🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 260
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 865
НН хвърли Виктор и Васил под автобуса. Резонно — те са взаимозаменяеми красавци, ходещи шаблони. Винаги ще се намерят такива. Мартин е много по-ценен образ и се надяват да го ползват за бъдещи проекти, затова си го пази и му ближе подметките. А и Мартин знае как да омайва хората и да сформира свита около себе си.
Знае той, добре че са техните, че повечето хора ги е страх от него. Иначе не го ли виждаш какъв е пинчар. Ако му спрат кранчето, ще гледаме Малък Тошко 2

# 2 866
Защо се чудите, че има женени мъже, които купуват апартаменти на любовниците си? Това, което за мен е необяснимо, че купуват на индивида Айгюл.
Защото ако ѝ купуваха апартаменти, коли и ѝ плащаха почивките до Малдивите, нямаше да има запори, да се бута в предаване с цел да продава книжки за по 50 лв и да стои и да слуша нападките и обидите на п*тьо и АМ.

# 2 867
НН си застреля с един куршум всичките актьори и статисти. Сега как ще намери нови баламурници за новия сезон. И в Ергенът не им спестяваха униженията, и в ПО също. Маги не става за нищо. Една нормална двойка не можаха да стиковат. Това не е Ергенът, а Мазохистът.

# 2 868
Мартина е вдигнала 70к последователи. Не просто, че ще се навият, ами ще се блъскат да ходят в новия сезон.

# 2 869
За мен всички имат трески за дялане. И по- тихата групичка (Елвира, Ивет и др.) са ми странни. Държат се като отхвърлени, които много искат да са приети от готините.  Отворените не им обръщат внимание и какво от това.  Да се събират с хора, с които им е приятно.

# 2 870
Скрит текст:
НН хвърли Виктор и Васил под автобуса. Резонно — те са взаимозаменяеми красавци, ходещи шаблони. Винаги ще се намерят такива. Мартин е много по-ценен образ и се надяват да го ползват за бъдещи проекти, затова си го пази и му ближе подметките. А и Мартин знае как да омайва хората и да сформира свита около себе си.
Знае той, добре че са техните, че повечето хора ги е страх от него. Иначе не го ли виждаш какъв е пинчар. Ако му спрат кранчето, ще гледаме Малък Тошко 2

Нищо страшно няма в майка нотариус и баща екс-служебен министър. То кой ли не беше служебен министър последните години. Парички имат, но нямат кой знае какво влияние отвъд това.

Хепимен е потенциално по-страшен, но предполагам дори той е остарял, европеизирал се е и оставил методите за натрупване на начален капитал във Варна от 90-те във… 90-те.

Като много нарциси, Мартин има силен магнетизъм и много добре трениран повърхностен чар.

# 2 871
  • София
Александра върна гривната на Виктор, когато си тръгна, няма как да я носи след това.
Не, че е важно, но имам спомен, че Александра я даде на Капитонова, тя на Виктор и той обратно на Сашка. Последно беше  за любимката и феновете питаха що не я носи.
Да, така беше, но това стана по-рано в предаването, когато Капитонова завидя за гривната. А на последната церемония, когато Александра реши да си тръгва, му я върна.

Хубаво е, че Ники Николов се опита да бъде честен със зрителите, но начинът, по който говореше, беше доста груб и на практика обиди и злепостави и Виктор, и Васил.

# 2 872
"Кои са точно лъжите на изпечената лъжкиня"

Ами най-голямата лъжа- носи колие от бивш любовник, а не от сестра си, това си е направо углавно престъпление

# 2 873
АМ е написала в Тредс "Казах ли ви" ама не знае, че бг мама е казала много преди тя да си намокри косата в Шри Ланка. Няма нищо женствено в това момиче, а на едната снимка с разголен буст се виждат само вени. Тя вместо да търси на Даца любовниците да вземе да си намери мъж, че такава хахава не знам кой ще я търпи.

# 2 874
Даниела ако излъга за секса без да ѝ мигне окото, значи всичко друго олеква и жената просто си лъже.
Защото айде цветята не си ги е пращала сама, нито е длъжна да търпи на Елвиса сръдните и да не пътува, но секс или е имало или не. Да/Не. Няма как да се е случил само с единия от двамата.

Интересно тая тема как ще я разнищят занапред, защото ми се струва че няма да остане така

Аз за това казах, че ако се брои Клинтъновия секс, то секс е имало. Обаче пък Клинтън пред цял свят се закле, че това, което му е правила Моника не е секс, така че...Sweat Smile
Зависи си от гледната точка.
Аз продължавам да твърдя, че Мартин като е видял на каква мат и маскара я правят Даниела по социалките, че и ние тук, направо лошо му е станАло и сега орева орталъка, че е "прелъстен и изоставен". Ами не е мъжко това, направо си е падение. Кой може да се изтъпани пред цяла България и да декларира, че е балък, пък после да се изкара жертва на...собствената си балъщина? Мартин.
Ето това не го разбирам - грам достойнство няма този човек. Даниела всички си я знаеха каква е, то само като я види човек и му става ясно, обаче Мартин Велики е егати и...продължете си изречението сами, ако искате. Wink

