🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 345
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 135
Дано скоро да пуснат надкаст с Роси. На екран не се видя нищо фрапантно с нея, но изглежда никой не я харесва и се държат много снизходително с нея. Това че Васил не искал да излиза с нея на среща беше ужасно не кавалерско, надали е толкова неприятна. Също така сякаш продукцията иска да я унижи.

# 3 136
В момента този другарски съд е във форума и порицава всеки, който има противоположно мнение.
 За Даниела се говори против от почти всяка в Преди Обед, още от преди финала са с тази настройка. Не съм била на тяхна страна, сега също не съм съгласна с това, че бяха много срещу един, но от споделеното от Мартин вярвам повече на него, защото Даниела не го опроверга.. по-точно не каза нещо, на което мога да повярвам и честно казано съм разочарована от нея като човек, надявах се да е по-добра. Не деля хората на мъже и жени, гледам кой е крив и кой е прав.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 13:29 от BobbyDyl

# 3 137
Дано скоро да пуснат надкаст с Роси. На екран не се видя нищо фрапантно с нея, но изглежда никой не я харесва и се държат много снизходително с нея. Това че Васил не искал да излиза с нея на среща беше ужасно не кавалерско, надали е толкова неприятна. Също така сякаш продукцията иска да я унижи.
Не е ставало дума, че е неприятно, а че ще я заблуждава. Поне аз така го разбрах.

# 3 138
Това, че Данка е патологична лъжкиния (дето вика Ряпата лъже като "млада българка" Grinning Grinning) беше видно в предаването. То миналото й беше, все едно преди 1-2 години се е родила, противоречеше си, действията противоречат, на това което казва (пример - не пиела алкохол), невербалното не отговаря на думите.
Та на мен ми хареса, че го изрекаха в национален ефир.
Това че са поканили цялата агитка, показва, че Марто се чувства слаб.

На средата съм на Надкаст с Любомира.
И тя ми ми е по-симпатична сега.
Държи се с достойнство. Умна е.
Имала здравословни проблеми в предаването, а после паник атаки Sad

Всеки от само-"излъганите" - Роси, Бубка, Марто има какво да си вземат от предаването и може да им помогне много.

# 3 139
Не е ставало дума, че е неприятно, а че ще я заблуждава. Поне аз така го разбрах.

Именно, и аз така го разбирам. Той вече така се беше оакал спрямо нея, че щеше да се чувства много неловко.

# 3 140
Хора, представяте ли си бат Марто след някоя и друга година да решат с родителските тела да го пушнат на политическата сцена, било да се присламчи към някои от новите и младите формации, или изцяло нов проект с други ентусиасти.

Може да звучи хумористично, но като стой та гледай утре може да го видим с Бюлетина № еди си кой, изтипосан и изпъчил гърди.

Ще си спомняме тогава този сезон и "откъде е тръгнал". Smile

Пази боже!

# 3 141
Ми, признавам си, за мен тия риалити-та са си дъно и общо взето, не си признавам без бой, че гледам "Ергенът". 😁
Това говори много тъжно за личната свобода , Тес, за хората и средата, сред които се движиш.
Тези , които си позволиха от по-близкия ми кръг да ме светнат още в първи сезон, че такива простотии не гледат, с категорична, макар и недообмислена отправка към мен, вече са с ограничен достъп .
Има една мисъл, която много ми допада Ако погледнеш хората в твоя кръг и не се вдъхновяваш/или си подценен), значи нямаш кръг, а клетка.
Както аз не се бъркам на никого във вкусовете и не се изказвам за досадните кулинарни реалита на мои познати, задължително изисквам и реципрочно отношение.
Да, много е тъжно, че хората около мен не гледат "Ергенът". И на тях им е мъчно, но... преодолява се.
🙂

# 3 142
Оставете ги тези простакеси - всичките са един дол дренки. Твърде много ефирно време им се даде.
По-интересно ми е кой изобщо би се навил повече да участва в шоО на НН?? Не му ли стана неудобно поне малко да плюе участниците и да си измива ръцете с тях. Оправда собствената си некадърност с тях.  Страшна постъпка, на професионалист и мъж. Тия дето са вътре ги знаем - дъното на обществото, от тях очакваме цирк и зрелища, ама този се има за по-извисен уж, пък то - същата плюнка.

# 3 143
  • България
В България всяка актриса над 40 е с дрезгав и неприятен глас, Любомира с нищо не се отличава. Тия от чужбината не са чували за нашите актьори-комини.
Любомира трябваше да види, че Вики е гей в предаването, не я гледа с похот и само ѝ намира кусури (потна, неподдържана). Ще излезе по-заблудена от Росица.
Все ми е тая за Любка, ако участва във филм със сигурност няма да го гледам. Същото се отнася и за останалите некадърни актриси - Клавдия, Бранка,...

# 3 144
Твърде черно-бяло разсъждавате. Аз съм в отбор "Мартин", без да защитавам всяка негова постъпка.
От Даниела в предаването се искаше да е необвързана, а се оказва, че не е. Отделно от това твърде много пъти си противоречеше, че със сигурност много пъти е излъгала. Това "нападаме".
Не значи, че другата страна е чиста като сълза, но връзката с Йоана няма нищо общо в случая - били са двама пълнолетни необвързани хора и отношенията им нямат общо с тези между Мартин и Даниела.

