрочем от видяното май Ферай също не иска да повтаря съдбата на майка си и тъси не-много труден път, т.е. някой да я гледка. Още е млада, може да има и друг вариант за нея, да видим.

# 3 241
Мартин е много наранен, защото имаше чувства и повярва на Даниела.
Тя се оказа меркантилна лъжкиня и се завърна при богатия спонсор, който никога не е напускала. Това са фактите, тук от три кладенци вода се носи, само и само да се оневини Даниела - платената държанка.

А вие имате факти ? Или повтаряте глупостите на Мартинките ?

# 3 242
Никой не защитава Даниела. Не е необходимо да защитаваш обвинения или да си убеден в невинността му, за да се застъпваш за правото му на справедлив процес.

Иначе, на нея на челото ѝ е изписано каква е, както НН каза, а и тя не го криеше. Когато хората ти казват какви са, вярвай им от първия път.

# 3 243

Ма вие сериозно ли? Мартина от кого получи подобен букет? И кой е тоя тъп любовник, дето ще се оповести публично с тоя букет??? Те тия любовници трева пасат. Аз като се скарам с мм и трясвам вратата, хич даже и не му казвам къде отивам Simple Smile

А вие сериозно ли?
Мартина и нейния букет нямат общо.

На букета да не би да е писало името на любовника?

Но защото в мъжа си сте изградили взаимно доверие, предполагам. И пак не е много ок, според мен.

Какво остава връзката да е съвсем в начален етап, но със заявки за нещо много по-сериозно и на фона на всякаквите подозрителности, партньорът ви, вместо да ви покаже, че можете да му имате доверие, да се държи все едно е необвързан и дори да не казва къде (ще) ходи при и най-малкото (предизвикано от него) разногласие да се оказва в чужбина? На кого би му станало добре? Аз съм сигурно един от най-малко ревнивите хора на света и въпреки това не ми е нормално нейното поведение.

# 3 244
  • Пловдив
И в преди обед не я приемам като жертва Даниела. Достатъчно сезони Ергена има.
Второ самата тя ЗАЯВЯВА че иска такъв живот...срещу женска енергия.
Ако в ПО беше казала, да имам/имала съм взаимоотношения с обвързан мъж, всички в студиото щяха да замълчат и тя да затвърди, че е такава и наистина не ѝ пука.

# 3 245
Човекът го разнасят, той си я чака, посреща си я, хейтове не му влияят или уронване на престижи.

# 3 246
Мартин е просто класически нарцис и типично за нарцисите- подлец. В предаването омаловажи значимостта на  другите два ергена, манипулирайки всички жени. Относно Данка, хем беше съгласен с нейните условия, хем пък се чудеше как да я манипулира, за да избяга от отговорност. За краха на връзката им подозирам, че след излизането е започнал да се прави на разсеян за плащанията към нея и тя е потърсила бившия да му поплаче на рамото. Бившият умилен, че е предпочетен, развързва кесията и Данка окончателно тегли чертата на Мартин.

Дали е имало секс? Със сигурност е имало, но на премерени дози- след шопин, в скъпия хотел и т.н. Данка не я виждам като страстна жена, която ще импонира на огнения Мартин. Затова и той беше кисел в последно време.

Трудно ми е да определя кой е победителят в този сблъсък между манипуланти и ми е все едно. И двамата си получиха заслуженото.

Н.Н. не съм очаквала, че е толкова наивен. Такива хвалебствия за Мартин Joy Мартин и него си го изманипулира с жена толкова време за сметка на продукцията. И не, не е успешен сезонът, Н.Н. Лош пример във всяко отношение с главни герои- 1. Ерген с нарцистично личностно разстройство, зависим от алкохол и субстанции и
 2. известен в хайлайфа Ескорт с тотално объркана ценностна система.
Вторият ерген е г... Галеник на мама. А третият е вариант Д(**ба и вариант Я не е). 😂

# 3 247
Истанбул е на 400 и няколко км. С кола са 5 часа - все едно да отиде от София до морето. Не е е като да е отишла на другия край на света. Да, тъпо е да хукне, без дори да му драсне едно съобщение, но този проблем можеха да го изговорят при добро желание. Плюс това той дава ли ѝ отчет всяка вечер къде е?

