🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 362
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 655
Да  бе, занимава  се  тя с инвестиции! Кой би ѝ дал заем, за да финансира тези инвестиции?

# 2 656
Коя е тази кобра?
Да, тези заигравки с Мартин Отмъстителя може да ѝ излязат солени. А като се включи кобрата, чието самочувствие на единствена в живота на Елвиса е засегнато в национален ефир, не искам да си представя какво ще последва. Наистина Даца е много смела.

# 2 657
За секса съм склонна да повярвам на Мартин, това беше единствената точка, която я разклати. През останалото време беше желязна.

Защото това е много важно за нея, да не разбере нейния любовник и да не й се наложи да търси другия😄

# 2 658
  • България
Гледайте какво става, банскалийската батка заплашва. Имаше някакъв Цецо и беше сценарист в Островът. Да не би Ана-Мария да не му е протеже?
Скрит текст:

# 2 659
  • Варна/Амстердам
Днес имам явно доста свободно време и ми се анализира. Smile

Даниела е олицетворение на една особена трансформация — тази на момиче от малък родопски град, което израства между картофените редове и народните песни, и един ден решава, че светът ѝ е твърде тесен. В Чепеларе животът е прост, ясен и повтаряем: зима, ски, лято, туризъм, баба с престилка, която казва: „Стига си гледала в огледалото, хващай метлата!“ Семейството ѝ, докато вари лютеница, ѝ повтаряло: „Учи, чедо, за да не станеш като нас – с крив гръб и прегърбени мечти!“ И тя учи… но явно вместо труд и чест, е избрала специалност „Манипулация с профил хищник“. От картофите до котешкия поглед – пътят е кратък, но добре утъпкан.
А Мартин? Ах, Мартин и неговият фенклуб – бабешки комитет „Св. Мартин Чаровни“. Наредени на дернек пред блока или кирпичена къща, дружно потриващи ръце, ахкат и ихкат от възхита по техния кумир. Мартина и тя се провикна все едно продава диня на женския пазар, а преди няколко години бе в абсолютно идентична позиция, така че нейният морал си е също толкова съмнителен, колкото е и на Даниела.

# 2 660
Даниела ако излъга за секса без да ѝ мигне окото, значи всичко друго олеква и жената просто си лъже.
Защото айде цветята не си ги е пращала сама, нито е длъжна да търпи на Елвиса сръдните и да не пътува, но секс или е имало или не. Да/Не. Няма как да се е случил само с единия от двамата.

Интересно тая тема как ще я разнищят занапред, защото ми се струва че няма да остане така

# 2 661
Всъщност, знаем ли кой е този с апартамента за Даца?

# 2 662
Няма такива простакеси като участничките тази година.

# 2 663
Най-накрая успях да го изгледам този прословут, невиждан и нечуван скандал в Преди обед. И то се оказа супер разочароващо. Реално нищо съществено не се каза или показа.

Мартин от вратата като в 1а - аз не искам да стоя до нея, защото не си игра с мен в голямото междучасие...

Всичките апостолки от Тайната вечеря какво правеха там - не трябваше ли само финалистите...

Иначе за пореден път - слаба богу не от личен опит, а от страничен, през нетолкова дългия си живот виждам какво нещо е "мъжката солидарност", когато трябва да се хвърлят камъни по жена. Никито Н не съм го гледала май другаде досега да говори, но се оказва, че този възрастен мъж бил много чувствителен - плачкал за разбитото от Дани сърце на Марти-Парти, докато Марти се натиска с Коси-Боси на парти. Да беше поплачкал по-добре за Венци, който остана само с 3000лв за каузата си в ОСГ, Никчо, ама както и да е.

Другото интересно беше чатът от... някакви инициали, лол - който случайно имаха да сложат на екрана. Беше забавно как Никито вика: "Не знам дали съм ти го показвал, Дани..." Така супер лежерно се прави все едно тепърва и той му обръща внимание на този мистериозно получен чат - изпратен от... някакви инициали, хаха. А после бам, яяя, той бил подготвен да го покажат на екрана. Ники правилно се е ориентирал към продуценство и режисьорство, а не към актьорска кариера 🤡
А само минутки след това или преди това, Марти-Парти разправяше как не вярвал на Даниела за розите, защото един такъв чат, който тя му показала, можел да бъде сглобен и изфабрикуван за минутка.
Ами той и чатът с инициалите за копието така, бе, Ники и Марти. А и, сори нот сори, но що за страхлив мъж ще разправя как подарил колие на жена, но няма да има смелост да си напише поне името. То така и аз утре мога да кажа, че Хепимен, Марти-Парти или Ники са ми подарили гривна за глезен и да постна чат с инициалите им, с който го доказвам 😂

То даже да е така всичко, самият начин на "доказване" е много... как да се изразя недостоверен...

Мартин защо не звънна, нали щеше да звъни... Не искал да му разваля на господин X/Y/Z семейството - е, той семейството си го е развалил в момента, в който е спал по думите на Марти с Даниела...

# 2 664
Доколкото схванах, чата е бил изпратен до някой от редакторите, от бивш на Даниела, който й е подарил колието Шопард, за да каже, че това колие й е от него. Може и да не съм разбрала. Показаха го, за да стане ясно, че е подарено не от сестра й, а от бивш, следователно че Даниела е накарала сестра си да излъже Мартин.

# 2 665
Ауу тази Анна Мария е страшна простакеса, сега и Елвира заплашва, дива селянка.

# 2 666
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ayyy, голям цирк. Оставя у мен чувство на незавършеност.
Тъкмо започнат една интересна тема и прекъснат за реклама или превключат на друга такава.
Такъв потенциал..не можаха ли да направят обзора 1 час като финален такъв??

Вдигнах кръвно. Smiley

# 2 667
  • ВАРНА
След гледането на Балъкгейт,не мога да не се впечатля от сервилното отношение на продуцента,към Мартин.Той да не би да е платил за присъствие?

# 2 668
Сега да ги върнат пак в Шри Ланка,  да живеят заедно в една вила и да направят един непрекъснат стрийм Joy

# 2 669
Огромното мнозинство от хора, които следихме Ергенът, осъди меркантилността в личните отношения и това беше оценката от първия до последния ден на сезона.
Но не, това не бешe достатъчно!
Трябваше да я смачкат тази златотърсачка публично, да я сринат със земята, да се появи един разгневен мъж и да изстреля залпове по нея, от другата страна да подхване взвода на моралните момичета, водещата да се възмути на фона на екран с чатове от бивш любовник, продуцентът да обясни как трябва да бъде разбирано предаването, да не би някой да остане с погрешни впечатления - искреният, сърцатият, мъж се влюбил истински в една фалшива, продажна, меркантилна жена, която няма място в прекрасния свят на романтиката и любовта на чисто новото, истинско и искрено издание на Ергенът.
Пълен фарс беше тази сутрин, че и опасен. Утре някой друг истински мъжкар ще се вдъхнови от справедливия гняв на Мартин - "Я, как не ѝ цепи басма на тая, размаза я пред цяла България. Що да не ѝ пусна кирливите ризи/голите снимки на мойта в нета. Или за по-лесно да ѝ нацепя един прав".

Общи условия

Активация на акаунт