# 3 145
Ми, признавам си, за мен тия риалити-та са си дъно и общо взето, не си признавам без бой, че гледам "Ергенът". 😁
Това говори много тъжно за личната свобода , Тес, за хората и средата, сред които се движиш.
Тези , които си позволиха от по-близкия ми кръг да ме светнат още в първи сезон, че такива простотии не гледат, с категорична, макар и недообмислена отправка към мен, вече са с ограничен достъп .
Има една мисъл, която много ми допада Ако погледнеш хората в твоя кръг и не се вдъхновяваш/или си подценен), значи нямаш кръг, а клетка.
Както аз не се бъркам на никого във вкусовете и не се изказвам за досадните кулинарни реалита на мои познати, задължително изисквам и реципрочно отношение.

Много е загадъчно какво правят такива хора в сряда вечер например в 20:00 ч, ако не гледат някое реалити, в случая Ергенът. Аз друго по тв-то не гледам - новини, сериали. Просто ги надраснах и вече не са ми интересни

# 3 146
Това, че Данка е патологична лъжкиния (дето вика Ряпата лъже като "млада българка" Grinning Grinning) беше видно в предаването. То миналото й беше, все едно преди 1-2 години се е родила, противоречеше си, действията противоречат, на това което казва (пример - не пиела алкохол), невербалното не отговаря на думите.
Та на мен ми хареса, че го изрекаха в национален ефир.
Това че са поканили цялата агитка, показва, че Марто се чувства слаб.

На средата съм на Надкаст с Любомира.
И тя ми ми е по-симпатична сега.
Държи се с достойнство. Умна е.
Имала здравословни проблеми в предаването, а после паник атаки Sad

Всеки от само-"излъганите" - Роси, Бубка, Марто има какво да си вземат от предаването и може да им помогне много.
Ооо, милия, слаб, Мартин, да ги ожалиш. Мастагарков, Емануела, Денислава, Рълев, Виолета, Йоана и много други могат да потвърдят. Той се чувства много слаб, особено, когато те е притиснал с крак в трахеята.

# 3 147
И аз от надкаста с Любомира. Въпросът от кутията на Пандора дошъл, след като продукцията показала нещо на момичетата, за което нямала право да говори, но за което и Даниела знаела. Мисля става ясно, че е въпросният чат за Шопарчето. Явно показан на всички или на когото трябва по време на снимките. Знам, че не е проява на добър вкус да се споделят тук мненията на мъжете ни, но снощи пуснах на моя ПО, защото исках неговия поглед отстрани на човек, който нищо не знае за ситуациите в шоуто. На кадрите, в които Мартин ѝ се репчи да маха колието от бившия, реакцията му беше "какъв е тоя комплексар, трябва да ѝ е станало ясно от този момент какво ще става нататък с такъв мъж". Та по този повод се замислих, че тя вероятно е права да го нарича токсичен ревнивец. В шоуто НН го е убеждавал, "че и такава жена може да се влюби" (ПО или надкаста на Виктор, не помня) и донякъде зеленото чудовище на ревността е било приспано, а после са били нужни 3 (?!?) дни, за да избухне. Още в шоуто му личеше, че потиска неприязън към нея и на фона на последните епизоди обясненията в любов с пръстена изглеждаха малко неадекватни. Тези треперещи пръсти, ярост и желание публично да я срине от вчера са такъв червен флаг, че ако още мислите, че това е нормална реакция на наранен мъж, почвам да се притеснявам за вас, пазете си от такива.

# 3 148
Не е ли редно да има последици за водещата, като участник в унижението, на което беше подложена Даниела.
Петя Дикова не беше ли свалена от предаването, което водеше заради децата на  Вики Терзийска или беше съвпадение?
😉А аз настоявам Наум да бъде свален като водещ, заради прокламирането в национален ефир на обидни за жената модели на поведение, като този на Даниела 🙃 Да, възмутена съм от факта, че жени модел Даниела са обобщен образ на съвременната бг жена. А отношения тип Даниела, се показват, налагат и приемат с един снизходителен израз” Ами такава си е, но не заслужава …” . Критика,  възмущение, корекция- какво не заслужава? Аз мисля, че грозното поведение на Мартин е реципрочно на грозния модел жена тип Даниела… Защо моралният линч да не е и към двамата?!Жертви не са Даниела и Мартин, жертви сме ние- зрителите.  
Изобщо не ми е жал за социопатната, пресметлива и лишена  от емоции Даниела и невротичния Мартин.
Чудя се на всемирното възмущение за дискусията в ПО, чак Водещата да бъде свалена😵💫😵💫😵💫
Аз не я харесвам като водещ, семпла, повърхностна, с вид на винтидж куфар, но каква вина има за натвореното в “Ергенът”? Трябваше да се покаже и разкаже някъде всичко. При Ризова по- добре ли би било?
Лирическите герои- Викторивци, Мартиновци, Даниели и Любомири са константни и не зависят от Водещи и възмутени Бг- Мами-Лели Пенки според Даниела- мъченица😜

Мартин на клада, Водещата на гилотината, НН с паве в шриланкския океан…🤣
Дана опростена, щото вкупом се възмутили от лъжите ѝ и фалшивия ѝ образ и тя страдала. Защо? Ощетени сме ние, като жени, като зрители от подобни на Даниела и Мартин социални паразити…
А другите понеже бяха за любовта? Стига. Освен това НН го е позволил това, Даниела си казваше каква е, той го излъчваше и подкрепяше, сега реве за любовта. Или всичко зависи от Мартин. Има едно човешко отношение, една граница, която беше премината, още повече че беше извън предаването вече. НН като е толкова морален, да не беше излъчвал разсъжденията й в ефир.

# 3 149
На мен ми става жал за Данчето, чак пък толкова да се брани честта на Мартин-разбитото-сърце. Двамата са си един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт