🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 520
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 970
Гледам пак и Ники Николов направо се обърка като GPS в Чепеларе. Първо вика: „Без трети ерген — провал!“, после: „Мартин изнесе сезона на гърба си!“ Айде де, реши се – или Мартин е герой, или е спасител по случайност. Човек ще каже, че Ники си реди сценария на момента, докато си връзва зелените маратонки. Очаквам в следващото издание да каже, че и той е бил таен ерген, ама никой не го забелязал, щото бил камуфлажно облечен.
Какъв сезон е изнесъл? Той беше всичко друго, но не и ЕргенА! Уан мен шоу Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много на сериозно се вземаше, командореше кой какво да прави и не прави. Разбира се очакваше всички да му се възхищават. На втория ден заяви предпочидания към Дани и останалите момичета му бяха за пълнеж, сорри за невероятните му статегически войни. Та и тон на останалите ергени и моми задаваше, какво да правят и не правят.
Много си беше повярвал и позволил не без благословията на продуцентите.
И ако си мислите, че на публиката ни беше забавно. Не, не ни беше.
Марто си беше объркал предаванията и си беше за Изпудуркане.

Тази сутрин беше топа на излагацията в сутрешното шоу.

# 2 971
Мартина е вдигнала 70к последователи. Не просто, че ще се навият, ами ще се блъскат да ходят в новия сезон.
Едва ли, доколкото си спомням в предния сезон още преди да свърши шоуто, вървеше реклама на кастинг за желаещи да се запишат. И щом са прибягнали до лов по Инстаграма, е ясно колко са били желаещите. Плюс това, НН сам се издаде за Роси, че е кандидатствала в по-предни сезони. Разровили са се из по-старите кандидатури, щот от този...нъц.
Изключвам онези, които са си платили да влязат или уж препоръчани от някой.
Малко по-сложно е. Имаше много перипетии дали ще има нов сезон на Ергенът, самият Николов каза, че са почнали да го правят през октомври при първи срещи през декември.
Възможно е и кандидатурите веднага след предаването да са пренасочени към "Любов в Рая" на Тушев, а Николов да е работил само с "рестартиралия" кастинг

# 2 972
А слухът, че Даниела се казва Айгюл откъде тръгва? Даниела не е любовница на Бачорски, тя си е близка приятелка с неговата жена и още няколко девойки тип златотърсачки. Даниела има и бивше гадже, близък приятел на Даниел, а и Даниел изобщо не е достатъчно богат за нея, така че според мен това е пълна глупост.
Не знаех, че Бачорски не е много богат, допуснах, че е щом се спряга името му във връзка със 500те рози.
Освен, че са от едно село ( Богутево мисля...), жена му на Бачорски, не е ли доста по млада от Даниела ?

# 2 973
Скрит текст:
Гледам пак и Ники Николов направо се обърка като GPS в Чепеларе. Първо вика: „Без трети ерген — провал!“, после: „Мартин изнесе сезона на гърба си!“ Айде де, реши се – или Мартин е герой, или е спасител по случайност. Човек ще каже, че Ники си реди сценария на момента, докато си връзва зелените маратонки. Очаквам в следващото издание да каже, че и той е бил таен ерген, ама никой не го забелязал, щото бил камуфлажно облечен.
Той го обясни добре какво имаше предвид, но беше ненужно груб, човек невинаги трябва да казва всичко, което мисли. Според него рейтингът е заради Мартин, но сезонът е щял да свърши твърде рано и няма как да пуснат толкова кратък продукт. За Васил каза, че е бил единственият, който е имал готовност да тръгне веднага. Намира Мартин за интересен, но твърде рано е избрал. За Виктор каза, че не се е справял и са прибегнали спешно към Васил.

Съветът, който е дал на Васил, да чете на финала, беше голяма грешка.
Васил не искал да чете, но той му пуснал австралийската сцена с четенето. Сигурно и на Мартин е преразказал как се разделят след 3 дни. Приказката свърши, най се притеснявал от действителността в България, повторено няколко пъти в предаването.

# 2 974
Много кофти се получи за чичака на Даниела, щото жена му не е сляпа и глуха.
Не си представяйте, че жена му е някоя отрудена изоставена от мъжа си женица на средна възраст, на която са и тропнали децата и ѝ слагат системно рога...

някъде да съм казала това ... не си преставям нищо, освен как би могла да се чувства от тази неочаквана публичност

# 2 975
Другарски съд беше ролята. Можеш да изобличиш измамник и без помощ от скамейката. Можеха да пропуснат кокошките и въпросите кой с кого и дали си го е слагал, и кога също.

# 2 976
Кокошките можеха да ги пропуснат - защото само попречиха и изядоха времето. Но хора, лъжите са си лъжи и това е. 😉

# 2 977
Опит за същия другарски съд имаше и в предаването под формата на въпросите, където Ана Мария удобно накара Косара да хвърли бомбата. Откъде Ана Мария изведнъж е открила, че Даниела има любовник. Мартин твърди, че не е могъл да разбере преди предаването, защото тея неща били скрити, а Ана Мария откъде е знаела още вътре в предаването....нали този любовник бил обществена тайна демек всеки знаел..след това любовника свободно джитка с Даниела по огледи. След предаването пък влюбения Мартин май не е намерил време да се видят с Даниел, щото все е бил в Джанъм, та си початили като в 5 клас цели три дни, докато разбрал откъде са розите, кой е любовника и че тя отпрашила за Турция. И това така скрито нещо изведнъж му докладвано от някакви приятели на въпросния човек. Всичко е някак доказвай, че нямаш сестра

# 2 978
Другарски съд беше ролята. Можеш да изобличиш измамник и без помощ от скамейката. Можеха да пропуснат кокошките и въпросите кой с кого и дали си го е слагал, и кога също.

Аз се чудя за какво беше тоя "другарски съд"?
Реално само мятаха кал по Даниела без да представят всякакви доказателства (дори Даниела ги предизвика).
И кво?
Пак Даниела изплува отгоре защото кокошките и оня петел Елвиса нищо не доказаха, а само се джафкаха половин час.

# 2 979
  • София
Едно нещо стана кристално ясно - искаме реюниън пълен епизод! Не някакви рандъм участия! Истински реюниън, със всички замесени, със всички обяснения, с доказателства и т.н. И още нещо искам лично аз - Мартин на мястото на Наум!
Да! Присъединявам се и аз към тези искания! Blush

# 2 980
Аз пък за нещо друго се замислих. Поправете ме ако греша, но не се ли говореше, че на Мартин му е позволено да си ползва телефона по време на снимките на предаването? Ако е така, тия приятели как така не му казаха за любовника, за хейта от хората към Даниела и за всичко останало, което се коментира около тях двамата?
Пък да е с телефон, но при условие да стои само на самолетен режим, нещо не ми се връзва

# 2 981
Има Джанъм парти Мартин, Косара, Ана Мария, Бранимира, Любомира и хора от екипа, як купон се вихри

# 2 982
Снощи не гледах “финала”, но днес превъртях ПО в името на клюкарската ми воайорство и е това е истински финал. .
Мартин си е доказано дъно-самовлюбен , нарцис, с викоко самомнение , несвенящ се да покаже и демонстрира най-долното в човешката природа. Всичките му публични изяви винаги са свързани с “насиране”  . Николов цял сезон му търка имиджа на забавен и харизматичен бохем , че чарът му се разпръсна дори отвъд празноглавите постинейджърки джанъмки.
Даниела ми беше хубава, а цял сезон се удивлявам на “покоряващата” й грозота. Харесах я постфактум -не беше дребнава , не изпадна в груби нападки  ( а можеше ) , удържа до последно повсеместната атака на хиените. Жената си заяви още в началото -не работи,   50 Хил на месец и обслужващ персонал са базови  , сега всички изненадани и изумени как не е отвърнала на единствения направил предаването влюбен ерген.
Той Мартин в наследственото си нагаждачачество сам се вживя в отредената му роля  да повярва  че избанницата  е  успял  селфмейд социален  психолог. Е като е напуснал шоуто се е отдал на клюки , проучване, интригантската му природа се е развихрила.
Но този -продуцентът е  най-голямо разочарование ( сам дали се понася ????) . Толкова неадекватен , беден речник , неуместен , изключително непрофесионално поведение. Вродено му е явно да маже, клюкари , да борави с лична информация Тупарев добре го е нацелил. Смешникът  хвърли вината  върху участниците, но той екипът му не  носят отговорност , че не сътвориха нищо извън пошлото.  Той  и топ психолозите му ( вкл. онова Маги) са се справили.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 02:47 от gerido

# 2 983
Аз пък за нещо друго се замислих. Поправете ме ако греша, но не се ли говореше, че на Мартин му е позволено да си ползва телефона по време на снимките на предаването? Ако е така, тия приятели как така не му казаха за любовника, за хейта от хората към Даниела и за всичко останало, което се коментира около тях двамата?
Пък да е с телефон, но при условие да стои само на самолетен режим, нещо не ми се връзва
Ще се позабавлявам обратно.🙂Не знам дали Мартин е имал достъп до телефон, но Даниела е имала лаптоп, как не е разбрала примерно от сезона на ИВ, че ще й се стъжни живота ако настъпи "неврона" на Мартин, защото гледалите знаем.

# 2 984
  • София
Благодаря на всички момичета за подробния преразказ на сутрешния цирк!🌹
Няма да коментирам публичния линч на Даниела с всичките клакьори и мажоретки. Няма да я защитавам, нито ще хвърлям още л*на по нея. Бих я посъветвала да напише книга /наръчник/ как да познаем нарциса /насилника- емоционален и физически/ и как да бягаме с двеста от него.
Искам да кажа нещо за Николов - бляк🤮. Какъвто и да е Виктор, той го унижи грозно.  Васил също. Васко беше дърво, но му спаси сезона, който неговият приятел разбишка. Из@ра се на най-романтичната /единствена/ среща… На практика - плю върху себе си …

Това е първият и последен Ерген, който гледам. (Бях зарибена от няколко клипа с Валерия и Евгени 😉). Не знам кой, що-годе нормален, би се записал в следващ сезон. Но…може би психопати и нарциси ще се намерят 🖕

Общи условия

Активация на акаунт