🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 951
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 255
Мартин щеше да излезе победител, ако беше излязъл в студиото нормално, беше седнал до нея (тази детинщина със смяната на местата беше ненужна) и със спокоен тон беше обяснил, че с Даниела не се е получило, че има притеснения, че не е била коректна с него и че иска да остави Шри Ланка зад гърба си. Точка. Само това трябваше да каже и да смени темата. Тогава вече може би щях да му съчувствам.

# 3 256
Мен ми е чудно Мартин с какви очи изобщо се прави на много почтен и наранен, че Даниела уж му изневерила. При положение, че той самият като един "голям мъж" обясни пред всички вътре в предаването как, поправете ме, ако греша - на всичките си бивши (включително Йоана, пред която и заради която реално го каза, за да я нарани) е изневерявал, освен на една (евентуално Емануела - кой знае дали и на нея не е, ама не му се иска тя да го попилее после, ако признае в ефир, че й е слагал рога). И сега - много го боли, много тъжен, съсипан - милият той. Направо ще се разридая и аз като Никчо за този онеправдан Марти. Снощи се сетих за една песен в любимия му жанр, която като малка съм слушала и в интерес на истината е смислена, и ми се струва супер подходящ поздрав за него. Че той явно обича да е сигурен, че се е разбрало с коя и колко е спал 😆🎶 Само не знам коя трябва да му я пее Емануела, Йоана, Даниела, Косара след време...

Мартин не каза, че на всички е изневерил освен на една. Преразказва се на посоки. Думите на Мартин бяха, че е изневерявал, но е бил обвиняван за онези неща, а не е изневерил точно в тази връзка. Това не означава, че и на Йоана е изневерил. Според мен става въпрос за първата му жена, когато е бил млад. Изобщо не означава, че на всички е изневерявал. Просто каза, че го е правил.

# 3 257
  • София
Изгледах подкаста с Любимира. Най-приятна за гледане ми беше може би именно тук. Явно наистина е имала емоции и чувства към Виктор и се е надявала да се получи нещо, ама уви. Като е гледала епизодите се е почувствала по-различно от това, което е било вътре и то нормално де.

За психоложката Маги сподели, че не ѝ е помогнала. Като цяло може би това е най-безсмисленият персонаж в предаването, заедно с водещия - Наум.

За Мартин се изказа лъскаво, че е супер истински и че са в добри приятелски отношения.

Сподели за нещо, което се е случило и че бил намесен и екипът на редакцията, но не можа да сподели за какво става въпрос - свързано с Даниела. Хмм така като кажат нещо и млъкнат - става интересно.

Неделчо почти ме разплака с това, което сподели, че преди много години е загубил най-добрия си приятел, който сам е отнел живота си.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 09:25 от Stoyanova.A

# 3 258
"Как ли ги вижда Мартин нещата, я да помислим. Значи тя получава огромен букет рози, кара сестра си да лъже веднъж, колко му е и втори път, отива в чужбина без изобщо да го предупреди, търси си причина да се скарат (подобно на Виктор с Бубето), ходи на огледи за апартаменти с въпросния (сочен за) неин любовник, отвсякъде му говорят за нея, приятелите на въпросния любовник в това число..."

Както и да го мислиш, не можеш да го измислиш, че е пълна глупост. Говорели му хората, сигурно и звездите са му говорели.
Търсела си причина да се скарат - това тя ли ти сподели.
Ма хора, тези неща като ги пишете, вярвате ли си. Логически абсолютно неиздържано.

Защо Мартин няма снимка как избира апартамента, като е следене, да е като хората, има телефони за тази работа.  Много непрофесионално.

