🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 292
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 820
Толкова е озлобен гОркия, че като нищо може да не са се валидирали, ами нарочно да го казва, за да й направи мръсно на Даниела.
Кака КоЗара е поискала да я накара да се почувства спИциална и да се отрече от Даниела по възможно най-категоричния начин.

# 2 821
Не знам кой е там редактора на Студио "Ергенът", обаче... защо, за Бога, ни губихте времето като давате 10 минути кадри от предаването?! Защо водещата не млъква, бе!!! Тия хора на воденица ли са правени?! Поканиш гости в студиото и говориш повече от тях. (И оная готвачката от ПО, дето се прави на клоун и тя, дрънка, дрънка, дрънка, спирка няма!)

Защото всичко така се прави в БГ - непрофесионално. Където и да идеш гледат набързо да те претупат и айде чао. Много говориш

На никой не му се занимава с другия- да му чуе проблемите, камо ли да ти помогне.

# 2 822
Предните сезони показваха гривните, колиетата за малко и после мистеризно изчезваха. Когато питаха Александра С1 за Гривната на раздора, тя нещо смотолеви защо не я носела. Явно не могат да говорят по темата.
Александра върна гривната на Виктор, когато си тръгна, няма как да я носи след това.
...
Не, че е важно, но имам спомен, че Александра я даде на Капитонова, тя на Виктор и той обратно на Сашка. Последно беше  за любимката и феновете питаха що не я носи.

НН каза, че Валери от ИВ и Виктор1 са били варианти преди Васко, но те са били заети.

# 2 823
Веднага ли трябва да заживеят заедно? 2025 г. сме бе хора.

# 2 824
  • София
А чухте ли, че Виктор Първи бил вариант да влезе, ако Васил откаже?
НН доста интересни неща искаше да сподели, но не му дадоха думата, уви.
Каза, че Виктор Първи са го ползвали на кастингите да видят жените как действат с мъж. Изпозлвали са и Валери Григоров. А Виктор мисля, че още е с Поли Недкова.

# 2 825
Едно нещо стана кристално ясно - искаме реюниън пълен епизод! Не някакви рандъм участия! Истински реюниън, със всички замесени, със всички обяснения, с доказателства и т.н. И още нещо искам лично аз - Мартин на мястото на Наум!

# 2 826
Предните сезони показваха гривните, колиетата за малко и после мистеризно изчезваха. Когато питаха Александра С1 за Гривната на раздора, тя нещо смотолеви защо не я носела. Явно не могат да говорят по темата.
Александра върна гривната на Виктор, когато си тръгна, няма как да я носи след това.
...
Не, че е важно, но имам спомен, че Александра я даде на Капитонова, тя на Виктор и той обратно на Сашка. Последно беше  за любимката и феновете питаха що не я носи.

НН каза, че Валери от ИВ и Виктор1 са били варианти преди Васко, но те са били заети.
Не, правят разговори с "тестов ерген" на кастингите и единият поканен е бил Васил, но е отказал. Тестовите ергени са били Валери и Виктор1. Сестрите от Америка казаха, че техният тест е бил с Валери и са се разочаровали, че не е той Ергенът.

Spiritlight, абсолютно - казах го още като обявиха, че финалът ще е на 15-ти, а не на 22-ри, даже го очаквах. Спокойно можеха да сбият трите последни епизода в два и после реюниън. Щяха да ударят рейтингите в тавана.
Но БТВ не обичат да са новатори, при тях се правят експерименти само с огромен риск и нищожен шанс за възвръщаемост като "Островът на стоте гривни".

# 2 827
Да дойде един мъж тук да каже, срещу какво би купил мезонет, порше, шопарди и тн., моя го питам ама той не знаел.🤣🤣🤣
Това е истината, как успява без да е топ красавица или безкрайно осъществена така да ги увърти Stuck Out Tongue Winking Eye

Даниела надхитри покер играча, звучи като страхотен con artist, измамница. Но пък да не би Мартин да е по-добър, нито изглежда семеен тип, нито като готов да улегне, и това си е по свой начин измама.

# 2 828
Аааа, това с тестовия съм го проспала.

# 2 829
Един съвет към НН, ергените задължително да са 30+. Нормално Викито да му е все тая дали ще има гадже или не, все пак е млад. Другото много тъпо беше да вкарват отрязаните участнички, единствено Анета можеха да задържат, Ива и Алекса бяха излишни.
И сестрички също бяха излишни.
Аз се чудя, как този мъж  гледа как неговата "жена" 2 месеца се гушка, се целува ( за друго не знаем с сигурност, но най- вероятно се случи и това) с другия мъж, и когато тя се прибира той й купува мезонет???

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 21:10 от Альона А

# 2 830
  • Варна
Толкова е озлобен гОркия, че като нищо може да не са се валидирали, ами нарочно да го казва, за да й направи мръсно на Даниела.
Кака КоЗара е поискала да я накара да се почувства спИциална и да се отрече от Даниела по възможно най-категоричния начин.

Как е преживяла всички страстни целувки не знам 🤣🤣🤣🤣🤣
Миличката, направо съчувствам. Сигурно като целува Мартин или си вдига краката й изниква образа на Даниела. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 831
... за мен Мартин бе Топ. Точен в изказа си, честен, откровен, един път не се запъна. Каза си, че е тъпанар.
Joy Joy Joy Joy Joy
Искрено се разхилих на глас!

# 2 832
Чудя се как може някой освен Мартин да вярва, че някой си любовник тръгнал да купува на Даниела мезонет в Сф. Joy  Вие още малко ще я изкарате някаква богиня Данка, която би трябвало така добре да манипулира мъжете и да ги секси, че да са готови дори да банкрутират в нейна полза.
Бай Марто си е филмар, параноик, ревнив и с нарцистично разстройство вероятно. Данка може и психопатка да е, няма да се учудя. И двамата са много токсични, лъжат, мажат и живеят, за да си съхранят егото. Всъщност са адски комплексари и много неуверени хора.
Мартин се опитва да замаже своята токсичност като изобличава Данка, но е същият като нея, явно по-слаба версия.

# 2 833
  • София
Аз не мога да разбера защо някой би съжалявал Даниела. Доброволно е влязла в предаването с вдичките си измислени лъжи. Надали е очаквала, че нещо няма да излезе наяве. Всичко в нея е режисирано до край, още в началото си личеше, че е влязла с мисия или да се промотира или да натрие носа на някой отвън.  Това с колието голяма тъпотия, чак като влязла сестра й измислили, че е от нея, после пък 500 рози от приятелки. Дори и да не си параноик ще ти светнат червените лампички.

# 2 834
Косара що не даде малко джиприсанчита на Марто преди живото студио, а уж добра приятелка му се пише.

Общи условия

Активация на акаунт