🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Предните сезони показваха гривните, колиетата за малко и после мистеризно изчезваха. Когато питаха Александра С1 за Гривната на раздора, тя нещо смотолеви защо не я носела. Явно не могат да говорят по темата.
Александра върна гривната на Виктор, когато си тръгна, няма как да я носи след това.

Аз не че защитавам Мартин, но ми е странно как някои го обвиняват в това, че бил спал с Йоана вечерта, преди да тръгне за Шри Ланка. Не виждам какво лошо има в това, освен че не е особено честно към момичето да го ползва само за секс, след като са скъсали. Но иначе към онзи момент той е бил свободен мъж, който може да си ляга с която пожелае. Не го е направил след като е харесал Даниела, че да се упреква в безочие и наглост.

А Ники Николов не знам дали не си хапе благородното продължение на гърба в момента, че този фурор, който произведоха, не се случи в предаването, а в ПО. Да беше заимствал от чуждите формати и да беше направил един последен епизод, в който всички участници се събират и се изясняват отношения и позиции. А той завалията, само за четенето от тефтерчето взел идеята. Joy

# 2 806
Мартин щеше да спечели смипатии ако замълчи когато Даниела каза ''Не не сме имали интимност''. Той обаче си вкара автогол като тръгна да я разобличава на всяка цена. На всички ни е ясно че бъркаха кекс заедно последните дни на шоуто, но той щеше да излезе пич.
Излагацията стигна до там, че Даниела взе да изглежда симпатична.
Пак нямаше да спечели симпатии, защото нямаше аргументи. Единствено, че някакви приятели на уж любовника ѝ му писали да го питат правили ли са секс. Ми аз сега ако му пиша, че съм любовница на баща му (примерно) ще ми повярва ли? 😂 Болезнена ревност.

# 2 807
Даниела не беше ли в Истанбул с Бачорски Фемили , може и да се бъркам, не следя много-много изявите на теЗ звиздИ след като излязоха. Но с когото и да е била, не е ОК да е драснала без да му каже, ден-два след като се прибраха от Шри Ланка.
Аз и едно друго нещо ме учуди и не го разбирам. Нали вече и даде пръстен и са сгодени един вид и се прибират в България като двойка. Тогава какви са тези чатения и писания по телефоните, от разстояние. Не са ли живеели вече заедно? Излиза че тя си спи във вкъщи, Мартин и той си е у тях. И си пишат лека нощ всяка вечер. Нещо странно има.

Тя цялата история е леко нелепа, но тя каза, че било защото не можело да се показват заедно заради договора с продукцията докато върви предаването. Има логика.

Но и това, което Мартин разказа, как ей тъй без да му каже заминала за Истанбул, ами или има спонсор, с когото е била, или просто грам не ѝ пука за него.

Били са заедно, да.
https://www.tiktok.com/@ednodrugo/photo/7479808462805863702

# 2 808
  • София
Все повече се убеждавам, че повечето богати хора в България нямат никаква класа (вдъхновено от Мартин, Н. Николов и този, който нарича Chopard “шопарче”). И други хаотични мисли, но по-късно..

Хайлайф като хайлайфа, мила моя майнольо. Доста се доближават  до цирковете на Джони Деп и Амбър, дето ги гледахме от съдебната зала.

# 2 809
Остава сега и букета с 500-те рози да е от Атанаска и приятелки и теорията на  Марти-парти и кокошарника около него съвсем ще олекне 😂😂😂, ако и да си има Даниела женен спонсор… м/у другото тв и Мартина се снима същия ден със. Сходен по размер букет, от продукцията ли беше или и тя е влязла обвързана ?
Даниела беше с Бачорски в Истанбул , може за един час да е решила , че и се ходи , тя си каза , че са св скарали с Мартин , явно е искала да го дразни .

