🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 408
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 105
Не е ли редно да има последици за водещата, като участник в унижението, на което беше подложена Даниела.
Петя Дикова не беше ли свалена от предаването, което водеше заради децата на  Вики Терзийска или беше съвпадение?

# 3 106
Николов може би просто го е яд, че не е получил процент от продажбата на книгите на Даниела. Такава реклама да ѝ направи, че до последно си мислех, че Даниела е негов човек.

# 3 107
  • в сърцето на един мъж...
До защитничките на Даниела:
Айгюл, извинявам се!

Това е жена, която се срамува от потеклото и родителите си (за да си смени името), която се е обезобразила след куп корекции и която проповядва елитно простотуиране заслужава точно това което получи. Всъщност тя не получи другарски съд, защото Ники Николов не може да я натисне, Мартин си изпусна нервите, а агитката му беше излишна. Но това няма никакво значение какво представлява самата Рупецова.
Ако тя беше честна към останалите участници и към зрителите щеше дори да извлече полза, но за това е необходима емоционална интелигентност, каква тя не притежава.
Тя е просто един изключително добре обигран мошеник. Един патологичен лъжец, който ще те купи, продаде, пак купи и пак продаде без да му мигне окото.
Това е жена, която няма образование, няма професия и проповядва точно това.
Жената да не прави нищо освен да краси стаята (т.е. шанс имат само красивите жени с корекции по себе си, за да покриват тренда) и да вдига краката срещу определена цена.
Да не гледа деца, да не готви, да не се грижи за дома. Нищо подобно. За тези неща ще има детегледачки, чистачки и готвачки.
И не стига всичко това, но и да има свободата да си пътува с приятелки по екзотични места.

WTF?

Тази ''жена'' живее в някакъв собствен свят и си мисли, че е уникална, а всъщност е болезнено елементарна компаньонка и нищо повече.

Дяволо, много те харесвам, обаче не си прав. И не, не сме защитнички на Даниела, а сме против отношението към една жена. Нито тя е единствената, дето се е продала за пари - от тия вътре няма нито една чиста и бяла, нито тя е единствената, дето е мимикрирала. Но понеже има смелост да заяви какви са й позициите, всички я изядоха. И не, не съм привърженичка на проституцията и валидацията на такава, но не ми хареса отношението към една жена.
Ферай не са я пуснали, за да няма подкрепа Даниела. Което също е част от плана и е доста грозно.

# 3 108
Не е ли редно да има последици за водещата, като участник в унижението, на което беше подложена Даниела.
За какво да я свалят? Тази атака си беше подготвена от редактори и цял екип. Поканени само Мартинките, пък предварително подготвени скрийншоти се показваха, какво ли не. Подготвено от кой? Или от Николов, за да се подмаже на Мартин, или от самия Мартин. Яна прави каквото ѝ е казано. Ако ще я свалят от ефир, ще е по-скоро, защото не може да коментира адекватно и прекъсва гостите си.

# 3 109
Дам понеже Ферарито е такъв оратор, че щеше да защити изобщо нещо . Joy

# 3 110
Дам понеже Ферарито е такъв оратор, че щеше да защити изобщо нещо . Joy
В Надкаст си говореше доста адекватно. Беше като друг човек.

# 3 111
Ако са искали да е честно, щяха да са по равен брой от двата лагера.

Ивайло, хайде стига, знаем те какви кифли харесваш. НН не каза ли, че ти си скаутнал Ферарито? Защо сега така ѝ сипваш?

# 3 112
А каква беше тази малоумна история с розите ? Кой точно ще се хване, че приятелки й подарили 500рози??? Че и били на намаление .
Ние да не сме в 3клас и да вярваме на това, еле пък Мартин, дето е страшно обигран.
Поканила го да ходят на Мадивите заедно, почивката платена от някой си, условието е да не си правят сторита/снимки заедно(според Мартин).. отговорът на Даниела: ама то не е позвлолено да си правим сторита и по договор...  само толкова? Не е нямам любовник, не е сама си я платих?
Тя нито потвърждава, нито отрича за много неща.. по този начин избягва да отговори директно, правеше го в предаването много пъти... това е ок, за да се защитиш например, но в едни истински отношения с някого, оставят нотка на неискреност и аджеба ти кой си/ коя си всъщтност? щом не искаш да разкриеш толкова неща...