# 3 259
Мен ми е чудно Мартин с какви очи изобщо се прави на много почтен и наранен, че Даниела уж му изневерила. При положение, че той самият като един "голям мъж" обясни пред всички вътре в предаването как, поправете ме, ако греша - на всичките си бивши (включително Йоана, пред която и заради която реално го каза, за да я нарани) е изневерявал, освен на една (евентуално Емануела - кой знае дали и на нея не е, ама не му се иска тя да го попилее после, ако признае в ефир, че й е слагал рога). И сега - много го боли, много тъжен, съсипан - милият той. Направо ще се разридая и аз като Никчо за този онеправдан Марти. Снощи се сетих за една песен в любимия му жанр, която като малка съм слушала и в интерес на истината е смислена, и ми се струва супер подходящ поздрав за него. Че той явно обича да е сигурен, че се е разбрало с коя и колко е спал 😆🎶 Само не знам коя трябва да му я пее Емануела, Йоана, Даниела, Косара след време...

Мартин не каза, че на всички е изневерил освен на една. Преразказва се на посоки. Думите на Мартин бяха, че е изневерявал, но е бил обвиняван за онези неща, а не е изневерил точно в тази връзка. Това не означава, че и на Йоана е изневерил. Според мен става въпрос за първата му жена, когато е бил млад. Изобщо не означава, че на всички е изневерявал. Просто каза, че го е правил.

Мартин каза: "Изневерявал съм във всичките си връзки, освен предната, а не тази с Йоанна, а преди нея не бях и тя не спря да ме обвинява, че съм изнерверявал". Точно си имаше предвид, че само в една връзка не е, вероятно за Емануела, но тя е на много различно мнение по въпроса. Същите без частта с женените ги говори и тя за Мартин, ако вярваме на него, автоматично трябва да вярваме и на нея и хилядите парцалеси.

# 3 260
Мартин щеше да излезе победител, ако беше излязъл в студиото нормално, беше седнал до нея (тази детинщина със смяната на местата беше ненужна) и със спокоен тон беше обяснил, че с Даниела не се е получило, че има притеснения, че не е била коректна с него и че иска да остави Шри Ланка зад гърба си. Точка. Само това трябваше да каже и да смени темата. Тогава вече може би щях да му съчувствам.
И аз така, ама махленското не издържа и желанието за отмъщение е по-силно. Освен това са минали повече от 2 месеца от раздялата.

# 3 261
За какво да съчувствам на Мартин? Не трепна като чу за запорите, синхрон даде, че тя навън с него такива проблеми няма да има. Ако някой вярва, че искал връзка с тази жена след предаването, нека му съчувства, разбира се, но аз не вярвам в това, нито в целия им водевил в предаването. Сега навън да си продължава той сериала, да я разобличава и каквото още си въобразява, че има правото, не може да е мой проблем и чак и да му съчувствам за това.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 16:18 от Mama xxl

# 3 262
Ами нали я беше проверил в предаването и застана горд зад избора си. При положение, че ти сам си я защитавал и твърдял, че е чиста 3 месеца предаване, сам си си виновен сега. Grinning

# 3 263
Днес изгледах стори и на Александра от сез.1 и тя също коментира, че Данка я е излъгала и нещо са в лоши отношения. Не била човека, за който се представяла в началото. Очевидно е, че Данка е фалшива и това го казаха милион пъти всички моми вътре. Ние, които четяхме клюките също виждахме, че тя там говори фантасмагории.
Не я обвинявам, на никой не му е ок да каже в ефир, че е държанка, защото е имала трудно детство и иска да се издигне. Всеки го прави както намери за удобно. Мартин защо се пени сега като на него това му се повтори 100 пъти вътре? Защо трябва да я унижава публично като сам си е паднал в капана? Да, сетих се, той просто е отмъстително човече. Има галантно отношение към цените когато го ласкаят. Когато го засегнат се държи като задник. Но, Даниела не е виновна, че той се връзва. Нали уж имаше опит, би трябвало да разбере каква е.