# 2 810
  • София
Един съвет към НН, ергените задължително да са 30+. Нормално Викито да му е все тая дали ще има гадже или не, все пак е млад. Другото много тъпо беше да вкарват отрязаните участнички, единствено Анета можеха да задържат, Ива и Алекса бяха излишни.
Ако чете в темата, аз също заставам зад този съвет. Нека не забравяме, че мъжете все пак узряват и по-късно и са готиви по-късно за едни по-сериозни отношения, разбира се, винаги има изключения, но нека да не се разчита само на тях.

И за мен Ива и Алекса бяха излишни, Ива не получи почти никакво внимание.

Бих добавила и да не влизат по средата участнички - двете сестри, които вкараха, също не видях логика, полза или каквото и да било. Александра ми е чаровна, но и тя не получи никакво внимание почти - от това, което бе излъчено де.

# 2 811
А чухте ли, че Виктор Първи бил вариант да влезе, ако Васил откаже?
НН доста интересни неща искаше да сподели, но не му дадоха думата, уви.

# 2 812
А чухте ли, че Виктор Първи бил вариант да влезе, ако Васил откаже?
НН доста интересни неща искаше да сподели, но не му дадоха думата, уви.
Моля JoyТова вече щеше да епично. Joy

# 2 813
Не знам кой е там редактора на Студио "Ергенът", обаче... защо, за Бога, ни губихте времето като давате 10 минути кадри от предаването?! Защо водещата не млъква, бе!!! Тия хора на воденица ли са правени?! Поканиш гости в студиото и говориш повече от тях. (И оная готвачката от ПО, дето се прави на клоун и тя, дрънка, дрънка, дрънка, спирка няма!)

# 2 814
Кои са точно лъжите на изпечената лъжкиня?
1. Получила 500 рози от приятелки.
2. Заспала, докато чатили.
3. Купува си "мазонет".

# 2 815
Е колко пъти да го гледаме Виктор Първи?

# 2 816
  • София
Сега превъртях набързо сутрешния панаир. Защо бяха събрали толкова хора, щом само Н.Н. ще говори? Разказва ли, разказва какво и как мислил, правил и чувствал Виктор, а Виксата седи до него като дете, на което възрастните не дават да участва в техния разговор. Васил гледаше като отровен, Мартина се изживя като съдник и водеща накуп, АМ в ролята на булито на групата, леля Силва-сервилната, Косара ми се стори ремонтирана, Роси - пак статистика, Любомира беше хубава. Мартин и Даниела - каква драма! Мартин е жестоко засегнат и се закопа с тия ченгефайски номера - то следене, то компромати, доказателства, подозрения, чатове, СРС-та за една про@#тка.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 08:50 от Prizma

# 2 817
Много сте изписали и честно не съм прочела всичко.
Сега приключих и аз с Преди обед .
Няма да правя задълбочен анализ на участниците в студиото, но колкото и непопулярно и странно да ви прозвучи, но за мен Мартин бе Топ. Точен в изказа си, честен, откровен, един път не се запъна. Каза си, че е тъпанар.
Даниела ми приличаше на човек, който здраво се е оср-л. Тая е професионална лъжкиня, манипулаторка и нагло същество.
Другите ме мързи да ги коментирам, не са ми толкова интересни.

# 2 818
  • Варна
Толкова е озлобен гОркия, че като нищо може да не са се валидирали, ами нарочно да го казва, за да й направи мръсно на Даниела.

# 2 819
Аз и едно друго нещо ме учуди и не го разбирам. Нали вече и даде пръстен и са сгодени един вид и се прибират в България като двойка. Тогава какви са тези чатения и писания по телефоните, от разстояние. Не са ли живеели вече заедно? Излиза че тя си спи във вкъщи, Мартин и той си е у тях. И си пишат лека нощ всяка вечер. Нещо странно има.
Ами как така веднага да заживеят заедно, поне няколко дена да не говорим седмици трябва да уредят това.

Общи условия

Активация на акаунт