# 3 113
Жалко наистина, че са наснимали Надкастите предварително и сега не могат да им зададат въпроси, свързани с ПО.
Не гледах целия Надкаст с Люба, защото ми е скучен, общо взето за всичките си интриги се оправдава "маййй Диана каза за целувката на Роси" "аз само подхвърлих на Виктор" "аз само на Бранимира казах".
Според Люба Мартин бил пример за мъж, точен, коректен, много добър приятел.....въй мамо, да ви имам критериите, дано никога не го настъпите, не го погледнете накриво, не забравите да му върнете поздрав в социалните мрежи, че тоя не подбира като почва да сипва.

# 3 114
  • Out of the Mix
Хора, представяте ли си бат Марто след някоя и друга година да решат с родителските тела да го пушнат на политическата сцена, било да се присламчи към някои от новите и младите формации, или изцяло нов проект с други ентусиасти.

Може да звучи хумористично, но като стой та гледай утре може да го видим с Бюлетина № еди си кой, изтипосан и изпъчил гърди.

Ще си спомняме тогава този сезон и "откъде е тръгнал". Smile

# 3 115
Николов може би просто го е яд, че не е получил процент от продажбата на книгите на Даниела. Такава реклама да ѝ направи, че до последно си мислех, че Даниела е негов човек.
И също това, че Мърчин не получи вализация като мъж. Ако Даниела беше потвърдила, че са правили нещо по-така интимно, да му затвърди егото на уникален любовник и мачо, а тя с отрицанието си го закопа и удари баш по болното място. Дори няма значение дали е имало или не, кой лъже и кой не, акцентът е другаде.
Клакьорките му са топкова жалки, добре че делят една обща мозъчна гънка, за да не се видят как изглеждат отстрани. Ще ги използва докато му трябват за мачо имиджа и ще ги изплюе и тях.

# 3 116
Ми, признавам си, за мен тия риалити-та са си дъно и общо взето, не си признавам без бой, че гледам "Ергенът". 😁 Този тип продукции задоволяват най-низките воайорски страсти и в този смисъл, не очаквам абсолютно нищо друго, освен панаири и сеир. Участниците го знаят отлично и доброволно си дават за*ника срещу слава. Панаир имаше чак накрая, целта е постигната.
Сега, ако в "Култура бг" се завихри махленска разпра - да се потреса, ма в коментарно студио за "Ергенът"...
На фона на претенциите на всички тези участници в този сезон, дъното е двойно! Прокопано е даже и има насрещен излаз. Laughing Емануелка е пуснала песничка "Дъното копаеш" в чест на това и поздравява каста на мажоретките заедно с техния гуру Joy Joy Joy
А на Росица на мястото, ако съм, ще изчезна безследно и ще гледам да не научат нищо повече за мен. Добре че не ѝ дадоха думата, че и тя беше с микрофон в ръка. Щеше да се дозакопае с нейната неадекватност. Момиче, спри да качваш тези малоумни неща в Тикток и инста, не ти помагат.

# 3 117
Силвия и тя там като атрактивна участничка, тя освен разни муцки в Инстаграм май друго не умее, нея и добродушна не бих я нарекла. Жена на възраст с деца, а останала в развитието си някъде между 20 и 25, разни фейсбук чатове се разнасят и показват, не знам ръководството на БТВ къде спи!

# 3 118
  • София /Абсурдистан
За мен интимните въпроси дали са правили секс бяха безкрайно излишни и твърде много навлизане в личното пространство. Този въпрос зададен публично винаги цели да унижи жената.
На такъв въпрос бих отговорила на тъпата и дебела водеща, че не е нейна работа.

# 3 119
Клакьорките му са топкова жалки, добре че делят една обща мозъчна гънка, за да не се видят как изглеждат отстрани. Ще ги използва докато му трябват за мачо имиджа и ще ги изплюе и тях.
И те го използват. Хем безплатно ядене и пиене, хем си отмъщават на Данка, чрез него. Като Мърчин осъзнае колко го манипулират тези квачки, ще трябва втори път да излезе и да каже, че е най-големият балък в национален ефир.

Общи условия

Активация на акаунт