# 3 264
На мен вече взе да ми става симпатична Даниела, след всичката селяния и панаир от Марти-парти и неговите бръмчалки. А рова да намесват и майка и  си е мега отврат. На нейно място ще ги съдя, не че в Бг са мега големи компенсациите, ама ей така да им е гадно и да им губя времето. 
Това  с ходжатае „най-сериозният“ аргумент от кликата на балък на годината, пропуснаха златна възможност да го изтипосат по националната телевизия.
Не знам под въздействието на какви вещества измислят тези идиотии..
Още малко ще превърнат Даниела в Робин Худ

# 3 265
За какво да съчувствам на Мартин? Не трепна като чу за запорите, синхрон даде, че тя навън с него такива проблеми няма да има. Ако някой вярва, че искал връзка с тази жена след предаването, нека му съчувства, разбира се, но аз не вярвам в това, нито в целия им водевил в предаването. Сега навън да си продължава той сериала, да я разобличава и каквото още си въобразява, че има правото, не може да е мой проблем и чак и да му съчувствам за това.
Голямо разобличаване направи… Била спряла да му отговаря една вечер, защото заспала - шок, ужас!

Маме, да те питам. Ти вчера спря да пишеш в темата, без да ни кажеш “лека нощ”. Да не си била с любовник? 😂

# 3 266
Понеже явно има ниша на пазара, предлагам на Анета и тя да напише книга. Тя се оказа по-далновидна и от Данчето.

# 3 267
"И какви доказателства се предполага да даде Мартин? Да ги е снимал на калъп? - Едва ли."

Ами като няма доказателства, тогава какво? Дума срещу дума.
Защо на него трябва да му вярвам, или вече има някаква субективност, взимане на страна, значи истината се губи.
Ами не му вярвам. Подлец си е той.

# 3 268
Значи само финалът на ПО, в който той с две думи ѝ каза "Кой, аз ли не съм те е..л?!?" съпроводено с просташките подвиквания на други жени от дивана, ми стигат.
...

Грозно беше, в голяма степен - да. Грам не ми е важно дали са се валидирали или не. Със сигурност не бих се възмутила - от Даниела или от него - и да са, стига да е доброволно. Предполагам повечето възрастни хора също.

Според мен Мартин искаше да я удари там, където би я заболяло - по кесията на любовника. Защото, забележи, че тя не каза "Това е нещо лично, няма да коментирам". Тя директно отрече. И направи една много престорена усмихната физиономия с очи нагоре, много подобна на онази, когато я попитаха на викторината дали е обвързана. И се притесни, в очите й нямаше смущение, а страх. С други думи за нея бе по-важно да отрече, отколкото да запази личното си пространство.

А според мен излъга, защото Мартин за една отказана целувка орева цялото предаване, представям си какво щеше да бъде, ако му бе отказала кекс.

# 3 269
Ами нали я беше проверил в предаването и застана горд зад избора си. При положение, че ти сам си я защитавал и твърдял, че е чиста 3 месеца предаване, сам си си виновен сега. Grinning

Още една хипотеза:
А дали не е всичко щоу и пост-шоу сценарий? Мартин да е искал да направи мръсно на любовника на Даниела, по негови си причини, его или друго. Проучил е Даниела, знаел е чия „държанка“ е и съвсем целенасочено са създали този сценарий с приятелчето му (и съфамилник) продуцент. Разиграват голямата влюбеност, мнителният и голям стратег Мартин нищо не го събаря, нищо, че всички се опитват да му „отварят очите“. Заяжда се малко за колието, ама и след като чува за запорите, пак коленичи и предлага пръстен.
После в София тутакси проглежда, щото някой нещо му казал. (Каква е разликата с опитите за отваряне на очите вътре?) И за няколко „провинения“ изведнъж се чувства тотално излъган. Но пък така можа да покаже, че е „прелъстил“ държанката на конкурента и да размята него  и семейството му в ефир, нищо че не му каза името. Унижавайки нея, удря по него. Та не е ли всичко съшит сценарий за жегване на конкурента? По-скоро бизнес конкурента, не толкова бажданака. Защо, те си знаят. Може да са кръстосали пътища по бизнес.
Както казах, хипотеза.

Общи условия

Активация на акаунт