🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 580
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 640
Даниела трябва да е много смела с тези схеми. Не знам  как не я е страх. Преди много години една манекенка Деси Зидарова беше смляна от любовник заради такива игрички. Не е шега работа.

# 2 641
Не мога да повярвам колко хора наистина смятат Даниела за психопат, защото не й мигна окото. Ще ви се да реве и трепери като Мартин, но не ви се отвори парашута. Цяло студио срещу нея и окото й не мигна - браво! Аз ако бях там, щях да се разрева и да избягам, независимо дали съм права или не.

# 2 642
  • Somewhere beyond the moon and stars
За любителите на конспиративни теории, ето една напълно измислена (няма прилика с действителни лица и събития):

- Данка си има отношения с Mr. X
- Данка влиза в предаването, за започнат хората да ровят, да излезе наяве и да се принуди официалната Mrs. X най-накрая да го натири и Данка да заеме гордо нейното място
- Лицето Марто хлътва с двата крака, което не е по план за никого
- Данка в един момент си казва: “аз да не съм луда да го играя втора цигулка, ако за този мога да съм първа и да си получавам същите неща” и започва да отвръща на интереса
- След излизането си се дистанцира от Mr. X, който не го приема добре и си казва: как ли пък няма да я дам на този софийски дришльо? (Не че е толкова важна, ама моето си е мое) и започва да прави публично всякакви териториални жестове - цветя, почивки
- Данка се чуди как да оправдае всичко това на болезнено ревнивия си нов годеник, но не успява много; то и няма как
- В един момент на Ревнивко съвсем му избиват чивиите и я праща по дяволите
- Данка разбира, че е изпуснала втория клон и се опитва да се хване пак за първия, той поне е сигурен; бизнес срещи, отричане до дупка и малко поразклатени позиции, но ще се укрепят

# 2 643
Еми принципно не е незаконно да е любовница на женен мъж, неморално - да. Но тя още от началото си го каза каква е - откъде иначе претенциите, да не работи, женска енергия, 50 бона, почивки на Малдивите. Има си и книга, в която си пише за тези работи, а и Мартин я е проучил след срещата в София. То още като я видиш ти става ясно каква е, всички му обясняваха каква е, и сега изведнъж - бам, изненада, горкият 40-годишен коцкар прелъстен и изоставен.

# 2 644
Даниела много сериозно си е повярвала, че може да лъже сума ти народ - за пари, за връзки, за външния й вид, за родители си - и това й играе лоша шега. Влязла е в предаването, за да стане инфлуенсър и да изкарва пари оттова+някоя и друга книга. Живее в някакъв собствен свят, че е умна и можеща, всички лъжат, а тя е невинна и над нещата, но днес реалността я свали на земята. Вижда се, че зад гърба си има много врагове, а ако беше толкова умна, нямаше да стигне дотук.

# 2 645
Да, тези заигравки с Мартин Отмъстителя може да ѝ излязат солени. А като се включи кобрата, чието самочувствие на единствена в живота на Елвиса е засегнато в национален ефир, не искам да си представя какво ще последва. Наистина Даца е много смела.

# 2 646
Скрит текст:
Някой разпозна ли бившия от излъчения в Преди обед скрийншот на чат относно колието на Даниела?
Инициалите на профила са N_P (np131313) и снимката е черно бяла. Не намерих такъв

Прилича на скалъпен фейк профил, честно казано. Или „предоставящият този факт” не е желал да го направи публично (не е искал да стане ясно кой е всъщност), или става дума за опит за подхлъзване на зрителя.

Обикновено при такива скрийншоти, изнесени в медийното пространство, поне си правят труда да замъглят имена/лични данни.

Съжалявам, че ще го кажа, не ми се иска, но въпросният чат „намирисва” и олеква като доказателство.
Имало е такъв профил в инстаграм, но е закрит, вече не съществува.

DiaMia, в инстаграм е имало такъв профил, но е деактивиран. Те пък как може да не го закрият.
Сега видях, че и ти си писала това.

# 2 647
И какво доказваше този чат, аз така и не разбрах? Общо взето  Мартин повтори всички клюки, които е прочел в интернет и внезапно това се оказаха факти. Как така? Нямаше нито едно доказателство.

# 2 648
  • Варна/Амстердам
Иначе Ники Николов каза, че не използвал социални мрежи. Да бе, да — и аз не ям сладко, ама бурканът с Нутела сам се е изпразнил посред нощ. Толкова не използва социалки, че сигурно като си чеше ухото, си проверява и Instagram-а.

