🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 617
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 2 745
Мм, такива "мъже" са жалки и гнусни и дори да дават много нулички за металчета и камъчета, все същата голяма празна нула ще си останат като хора. Че и пъзльовци на всичкото отгоре - представи си да се хвалиш, че си спал с някоя жена, ама да не ти стиска даже името си да напишеш под тези твърдения. Собственоръчно са се кастрирали такива хорица... Даже не е нужно съпругите и приятелките им, като ги хванат, да го правят.

# 2 746
Все повече се убеждавам, че повечето богати хора в България нямат никаква класа (вдъхновено от Мартин, Н. Николов и този, който нарича Chopard “шопарче”). И други хаотични мисли, но по-късно..

# 2 747
Това днес си беше апогеят на предаването… поне в очите на Ники Николов, който гледаше Мартин така, сякаш му е открил антибиотик срещу посредственост. Само дето вместо микрофон му трябваше букет и пръстен.
А аутфитът му? Барнал се като жабок, избягал от модно блато – с онези зелени маратонки, дето крещят: „Искам да съм стилен, ама не знам как!“ Чакаш всеки момент да скочи и да изквакне: „Мартине, ти си моят принц, само ме целуни!“
Ох, ни могъ!Ривъ.
JoyJoyJoyJoy
Нямам грам лайк, а толкова забавни коментари има, че шапка свалям на творците им!

Сега се сетих, че там в сагата с Радост Драганова имаше и бой, споменат в таблоидите.
Но не знаех кой е принцът визуално.

# 2 748
Не може Николов, като директор на продукцията,подписал договори със всеки един участник, ОТГОВОРЕН за продукцията, да прави нещо толкова противозаконно!

Мен ме учудва, че все едно е новина от днес всичко, което отдавна се разбра за Даниела. Детайлите за букети, огледи, почивки са нищо спрямо запорите и подправената биография. А пък са нищо, защото тя от началните епизоди сама се презентира като компания/присъствие срещу почивки вкл. без мъжа, който ги плаща, подаръци, издръжка. Днес нищо ново реално нямаше по нейните Живот и дело. Само “цирката” на btv беше нова, да ползват сутрешно предаване като жълт вестник.

# 2 749
Тъкмо го изгледах това кокошо събрание, ами че на мен ми е смешно. Смешни бяха; съдебните заседателки на пейката, подсъдимата, влюбеният в Мартин продуцент, или какъв му се вика,  не знам, както и самият Мартин с тъпотиите си.
Едва ли е било много трудно за Даниела да запази самообладание при подобни, скалъпени измишльотини, в които беше обвинена от годеника и фенките му Smiley 
Страшни обвинения изкараха, няма що - скалъпени чатове от….никой.. заспала на телефона, отишла на оглед с човек от мъжки пол и отскочила за 3 дни в Истанбул, мръсница долна, какво си позволява?!!?
Това пък; дали правили или неправили секс явно само Ана Мария го знае, Smiley съдейки по реакцията на последната, когато Даниела отрече. Възможно е, обаче това да е било такъв секс, че тя да не е разбрала, дали се е случил въобще, той затова Мартин откачи така,  но трябва Ана Мария да се изкаже все пак, друг никой не знае какво е станало в техните чаршафи…

Данке, предупредих те, че ще те направи на маймуна тоя, но си вземам думите назад, не можа! Смешник.

Адриана и Васил щях да гледам, но само като й видях подаващото се огромно, кичозно, че и червено цвете под сакото, ги превъртях. Айде, няма нужда. По - зле от нея е само Мартина.

# 2 750
Просто няма как да се възмутя два пъти от едно и също нещо.
Ако не се беше бил тъпанът за запорите, когато предаването още се снимаше, няма гаранции, че във финалните надписи нямаше да има И заживели щастливо (като дългата лъжа на Валерия и Евгени), или като другите две “двойки” по месец и несходство.
Сценарият се е изменил в крачка. Затова и опциите за техния финал бяха други, както и да висят до края на предаването, че да ги мушнат в една спалня. А днес - дайте да разобличаваме.

# 2 751
  • Варна/Амстердам
Мартина обаче не осъзнава, че ако тя беше избраницата на Мартин, щеше да я чака същата съдба-батко ѝ Мартин щеше да изкара някой компромат, ама от по-новите, не онзи прашасалия с другия бивш на Емануела. Да не се прави на Света Мартина, знаем, че и нейната репутация не е чиста.

# 2 752
На жените които защитават нарциса Мартин им се казва pick me. Ана Мария и Силвия са нагледен пример за pick me поведение. Смятат че печелят точки като защитаваха и се опитваха да отворят очите на “клетия” застаряващ плейбой.

# 2 753
Мартина пък и тя тръгва да говори, а за развалената връзка на Емануела тя как ли се е чувствала? Всички дето хулят Даниела ся същите по принцип.

# 2 754
  • Пловдив
Динев към днешна дата е с Джия, която е близка приятелка с Мартина. А и самата Мартина е казвала, че с Динев са си останали приятели.

# 2 755
За първи път предаване е по-интересно след края му, отколкото по време на излъчването му.

# 2 756
Едва ли е било много трудно за Даниела да запази самообладание при подобни, скалъпени измишльотини, в които беше обвинена от годеника и фенките му Smiley 
Страшни обвинения изкараха, няма що - скалъпени чатове от….никой.. заспала на телефона, отишла на оглед с човек от мъжки пол и отскочила за 3 дни в Истанбул, мръсница долна, какво си позволява?!!?
Аз не знам как се въздържа Даниела да не се разхили... то беше такава пародия всичко това!

# 2 757
Интересно защо Любо Жечев спря да коментира Ергенът. Много силно беше започнал и после заряза.

# 2 758
  • Варна/Амстердам
Интересно защо Любо Жечев спря да коментира Ергенът. Много силно беше започнал и после заряза.
Да, даже каза, че и "Момата 2" ще направят. Харесвам го, но е малко несериозен.

# 2 759
Някой успя ли да прочете чата който Ники показа и да видим кой е бившия и

Общи условия

Активация на акаунт