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:09 от Janelle

# 2 875
Не знам пишещите тук четете ли си коментарите или просто влизате и "пляскате" нещо !? Изумяват ме колко от Вас подкрепят Даниела . Отделно защо не кажел името на спонсора. Аз лично , може на калъп да видя най-близките си хора и нито на приятелка , нито на приятел ще споделя. Никой няма право да се меси в съпружески отношения. Никога не бих развалила семейство. И за мен това е верую от много, много години. По принцип има мъже , които това им е като чашата с кафе сутрин изневярата. Имах го такъв - хубав, умен , предлагаше наред , а навремето в комунизма беше много "фешън" да спиш с шефа. Дъщеря ми на 17 години ме попита няма ли да помисля за моя живот , защото те отиват да учат и аз оставам с женкаря, пияницата , впоследствие и насилника. Работата ме срещна с мноого качествени хора , имах много предложения , но аз казах, че никога няма да разваля семейство. Десет години след като напуснах съпруга знаете ли какво ми каза - синът ти е глупав като тебе , моногамен като тебе. 16 години той е само с една жена , която в последните две години и половина го направи два пъти баща. Днес ,четейки Ви , му се обадих да му кажа колко се гордея с него , защото при този пример в който е израстнал той е прекрасен съпруг и баща.  Повярвайте , мъжете които прескачат от цвят на цвят го правят от комплекси или защото по онова време това беше модерно. Моят син беше на купон без половинката , заради децата. Те нямат никакъв проблем да излязат тя с приятелки , той с приятели. Даже един път отиде на ергенско парти на яхта без нея , попитах я какво мисли и тя ми каза - той заслужава , преби се да сваля плочките в банята , правеха ремонт. Така оцелява връзка - с доверие, уважение, подкрепа . Разбрахте , че съм от старото поколение. Преди двадесет и пет години ме попитаха да  не съм ки инжектирала нещо в устните - просто са пухкави и с някое червило изглеждат още по-добре. Но , съм имала моменти като Мартин , когато ставам с подути устни. Дали от лекарства или от храна се подуват , а понякога ако прекаля под душа също. Мартин беше "снощен", защото личеше колко е стоял под душа , за да се освести. И  още нещо - Роси , някой от Вас учил ли е в Америка , защото дъщеря ми учи . Знаете ли , когато стана на 21 , при тях пълнолетието е тези години какво ми каза - мамо, нямаш си на идея техните партита какво са , наливане с алкохол , трева , безразборен секс. Просто това е тяхното нормално. Роси си го покани в спалнята и някой от Вас ми прокламират това скромно момиче какво му сторили. Тя е на 25 , не на 18 години. Лампичката и светна , но и беше изгодно да я "изгаси".

# 2 876
АМ е написала в Тредс "Казах ли ви" ама не знае, че бг мама е казала много преди тя да си намокри косата в Шри Ланка. Няма нищо женствено в това момиче, а на едната снимка с разголен буст се виждат само вени. Тя вместо да търси на Даца любовниците да вземе да си намери мъж, че такава хахава не знам кой ще я търпи.
Като ги гледам с Косара, ще си останат стари моми и накрая ще си се вземат двечките.

# 2 877
Мартина е вдигнала 70к последователи. Не просто, че ще се навият, ами ще се блъскат да ходят в новия сезон.
Едва ли, доколкото си спомням в предния сезон още преди да свърши шоуто, вървеше реклама на кастинг за желаещи да се запишат. И щом са прибягнали до лов по Инстаграма, е ясно колко са били желаещите. Плюс това, НН сам се издаде за Роси, че е кандидатствала в по-предни сезони. Разровили са се из по-старите кандидатури, щот от този...нъц.
Изключвам онези, които са си платили да влязат или уж препоръчани от някой.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:10 от mariposa_viv

# 2 878
Защо се чудите, че има женени мъже, които купуват апартаменти на любовниците си? Това, което за мен е необяснимо, че купуват на индивида Айгюл.
Защото ако ѝ купуваха апартаменти, коли и ѝ плащаха почивките до Малдивите, нямаше да има запори, да се бута в предаване с цел да продава книжки за по 50 лв и да стои и да слуша нападките и обидите на п*тьо и АМ.

Нищо не се купува на името на любовницата. Всичко е фирмено. Останалото — в кеш на ръка или директно се плащат почивки и т.н. Никой от такъв калибър не е балък, който оставя дигитална следа, още по-малко да купува коли и имоти на произволни хора. На нейно име може нещо, само ако роди дете (и пак не е задължително).

Иначе Даниела я разбирам защо не се смята за обвързана. Ако има професионални отношения с 1-2-3-4 мъже, това тя не го брои, то си е работа. Отделно жени като нея считат нещо за ексклузивна връзка само при сключен брак или поне пръстен.

Въпросните мъже също не се смятат за обвързани с нея, ако ги питаш. Смятат я за своя собственост евентуално.

# 2 879
Не знам пишещите тук четете ли си коментарите или просто влизате и "пляскате" нещо !? Изумяват ме колко от Вас подкрепят Даниела . Отделно защо не кажел името на спонсора. Аз лично , може на калъп да видя най-близките си хора и нито на приятелка , нито на приятел ще споделя.
Ако не могат да кажат името, няма как да твърдят, че е такъв. Все едно аз сега да кажа, че потребител Нелка123 спи с братовчед на мъжа си. Кой ще ми повярва и защо изобщо би ми повярвал?! Голословие.

Общи условия

Активация на акаунт