А най-смешното беше какви четки прави на Мартин — направо му липсваше само един венец от лайкучки и една народна песен в бекграунд. Говори за него с такава страст, че човек почва да се чуди дали това е риалити или любовно писмо с продължение. Все едно Мартин не просто „спасил сезона“, ами е носител на Нобелова награда за мъжкарство.

С цялата тази театралност, Ники можеше спокойно да си сложи шалче, да влезе с драматична пауза и да каже: „Мартине, ти не си просто участник… ти си сюжетна линия!“

# 2 649
Надкаст с Вики е скука... нищо ново и интересно. Би било  много интересно да направят надкаст с Н. Николов, явно не му стигна време в ПО да разкаже всичко, което искаше. Но едва ли ще го направят.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 17:26 от Альона А

# 2 650
Мартин явно трябва да стане частен детектив, щом за три дни е разкрил цялата любовна схема, че дори знае кой, откога и какви подаръци и почивки е купувал. А някои цял живот си го карат с по две семейства без половинките им да разберат.

Само да не се окаже, че си го е измислил сам всичкото това, защото Даниела му е писнала (както почна да проличава към края на предаването) и търси симпатията на редовия българин. А дори да беше истина цялата история, което силно ме съмнява (чак пък толкова неревнив любовник да има тая Даниела, че да я пусне да се сгодява по ТВ), интересно как Мартин приема за голям грях Даниела да е имала женено гадже преди предаването, при положение че самият той лъга и маза с 20 години по-малката от него Йоана, а допълнително си призна и в предаването и в някакви статии отпреди това, че е изневерявал на много от жените си. Как хем според Мартин е нормално мъж да кръшне, хем е голям моралист когато обяснява на зрителя каква била истинската Даниела и как видиш ли ти "имало такива мъже, които така се разнообразявали". Голям шок. Гузен - негонен бяга, гузните са най-шумни и нападателни обикновено. И после да жали мнимия любовник, сакън да не му развали семейството, вместо да изкара едни топки да му звънне, за да се приключи драмата, която той стартира и да се разясни спора. На думи смел, на действия - мишка. Емануела беше казала преди време, че е параноик. Това е Мартин.

ПС: Ники Николов четка Мартин, за да го стимулира да се излага повече и да вдига рейтинга и на останалите поддържащи продукти, които продуцира. Все пак си го каза - шоуто разчита на Марто най-вече.

# 2 651
  • София /Абсурдистан
Такава жена като Данка не може да е необвързана, Мартин много добре си го знае. Той сякаш не забива всяка вечер 20- годишни в дискотеките.
Не мисля, че тя записва нещо на камерите и изнудва, никоя жена с всичкия си не би го направила. С нещо друго го държи Хепимен. Може човека да е много влюбен в нея.

# 2 652
Оо, това с недвижимите имоти беше интересно. В предаването Елвира ли беше, работила като брокер, Даниела проявила интерес и я разпитвала за този бизнес, тъй като нямала никаква представа. После имаше още няколко случая, в които се обсъждаше, че Даниела краде и си присвоява истории от живота на другите. По пътя на логиката, тук везните натежават в полза на Мартин, че Даниела е ходила на оглед да й купуват апартамент, а не както тя заяви, че развивала бизнес с недвижими имоти. Че кога се прибра в бг, кога пък и бизнес завъртя при положение, че винаги е казвала, че тя не работи нищо.

Гледах отрязък от ПО където тя отрича, че са правили секс. Ами толкова очевидно лъже. Първо се направи, че не разбира значението на думата "интимност". Чак пита Мартин какво разбирал под интимност. Joy И той като й каза, че тя е направо за затвора и я пита наистина ли ще отрича, тя абсолютно нищо не отговори и отмести погледа и главата си на другата страна. Още ли се чудите дали са правили секс ? Не мога да повярвам, че изобщо някой има колебания по въпроса.

# 2 653
Не вярвам Даниела да има четири любовника, ама за секса си излъга, а сърденето за глупости и заминаването за Турция няма да коментирам.

Операция на паднал клепач ли има?

Иначе, Мартин си прояви токсичността, за която говорим от ден 1. Не съм изненадана. Не ми е и жал за Даниела, такива мъже се надушват от километри.

# 2 654
За секса съм склонна да повярвам на Мартин, това беше единствената точка, която я разклати. През останалото време беше желязна.

Общи условия

Активация на акаунт