# 3 248
Мартин е просто класически нарцис и типично за нарцисите- подлец. В предаването омаловажи значимостта на  другите два ергена, манипулирайки всички жени.
Скрит текст:
Относно Данка, хем беше съгласен с нейните условия, хем пък се чудеше как да я манипулира, за да избяга от отговорност. За краха на връзката им подозирам, че след излизането е започнал да се прави на разсеян за плащанията към нея и тя е потърсила бившия да му поплаче на рамото. Бившият умилен, че е предпочетен, развързва кесията и Данка окончателно тегли чертата на Мартин.

Дали е имало секс? Със сигурност е имало, но на премерени дози- след шопин, в скъпия хотел и т.н. Данка не я виждам като страстна жена, която ще импонира на огнения Мартин. Затова и той беше кисел в последно време.

Трудно ми е да определя кой е победителят в този сблъсък между манипуланти и ми е все едно. И двамата си получиха заслуженото.

Н.Н. не съм очаквала, че е толкова наивен. Такива хвалебствия за Мартин Joy Мартин и него си го изманипулира с жена толкова време за сметка на продукцията. И не, не е успешен сезонът, Н.Н. Лош пример във всяко отношение с главни герои- 1. Ерген с нарцистично личностно разстройство, зависим от алкохол и субстанции и
 2. известен в хайлайфа Ескорт с тотално объркана ценностна система.

Според мен е по-скоро макиавелистичен, отколкото нарцистичен тип.

# 3 249
Да се изкажа за Роси. Като цяло ми е по-симпатична от останалите, има по-фино и цивилизовано присъствие. НО тотално ме отблъсква готовността, сякаш отрепетирана многократно в живота ѝ, с която се намести в ролята на жертва. И сладко-горчивата наслада, с която през сълзи се самопровъзгласи за добър човек. Бляк.

# 3 250
Това, че има хора, които не намират Даниела за жертва в ПО, лично за мен е притеснително.
Не я харесвам, не се интересувам от нейния образ, но това на което беше подложена беше абсолютна агресия и не е допустимо да се толерира, още повече организира предварително по национална телевизия.
После се чудим защо има коментари "тя си го е просила или какво е правила в малките часове с него" в черните хроники.

# 3 251
Дори и да е вярно това , квото Мартин каза не беше нужно да става в национален ефир и да поканят още куп колошки, които са срещу нея .

# 3 252
  • в сърцето на един мъж...
Не я приемам за жертва в ПО, по същата логика и Виктор и Васил са жертви.

Да, по същия начин приемам и Васил, Виктор и Росица за жертви. Даже и Любомира, защото той е натискал Виктор да довърши епизода.

Скрит текст:

Ма вие сериозно ли? Мартина от кого получи подобен букет? И кой е тоя тъп любовник, дето ще се оповести публично с тоя букет??? Те тия любовници трева пасат. Аз като се скарам с мм и трясвам вратата, хич даже и не му казвам къде отивам Simple Smile

А вие сериозно ли?
Мартина и нейния букет нямат общо.
На букета да не би да е писало името на любовника?

Ма как да няма нищо общо? На Даниела на букета написано ли е името на любовника? Вече става смешно Simple Smile
Само едно мога да кажа - радвайте се, че не сте попадали във връзка с човек като Мартин - ревнив, обсебващ, нарцистичен, егоист и отмъстителен.

# 3 253
  • Варна
Дам понеже Ферарито е такъв оратор, че щеше да защити изобщо нещо . Joy

Ми що я предлагаш тогава като не става?

# 3 254
Значи само финалът на ПО, в който той с две думи ѝ каза "Кой, аз ли не съм те е..л?!?" съпроводено с просташките подвиквания на други жени от дивана, ми стигат.
И вече на всяко мнение трябва да си слагам дисклеймър явно:  не подкрепям меркантилността в личните отношения, пропагандирането на ловът на богаташи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт